Pa rekao sam...kompezacija.croatic f1 je napisao/la: 28.07.2019., 20:13I meni je glupo da vozač dobiva kaznu za nešto što je kriva momčad, ali ne možeš odvajati vozača od momčadi. Kazna za vozača je kazna za momčad.Ferrari je napisao/la: 28.07.2019., 20:02 Pa da to.
Bizarno jer nikad nije takva odluka donesena. Kompezacija po meni.
I slažem se da vozac ne bi trebao dobiti kaznu za to već ekipa i to novčanu ili WCC bodove.
Kazna realno može proći kao dovoljna, ali problem je konzistentnost (zašto mi je to poznato?) - ovo se dosad kažnjavalo oštrije, tj. vremenskim kaznama.
VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Steta onda za Maxov podij u Monaku
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Meni je ok kazna. Jedino ako bi došlo do nekog kontakta ili opasnije situacije prilikom ovakvog puštanja, onda opalit malo žešću kaznu. Problem je što će opet biti nekonzistentnosti, pa će sljedeći put suditi drugačije.
Ja još ne mogu preći preko one ukradene pobjede u Kanadi. Tu nikakva kompenzacija ne pomaže. Ne mogu da vjerujem da se takva greška neće ispraviti. Nekada su se znale promijeniti neke odluke dugo nakon kazne. Eno ima i u onom Rush filmu. Huntu su pred kraj sezone poništili neku kaznu koju je dobio nekad na početku... Nekad treba priznati grešku. Dobro je Andretti rekao, ono u Austriji da ne kazne, ali da vrate Vettelu pobjedu u Kanadi. Tako se nekad radilo. Zna čovjek, vozio je u to vrijeme. Ali ne, ovi moraju goniti neki svoj inat...
Ja još ne mogu preći preko one ukradene pobjede u Kanadi. Tu nikakva kompenzacija ne pomaže. Ne mogu da vjerujem da se takva greška neće ispraviti. Nekada su se znale promijeniti neke odluke dugo nakon kazne. Eno ima i u onom Rush filmu. Huntu su pred kraj sezone poništili neku kaznu koju je dobio nekad na početku... Nekad treba priznati grešku. Dobro je Andretti rekao, ono u Austriji da ne kazne, ali da vrate Vettelu pobjedu u Kanadi. Tako se nekad radilo. Zna čovjek, vozio je u to vrijeme. Ali ne, ovi moraju goniti neki svoj inat...
- Pastor
- Formula 1
Pa koliko puta moram reći, Max nije dobio kaznu za nesigurno puštanje.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa za sta je dobio?

- _bataziv_0809
- Formula 1

Evo na sluzbenoj F1 stranici pise unsafe release, radnom google rezultati ce ti isto reci. Uostalom gledao sam trku uzivo i vidio sve, prema tome nemamo sta pricat.
Alfe popusile kaznu! Vilijamsu prvi bod!!
Mislim da su zasluzili nakon danasnje voznje....

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Alfe su dobile 30 sek kazne, Hamilton je u bodovima i ljudi moji.. Robert Kubica je osvojio 1 bod 
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... tJaUx.html

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... tJaUx.html
Fernando is faster than all of you 

- Pastor
- Formula 1
Zanima me ko je danas imao najbrža zaustavljanja u ovoj gomili ulazaka u boks. Nema još onih podataka o onih par sekundi dok stoje. Ima samo ukupno trajanje prolaska kroz boks, na F1 stranici. A po tome izgleda da su opet najbrži bili Red Bull i Williams. Vettel je bio blizu u zadnjem zaustavljanju. Ali ne može se tačno znati dok ne objave samo vremena zaustavljanja, jer neko nekada zna proći kroz boks nešto brže ili sporije od drugih. Danas nisam vidio u prijenosu da su prikazivali taj podatak. Možda za par zaustavljanja. A bilo ih je mnogo.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Jebo majku gledam ovaj mercedesov cosplay i kontam sad oni orgijaju ko u filmovima Salieri produkcije
Ko je rastao u devedesetim i dvijehiljaditim znat ce na sta mislim

Ko je rastao u devedesetim i dvijehiljaditim znat ce na sta mislim

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
LewisPastor je napisao/la: 28.07.2019., 21:08 Zanima me ko je danas imao najbrža zaustavljanja u ovoj gomili ulazaka u boks. Nema još onih podataka o onih par sekundi dok stoje. Ima samo ukupno trajanje prolaska kroz boks, na F1 stranici. A po tome izgleda da su opet najbrži bili Red Bull i Williams. Vettel je bio blizu u zadnjem zaustavljanju. Ali ne može se tačno znati dok ne objave samo vremena zaustavljanja, jer neko nekada zna proći kroz boks nešto brže ili sporije od drugih. Danas nisam vidio u prijenosu da su prikazivali taj podatak. Možda za par zaustavljanja. A bilo ih je mnogo.

https://twitter.com/FormulaHumor/status/1155501387935035392
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Naravno da ima._bataziv_0809 je napisao/la: 28.07.2019., 19:14Ima covjek sreceLH44 je napisao/la: 28.07.2019., 18:58 50 sekundi zaustavljanje, baš ih je Lewis uhvatio nespremne...
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk![]()
Opet 2 boda na kraju jedne od najgorih (završenih) trka u karijeri.
I vjerovatno najlošije Benzove trke (kao ekipe) od 2014. pa na ovamo (ne računam ovdje izlijetanja, sudare i kvarove) .
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
A sve to poslije pol pozicije i odlicne voznje u prvom stintu. Jedna greska, pogresna procjena ekipe sa gumama nakon kojih ti 2 boda dodju kao dar sa neba i ti to zoves srecom?Frantic je napisao/la: 28.07.2019., 21:37Naravno da ima._bataziv_0809 je napisao/la: 28.07.2019., 19:14Ima covjek sreceLH44 je napisao/la: 28.07.2019., 18:58 50 sekundi zaustavljanje, baš ih je Lewis uhvatio nespremne...
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk![]()
I vjerovatno najlošije Benzove trke (kao ekipe) od 2014. pa na ovamo (ne računam ovdje izlijetanja, sudare i kvarove) .

- Ferrari
- Formula 1
Da._bataziv_0809 je napisao/la: 28.07.2019., 21:44A sve to poslije pol pozicije i odlicne voznje u prvom stintu. Jedna greska, pogresna procjena ekipe sa gumama nakon kojih ti 2 boda dodju kao dar sa neba i ti to zoves srecom?Frantic je napisao/la: 28.07.2019., 21:37Naravno da ima.
S obzirom da je Bottas na istoj poziciji izletio u prvom zavoju i na čistu nesreću se razbio dok je ovaj prošao tik do zida i na kraju dobio 2 boda.
Kao i što nije zapeo u šljunku kao Leclerc...
A obzirom na vožnju, da može se nazvati srećom.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Znaci da je Seb prosle godine uspio auto izvuc iz sljunka i dofurat ga nekako do 9 mjesta, vi biste rekli da je to sreca?

- Ferrari
- Formula 1
U potpunosti drugačije situacije._bataziv_0809 je napisao/la: 28.07.2019., 21:50 Znaci da je Seb prosle godine uspio auto izvuc iz sljunka i dofurat ga nekako do 9 mjesta, vi biste rekli da je to sreca?
I ne ne bi to rekao, ako je vodio utrku i izletio...i onda možeš biti "sretan" ako osvojis neke bodove.
Hamilton nije dofurao Mercedes u bodove već je bio 11...i kazne prema Alfi su mu dale sretno 2 boda nakon što je na čistu sreću dva puta ostao u utrci.
Da to je sreća u samouzrokovanoj nesreći.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Sreću ne mjeriš, nego uspoređuješ. Tebi je užas kad imaš lešo meso i kumpire za ručak, a neko bi dao ruku za to.._bataziv_0809 je napisao/la:Znaci da je Seb prosle godine uspio auto izvuc iz sljunka i dofurat ga nekako do 9 mjesta, vi biste rekli da je to sreca?
S obzirom na ono što se desilo Leclercu i Bottasu-da, to je sreća. Ili je i u sudaranju Lujo GOAT.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Zasto drukcije? U trenutku kad je izletio bio je vodeci kao i Fetel 2018. Sreca? Eto uzmi da je Fetel bio 11.ti prosle godine i da su kaznili Force Indije sto mu je donijelo 2 boda, je li to sreca?Ferrari je napisao/la: 28.07.2019., 21:53U potpunosti drugačije situacije._bataziv_0809 je napisao/la: 28.07.2019., 21:50 Znaci da je Seb prosle godine uspio auto izvuc iz sljunka i dofurat ga nekako do 9 mjesta, vi biste rekli da je to sreca?
I ne ne bi to rekao, ako je vodio utrku i izletio...i onda možeš biti "sretan" ako osvojis neke bodove.
Hamilton nije dofurao Mercedes u bodove već je bio 11...i kazne prema Alfi su mu dale sretno 2 boda nakon što je na čistu sreću dva puta ostao u utrci.
Da to je sreća u samouzrokovanoj nesreći.
Dalje, izletio je na najgorem mogucem mjestu jer ne moze uci u boks bez da popusi kaznu plus ekipa je bila totalno nepripremljena zbog nedostatka vremena. Alternativa je da cijeli krug vozis sa polomljenim krilom. Sreca? Znam da mu niko nije kriv, ali nije ni Fetelu u Kanadi pa se opet danima pisalo "a gdje je mogao drukcije ici"...
I Verstapen je isto izletio bez posljedica, kao i Kimi, sto sa njima ne poredis?
Mislim ovo je sve stvar percepcije, necemo se mi nikad sloziti to je evidentno, ali hajde nek se nesto desava