Dani je napisao/la: 04.08.2019., 16:31
Opet boks usrao strategiju Hamiltonu.
Hamilton je usrao sam sebe onim uzaludnim pokušajima leteći van staze pa je Mercedes morao nešto pokušati. Najbolje je što će mu dati opet bolid spreman za pobjedu iako je njegova vožnja bila van toga.
Hamilton je usrao sam sebe onim uzaludnim pokušajima leteći van staze pa je Mercedes morao nešto pokušati. Najbolje je što će mu dati opet bolid spreman za pobjedu iako je njegova vožnja bila van toga.
Množina? Reci mi koji još osim onogo jednog , i taj je bio izgledan pokušaj napada. Ili samo trolaš?
Množina? Reci mi koji još osim onogo jednog , i taj je bio izgledan pokušaj napada. Ili samo trolaš?
Izgledan bi bio da je ispred bio Bottas li Williams, ne RB s Maxom. Imas par kočenja.
Jbga, hoće oni, koliko ono, 4-5 puta izlaziti.....
I kakve veze broj lažnjaka ima sa mojim komentarom?
Pa ne vidim šta su mu onda usrali?
Dobro, jesu.
Promjena guma je trajala 1,5 sec duže.
A i ti si izgleda cijepljen protiv zajebancije.....
Sorry
Ali evo, možda mu i nisu usrali......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.