F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
LH44 je napisao/la: 19.08.2019., 17:03 Po meni
1. Dijele Maxonja i Hamdija. Jedan je konstantniji bio i s manje grešaka, stoji, ali je zato imao kolegu koji ga je pritiskao kao i njegov otac MSC-a u Bennettonu.
2. Sainz
3. Kvyat

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Bottas je u Mercedesu pa zato nemaš strašan dojam da vozi loše.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Max - 10
Lewis - 9
Sainz - 8
...
ostali :chill:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
senna66 je napisao/la: 19.08.2019., 19:19 According to Mundo Deportivo
Mislim da to govori sve o ovoj navodnoj 150. Red Bullovoj ponudi za Fernanda :chill:

Što se tiče ocjena, slažem se s tobom da je Leclerc dobio previsoku ocjenu, pogotovo u odnosu na Vettelovu ocjenu. Ostalo je po mom mišljenju manje-više realno.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Multi 21 je napisao/la: 19.08.2019., 20:27
LH44 je napisao/la: 19.08.2019., 17:03 Po meni
1. Dijele Maxonja i Hamdija. Jedan je konstantniji bio i s manje grešaka, stoji, ali je zato imao kolegu koji ga je pritiskao kao i njegov otac MSC-a u Bennettonu.
2. Sainz
3. Kvyat

Bottas je u Mercedesu pa zato nemaš strašan dojam da vozi loše.
Nema ni Max kolegu pa da znamo koliko je on ustvari dobar. Složio bih se da je bolji, ali poznavajući Maxa kako funkcioniše kad je imao Daniela do sebe, ne bi vjerovatno imali dojam koji imamo trenutno o Maxu, niti bi Max ovako staloženo vozio :chill:
Hamiltonu se jedino zbog Njemačke može zamjeriti, ostatak je odvezao na zavidnom nivou.
slikaslika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Ricci i Perez ispred Vettela i KMaga... Bez komentara.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Prema Autobildu, Bottas bi ostao u Mercedesu, a Ocon bi mogao u Renault, Hulk možda u Haas umjesto Grosjeana... :misli:
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1164122203245416450

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sarma je napisao/la: 21.08.2019., 13:46 Prema Autobildu, Bottas bi ostao u Mercedesu, a Ocon bi mogao u Renault, Hulk možda u Haas umjesto Grosjeana... :misli:
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1164122203245416450
Bezveze, kada bi tako bilo.... Hulkenberg i Magnussen su već vozili zajedno u Renaultu? Ili Magnussen i Palmer / Hulkenberg i Palmer?...... hm,.....
Bio bi to ludi vozački par nakon onog na Hungaroringu.... 2018. Suck my *****.

I Bottas je već "predugo" u Mercedesu..... stvarno,.... niti smrdi, niti miriše.... dajte Ocona.... može i Russell u Merc za 2020.-u..... dosta Bottasa.... gori je od Heikki Kovalainena ( karakterno - zanimljiv je kao morska spužva )...... :rofl: :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

reso20
GP3
GP3
Zadnja izmjena: reso20, dana/u 22.08.2019., 13:25, ukupno mijenjano 3 puta.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Prvi render novih bolida :aww:
slika
slika
slika
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ijssss, miki :trep:
Joj, imam neki feeling da će ih RB sve oderat (čitaj: kad si Newey pusti na maštu)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
back to the future! :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

LH44
Formula 1
Formula 1
Kako prejako izgleda zadnji kraj sa tim krilom i velikim difuzorom

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
slika

Ne sviđa mi se izgled prednjeg krila...izgleda staro, a i sami su rekli da još moraju raditi na tome...a ni zadnje krilo mi nije nešto izgledom...ružnjikavo.
Ostatak je ok.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sad (na "drugu" loptu), mogu i ja reći da mi prednje krilo nije baš ono....
Prije svega, smatram da bi moglo biti uže.
A sva tri elementa krila su ravni ko daske.
Opet, ne znam da li neke izmjene prednjeg krila (i u kojoj mjeri) "poremetile" ostatak koncepta.
Ali eto, možda, kao što reče @Ferrari, još nešto promijene oko prednjeg krila.
Ostatak je super i koncept mi je i dalje :trep:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma preširoko je...i previše jednostavno...sve ostalo izgleda "futuristički" i onda pogledaš to široko, kockasto prednje krilo i ostaneš...mehh.

Daj ga malo iskrivi, malo ga smanji u širini da liči na nešto...ovako će sve ekipe imati isto prednje, dosadno krilo.
Već znamo da će nova pravila biti JAKO ograničena za ekipe...bolidi će izgledati poprilično slično, pa daj ga onda barem napravi kako treba.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: Ne sviđa mi se izgled prednjeg krila...izgleda staro, a i sami su rekli da još moraju raditi na tome...a ni zadnje krilo mi nije nešto izgledom...ružnjikavo.
Ostatak je ok.
Zadnje krilo ti je ja msm ružno samo zato jer je neobično sa ovim isječenim ćoškom na vrhu, to je zbog onih proreza uklonjeno jer je stvaralo turbulencije. Meni je prednje krilo ružno samo zato jer je preširoko, inače bi ok bilo, eventualno ga iskriviti u stilu 2004-2008. Zadnji kraj izgleda predobro.

E jedino mi ne leže ove 18 inčne felge i niskoprofilne gume, na nekom autu 1990. na ovamo to stoji, na F1 bolidu mi baš i ne ide.

Sve u svemu, i da ovako sve ostane, bilo bi bolje nego ovo trenutno što imamo zbog ground efekta, a i nos bolida ne bi trebao imati ove ekstremitete koje idalje većina ima :D
slikaslika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Sad sam malo bacio pogled na one prve koncepte od prošle godine, malo sam razočaran. Nije loše, ali moglo je i bolje :chill:
Kao što je rečeno, malo uljepšati prednje i stražnje krilo, a volio bih da su malo širi i kraći bolidi

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Red Bull
Nije bitna estetika zbog tako malih djelova koji realno ne izgledaju tako ruzno.
Samo neka bude smanjen utjecaj prljavog zraka na bolid iza kao što je prikazano s 50% na 10% ostalo se može poslje popeglat.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Maxi09 je napisao/la: 22.08.2019., 14:56 Nije bitna estetika zbog tako malih djelova koji realno ne izgledaju tako ruzno.
Samo neka bude smanjen utjecaj prljavog zraka na bolid iza kao što je prikazano s 50% na 10% ostalo se može poslje popeglat.
Potpis, nije F1 nekakav beauty contest da bi bolidi morali izgledati savršeno (meni ovaj model izgleda sasvim dobro), bitno je da se popravi utrkivanje :thumbs:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1

Okej je, zadovoljan.
2017. se gledala nekakva estetika da bolidi izgledaju opako pa su uništili utrkivanje. Tako da kako ce izgledati stvarno manje bitno dok god ne izgledaju kao 2014. i imamo dobro utrkivanje.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡