Renault F1 Team
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jel ono nekoga plaćaju za ovo?
Mislim, mogu im i ja praviti ovako nešto slično, za manje novaca od onoga što troše na ovo (ako već išta troše).
Ova njihova "politika" vezana za postere kao da mi oslikava njihovu generalnu politiku u F1, a to je da nikako "neće da odriješe kesu".
Da im je rezultat, al` da ne troše.
E pa, ne može drugovi....

Mislim, mogu im i ja praviti ovako nešto slično, za manje novaca od onoga što troše na ovo (ako već išta troše).
Ova njihova "politika" vezana za postere kao da mi oslikava njihovu generalnu politiku u F1, a to je da nikako "neće da odriješe kesu".
Da im je rezultat, al` da ne troše.
E pa, ne može drugovi....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
To se dogodi kad Sean Bull fino oboji modele bolida i stavi nevjerojatno puno odsjaja na livreji pa pomisli da je dobar dizajner. Onda ga Renault unajmi pa lik ne može pošten plakat napraviti...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa realno i nije neka frka raditi one livreje u Photoshopu. Ja sam halo bez nekih problema skidao zadnje 2 sezone, a skoro je neprimjetno bilo, a promjeniti livreju imaš samo problem otkud svjetlost dolazi, a on diktira otkud ona dolazi što znači da je još lakše napraviti.avetma je napisao/la:To se dogodi kad Sean Bull fino oboji modele bolida i stavi nevjerojatno puno odsjaja na livreji pa pomisli da je dobar dizajner. Onda ga Renault unajmi pa lik ne može pošten plakat napraviti...
Ne ne mislim da mogu uraditi jednako dobro kao on, ali kada bi mjesec dva radio, dostigao bi dobar nivo.
Glavna stvar postera je da za njih treba više imati tu likovnu umjetnost u sebi, što ovi što rade za Ferrari imaju na pretek, nego znanje u Photoshopu.
Mislim da Ferrarijevi ni ne koriste Photoshop, vjerovatno Corel draw.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ferrari zapravo daje pravim umjetnicima da rade im plakate. Vidi se na svakome potpis umjetnika koji je sve to napravio i Ferrari obavezno to uvijek naglasi kao promociju + naravno plati im.
Ja ne znam da li Sean Bull radi sve plakate Renaultu, ali ako radi, očajno radi.
Mislim jbt kako nemaš oko...da ne kažem da jedini "dobar" plakat iz Monaka je bio plagijat...
Ja ne znam da li Sean Bull radi sve plakate Renaultu, ali ako radi, očajno radi.
Mislim jbt kako nemaš oko...da ne kažem da jedini "dobar" plakat iz Monaka je bio plagijat...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Uh.. znaci hulk u hass?
Fernando is faster than all of you 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Očekivano po meni, od početka sezone sam imao nekakav osječaj da se Renaultove starješine žele riješiti Hülka. Drago mi je da se Ocon vraća a Hülk će vjerovatno u Haas.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha
Kakav smjeh
https://www.instagram.com/p/B2KPyxaphqp ... d6wq96b0cy
Kakav smjeh
https://www.instagram.com/p/B2KPyxaphqp ... d6wq96b0cy