Evo Rosbregov 20. PP. Čestitke.
Sad još više pumpa cifru, kao vozač sa najviše PP, bez titule.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Preduhitri me.. 20 pole pozicija za Nicu, cestitke!! Nadam se da necemo dugo cekati do titule! Full attack 2017.. mislim da Nico moze protiv Lewisa, samo kad hoce.. treba izbacit zube, zacepit gubicu, ukljucit mozak i to je to.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
Ejjjjj, 2017., "ko živ, ko mrtav". Možda tada ni Nico ni Lewis neće moći primirisati tituli.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
meni se čini prema usporedbi krugova sa kvala da su oba na drugačijim setapima, sam Lewis je izjavio da je se više fokusirao na setap za trku nego kvale... Lewisov krug izgleda glatko, dok Rosberg baca kroz krivine... možda griješim, al tak mi se činilo. we'll see
HeatBlast44 je napisao/la:meni se čini prema usporedbi krugova sa kvala da su oba na drugačijim setapima, sam Lewis je izjavio da je se više fokusirao na setap za trku nego kvale... Lewisov krug izgleda glatko, dok Rosberg baca kroz krivine... možda griješim, al tak mi se činilo. we'll see
Kakva je razlika setupa za utrku i za kvalifikacije?
HeatBlast44 je napisao/la:meni se čini prema usporedbi krugova sa kvala da su oba na drugačijim setapima, sam Lewis je izjavio da je se više fokusirao na setap za trku nego kvale... Lewisov krug izgleda glatko, dok Rosberg baca kroz krivine... možda griješim, al tak mi se činilo. we'll see
daj objasni se...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Pa sigurno da nije isto podesavanje bolida sa punim i praznim rezervarom
Što je na kraju s ovim, je li Nico bio na setupu za utrku ili za kvale?
12 pobjeda Nice Rosberga, 4 ove sezone naspram prošlih 5 (a sjetimo se kako je bilo blizu prošle godine). Naime, zanimljiva je činjenica da je Nico sve pobjede u karijeri ostvario sa ovim, Mercedes AMG Petronas timom. Neka tako bude i dalje!
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
Šteta što nije ovako završilo i prošlu utrku, sad bi onda imali malo nervoznog Hamiltona za promjenu, a znamo kako to izgleda.
Čestitke Niki zaslužio je ovu pobjedu i nikakav Merc, a još manje Hamilton mu u tome nisu pomogli. Pa Hamilton se bunio kod zadnje promjene guma i htio ostati vani, a i tiskao je nakon toga konstantno, no bio je sporiji ovaj put. Čista pobjeda.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.