Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Ma to za prste u oci i udarce u jaja ja bih odmah uzimao bod. Nema slucajno. To su dvije tocke koje su preosjetljive i lako mogu okrenut tok meca.
Moze bit slucajno ali svejedno bod manje. Ili pazi ili ne bacaj takve udarce. Sudci imaju vremena za pregledati jel udsrac bio ili ovaj mulja.. ako je bod manje.
Stipo je bas popio gadne udarce nakon prvog eye poke, a i nakon drugog je bar jedan sjeo.
Dc je bolji borac ali sako zbog tih prstiju nije zasluzio pobjediti smrad jedan.. a i sudac ono... Uzas...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Moze bit slucajno ali svejedno bod manje. Ili pazi ili ne bacaj takve udarce. Sudci imaju vremena za pregledati jel udsrac bio ili ovaj mulja.. ako je bod manje.
Stipo je bas popio gadne udarce nakon prvog eye poke, a i nakon drugog je bar jedan sjeo.
Dc je bolji borac ali sako zbog tih prstiju nije zasluzio pobjediti smrad jedan.. a i sudac ono... Uzas...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
@zelot, slažem se za te ilegalne udarce, baš sam razmišljao o tome još za vrijeme Romero-Costa kad je Romero prilično duboko zabio prst u Costino oko. Neka odmah bude oduzimanje bodova pa će borci izbjegavati takve prljavštine. Ovako doslovno možeš taktički pikati nekoga u oko par puta ili ga udarati u jaja (iako Stošiću ni ta taktika nije prošla
).
@f1zd, mene je iznervirao stream na gol.hr-u, počeo je štekati još na sunaslovnoj borbi, nakon prvih par štekanja kod DC-Stipe sam se prebacio na klasični ilegalni HD stream

@f1zd, mene je iznervirao stream na gol.hr-u, počeo je štekati još na sunaslovnoj borbi, nakon prvih par štekanja kod DC-Stipe sam se prebacio na klasični ilegalni HD stream

- croatic f1
- F1puls suradnik
Meni je zbog prebacivanja na ESPN samo žao bilo što nisam uživo slušao ove komentatore
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 71438.html
Baš me zanima što će biti dalje za obojicu. Sad baš gledam koliko Stipe ima godina, sutra puni 37, stoga si je sam dao najbolji poklon
Dosta je to godina za jednog borca, ali teškaši su većinom dugotrajni pa bi sigurno mogao još koju godinu odraditi na ovom nivou. Pitanje je samo njegove motivacije, želi li se nastaviti boriti ili otići na vrhuncu, tj. kao prvak. Ako nastavi, ne vidim ništa osim revanša s Ngannouom kao opciju, a to će biti težak zadatak.
DC je rekao da mora razmisliti, ali vjerojatno je ovo kraj. Meni bi bilo najljepše da se još jednom spusti u LHW i napokon dobije Jonesa, ali to je već pretjerano, tako da ne vidim ništa logično za njega osim mirovine.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 71438.html
Baš me zanima što će biti dalje za obojicu. Sad baš gledam koliko Stipe ima godina, sutra puni 37, stoga si je sam dao najbolji poklon

DC je rekao da mora razmisliti, ali vjerojatno je ovo kraj. Meni bi bilo najljepše da se još jednom spusti u LHW i napokon dobije Jonesa, ali to je već pretjerano, tako da ne vidim ništa logično za njega osim mirovine.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Pastor Imaš li Fight Channel, tamo prenose manje više sve UFC evente direktno.
Evo snimka borbe:
https://mmashare.fullfight.video/mma-vi ... t1064.html
Nevjerojatno je koliko se Miočić u 4. rundi bolje kretao i pametnije iskorištavao duže ruke ruke.
Evo snimka borbe:
https://mmashare.fullfight.video/mma-vi ... t1064.html
Nevjerojatno je koliko se Miočić u 4. rundi bolje kretao i pametnije iskorištavao duže ruke ruke.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Evo bolje snimke meča
Miočić se u četvrtoj rundi preporodio, dotad je bio katastrofalan. Baš me ovaj video podsjetio na to bacanje u prvoj rundi, tad sam pomislio da nas čeka još gori kraj nego u prvoj borbi, da će ga DC jednostavno dokrajčiti na podu...Netko je u FB komentarima usporedio Stipu s Rockyjem, nagutao se batina na početku, a onda se probudio i vratio uslugu DC-u

Miočić se u četvrtoj rundi preporodio, dotad je bio katastrofalan. Baš me ovaj video podsjetio na to bacanje u prvoj rundi, tad sam pomislio da nas čeka još gori kraj nego u prvoj borbi, da će ga DC jednostavno dokrajčiti na podu...Netko je u FB komentarima usporedio Stipu s Rockyjem, nagutao se batina na početku, a onda se probudio i vratio uslugu DC-u

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
@Pastor Nema na čemu
UFC evente prenose Fight Channel-u, ali boks nikad...

UFC evente prenose Fight Channel-u, ali boks nikad...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Evo kako su suci bodovali Romero/Costa, Pettis/Diaz i Miočić/Cormier

Razlike u kilažama dan prije borbe i na dan same borbe.

Razlike u kilažama dan prije borbe i na dan same borbe.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Citam sad kako mirko nije cestitao stipi na fejs profilu i izgleda da stvarno nije.. bas glupo.
Mozda je poslo sms direktno ali sumnjam da ne bi i na fejsu pa pokupio lajkove i slicno...
Ako stvarno nije sad mu je kasno i bas glupo je to izveo...
Edit: to sa kilama mi je bezveze... Vaganje bi trebalo bit par sati prije ulaska u ring i gotovo... Sve bi se izmjesalo.. em nije zdravo em nije fer da skidaju hrpe kila pa vracaju itd...
Mozda je poslo sms direktno ali sumnjam da ne bi i na fejsu pa pokupio lajkove i slicno...
Ako stvarno nije sad mu je kasno i bas glupo je to izveo...
Edit: to sa kilama mi je bezveze... Vaganje bi trebalo bit par sati prije ulaska u ring i gotovo... Sve bi se izmjesalo.. em nije zdravo em nije fer da skidaju hrpe kila pa vracaju itd...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ne znam kakav odnos imaju Mirko i Stipe, ali vidim da su se ranije susretali, tako da ne vjerujem da postoji neki problem između njih dvojice. Nemam pojma jesu li toliko bliski da se čuju preko privatnih kanala ili su se samo upoznali, ali ne vidim razlog zašto bi mu Mirko morao javno čestitati, pogotovo ako privatno nisu u kontaktu. Mirko nije baš "attention whore" da bi mu čestitao samo da dobije lajkove, stoga ili je već čestitao privatno ili nije jer jednostavno nisu u bliskom odnosu - što ne znači da su u lošem odnosu, već jednostavno nisu BFF-ovi.
Što se tiče kilaža, naravno da je to čista glupost, zanimljivo je da u današnjem vremenu nitko ne radi neku veću frku oko toga. Nije problem samo to što je debilno, već je i opasno za zdravlje boraca. Volio bih da se to sreže u korijenu uvođenjem vage na dan meča, ali ne vidim baš posebnu inicijativu za to...
Što se tiče kilaža, naravno da je to čista glupost, zanimljivo je da u današnjem vremenu nitko ne radi neku veću frku oko toga. Nije problem samo to što je debilno, već je i opasno za zdravlje boraca. Volio bih da se to sreže u korijenu uvođenjem vage na dan meča, ali ne vidim baš posebnu inicijativu za to...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Noćas u svoju devetu profesionalnu borbu ulazi Filip Hrgovič (8-0). Protivnik mu je Meksikanac Mario Heredia (16-6-1) koji će se boriti na domaćem terenu. Prijenos na RTL-u počinje u 4:15, taman iza IndyCara 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Nije bilo iznenađenja u Meksiku, Hrga je sve riješio TKO-om u 3. rundi i stigao do 9-0 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nekako to Hrgi ide prelagano sve , i to me malo zabrinjava.
Njegov promotor je najavio plan jos 3 borbe ove godine ( tj sada jos 2 ) i sljedece godine borbu za teskaski naslov.
Naravno ako ovim tempom nastavi pobjedivati to nista nije nemoguce. I ja se nadam da ce tako biti.
Ali pocet ce mu dolaziti malo "tvrde" brade i nadam se da i za njih ima Hrga lijeka
Njegov promotor je najavio plan jos 3 borbe ove godine ( tj sada jos 2 ) i sljedece godine borbu za teskaski naslov.
Naravno ako ovim tempom nastavi pobjedivati to nista nije nemoguce. I ja se nadam da ce tako biti.
Ali pocet ce mu dolaziti malo "tvrde" brade i nadam se da i za njih ima Hrga lijeka

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pogledao snimku Hrgovićeve borbe, jutros se vratio umoran sa svadbe taman oko 4, a netme na mobu zezao pa mi se nije dalo ostajat gledati uživo.
Dobar borba, fino je to Filip završio u dvi i nešto runde, ali budimo realni nije Heredia imao šanse u ovoj borbi, ali je plasirao 2-3 udarca u tijelo koje je Filip osjetio. Nadam se da će mu u idućoj borbi biti ipak neki respektabilniji borac, da stvarno pokaže šta se od njega može očekivati. Zasad mi se čini da nije na razini najboljih, no ima vremena za dokazati suprotno, barem protiv Joshue, s njim mu dajem najveće izglede.
Dobar borba, fino je to Filip završio u dvi i nešto runde, ali budimo realni nije Heredia imao šanse u ovoj borbi, ali je plasirao 2-3 udarca u tijelo koje je Filip osjetio. Nadam se da će mu u idućoj borbi biti ipak neki respektabilniji borac, da stvarno pokaže šta se od njega može očekivati. Zasad mi se čini da nije na razini najboljih, no ima vremena za dokazati suprotno, barem protiv Joshue, s njim mu dajem najveće izglede.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Teško je trenutno procijeniti Hrgin realni doseg, ali činjenica je da su svi veliki prvaci s ogromnim skorom u dobrom dijelu karijere (pogotovo u početku) tukli kante. Spomenuo je to sinoć/jutros Mavrović u prijenosu, ti za neko veliko ime moraš imati 15, 16-0 skor. I ja bih volio vidjeti Filipa protiv nekog jačeg protivnika, ali teško da će se to dogoditi u idućih nekoliko borbi. Vidio sam naslov s tom izjavom Hearna o borbi za svjetski naslov 2020., samo se nadam da će prije toga ipak dobiti nekog respektabilnijeg borca, tj. da mu ta borba za naslov neće biti prvi pravi ispit.
Heredia je sinoć krenuo s dobrim udarcima u tijelo, jedan mu je baš lijepo sjeo i već sam imao flashbackove na Miočić-Cormier, doduše ovaj put u negativnom smislu. Uspio je par puta i dobro pogoditi Filipovu glavu, ali kad se Filip razmahao i par puta malo bolje pogodio, nije ovaj dugo izdržao.
Heredia je sinoć krenuo s dobrim udarcima u tijelo, jedan mu je baš lijepo sjeo i već sam imao flashbackove na Miočić-Cormier, doduše ovaj put u negativnom smislu. Uspio je par puta i dobro pogoditi Filipovu glavu, ali kad se Filip razmahao i par puta malo bolje pogodio, nije ovaj dugo izdržao.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Pogledao i ja snimku. Dobar temelj na kojem se može još dosta graditi. Čitao sam da je od prošlog meča nabacio dodatnih 8 kilograma što mu je oduzelo nešto agilnosti. Izgleda da ide na full teškašku opciju. Volio bih da zadrži bar nešto od prijašnjeg poleta kojeg je imao kroz amaterske dane.
A što se tiče borbe za naslov svijeta, bojim se da je to još dosta daleko. Mi u Hrvatskoj to previše požurujemo i nadamo se jer je naš.
A što se tiče borbe za naslov svijeta, bojim se da je to još dosta daleko. Mi u Hrvatskoj to previše požurujemo i nadamo se jer je naš.