......ne mogu, ali hoÄu...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Sarma je napisao/la: 29.08.2019., 14:53
Ma baÅ” sam Äitao maloprije, a rekao je u MaÄarskoj da Äe voziti sa novim motorima u Spa, opet neÅ”to mrljave, izmiÅ”ljaju i odgaÄaju
Jebiga.
Vjerojatno nije pouzdanost joŔ uvijek na razini pa ne žele riskirati Monzu, ako se novi motor pokvari u Spa...pa onda bi kazne letile.
Po meni je sigurno novi motor u Monzi pa, ako eksplodira, eksplodira.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ma sigurno u Monzi, pa gdje Äe ako ne tamo? Nemaju Å”ta viÅ”e Äekati, i tako je sezona propala za nas...
Kažu da novi motor neÄe dobiti na snazi, možda neÅ”to sitno, nego na pouzdanosti i potroÅ”nji Å”to je bitno...
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1167063103701430272
Dakle sve ono o Oconu Å”to je Vuk priÄao je Äisto da se Bottas ne opusti. Znao sam da blefira.
S obzirom da je uz Ocona izgubljen i Wehrlein, a vjerojatno Äe istu sudbine biti i Russell, Mercedes dugoroÄno gledano gubi.
Merc postao veÄi ubojica talenata od RB-a.
Zbog Äega nije samo posudba, taj mi dio stvarno nije jasan?
Zadnja izmjena: senna66Verified, dana/u 30.08.2019., 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
senna66 je napisao/la: 30.08.2019., 13:36
Dakle sve ono o Oconu Å”to je Vuk priÄao je Äisto da se Bottas ne opusti. Znao sam da blefira.
S obzirom da je uz Ocona izgubljen i Wehrlein, a vjerojatno Äe istu sudbine biti i Russell, Mercedes dugoroÄno gledano gubi.
Merc postao veÄi ubojica talenata od RB-a.
Zbog Äega nije samo posudba, taj mi dio stvarno nije jasan?
Imaju sigurno u rukavu Maxa ili možda Vettela, a možda i najrealnija opcija produžit sa Hamiltonom i ubacit Russella za 2021.
ja mislim da je max vec u mercedeu. znamo da je mercedes nekoliko korka ispred svih u svakom pogledu. masinerija koja radi besprijekorno stoga, ne vidim nikakvu mogucnost da si dozvole da ostanu bez jakih vozaca u nekom trenutnu. pogotovo sad kad imaju najpozeljnij kokpit na gridu. doslovno su u poziciji da biraju koga hoce i koga god odaberu, taj ce sigurno reci da osim mozda vettela koji je valjda u stanju do kraja karijere ostat u ferr samo ne bi li ovi slozili nesto sa cime ce potati prvaci.
nisu uzalud ona suskanja da toto zivka maxa.. vjerujem da je bilo opcija i da sljedece godine max dodje ali jbg i rbr se nesto pita pogotovo kad je konkurentan koliko je. postolja i pobjede su tu tako da nema izgovora bas za odlazak.. vidjet cemo.. ali siguran sam da se merc nece dovest u poziciju da nema koga dovesti. sa ovakvom dominacijom mogu dovesti koga god pozele tako da... zna toto i cijeli merc, sta i kako treba raditi
OÄito je da ne vide Ocona kao zamjenu za Hamilona i to je to.
Glupost je da neŔto Mercedes gubi.
NajviŔe su gubili i Mercedes i Ocon u ovoj godini dok im je Ocon visio u garaži.
Mercedes ga plaÄao, a ovaj gubio na vozaÄkim sposobnostima.
Ovako ukoliko im zatreba platit Äe ga nazad.
Russell je puno izglednija opcija. Do 2021. veÄ Äe se vidjeti kakav je vozaÄ. Bez obzira otiÅ”ao ili ostao Hamilton, on je veÄi favorit da sjedne u bolid Mercedesa 2021.