Nek im netko pošalje poruku na twitteru..Ferrari je napisao/la:Ako ovako nastavi padati, Ferrari bi trebao Seba staviti na full wet setup i startati iz boksa...ko ga jebe.
Nemaju šta izgubiti, a nagrada je velika, ako upali.
Apsolutno NEMA RAZLOGA da to ne naprave.
VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ferrari i logika !=Ferrari je napisao/la:Ako ovako nastavi padati, Ferrari bi trebao Seba staviti na full wet setup i startati iz boksa...ko ga jebe.
Nemaju šta izgubiti, a nagrada je velika, ako upali.
Apsolutno NEMA RAZLOGA da to ne naprave.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Problem sa kišom je sljedeći - zadnjih godina čim dođe vrijeme za ful wet gume ili voze iza safeta ili je red flag!
Lako moguće start iza safeta, jadno kao i uvijek...
Lako moguće start iza safeta, jadno kao i uvijek...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
"The illness is part of the Lewis Hamilton show, he makes it look more difficult than it is."
Iako Rosberg baš i nije najpopularniji lik, volim njegove direktne izjave.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Jeli ovo prva utrka u kojoj su sporiji nego lani? I to pola sekunde. Mislim i ako je bila neka sporija da nije bila ovoliko.
Zanimljiva slika o razlici u odnosu na prošlu godinu:

Mislim da je Ferrari mogao ovo smanjiti blizu prošlogodišnjem pp-u, da su izašli iz garaže...
Zanimljivo da su najviše, pa skoro da su jedini koji su napredovali su dva tima koji su prošle sezone mijenjali proizvođača motora. Koliko će Red Bull napreodvati sljedeće godine?
Williams puno nazadovao. Ostali tu negdje. Po ovome ispade da je Ferrari najviše nazadovao, ali nisu ni imali priliku da pokažu šta mogu...
Zanimljiva slika o razlici u odnosu na prošlu godinu:

Mislim da je Ferrari mogao ovo smanjiti blizu prošlogodišnjem pp-u, da su izašli iz garaže...
Zanimljivo da su najviše, pa skoro da su jedini koji su napredovali su dva tima koji su prošle sezone mijenjali proizvođača motora. Koliko će Red Bull napreodvati sljedeće godine?
Williams puno nazadovao. Ostali tu negdje. Po ovome ispade da je Ferrari najviše nazadovao, ali nisu ni imali priliku da pokažu šta mogu...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ovaj put je u pravu.Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.07.2019., 13:44 "The illness is part of the Lewis Hamilton show, he makes it look more difficult than it is."
Hamilton voli da unese višak drame.
Drama Queen ...
Međutim to ne mijenja činjenicu da je "pod temperaturom" osvojio PP. I to dominantan PP +0.3sec. Navodnici su stavljeni zato što ne znam kakvo je bilo stvarno stanje tokom kvalifikacija.
Bez obzira na sve ostale okolnosti koje su mu išle u prilog, opet ide u još jednu rubriku vjerovali ili ne.
Ja se ne sjećam da je ijednom propustio start utrke u svojoj karijeri. Ovo mu je bila dobra prilika
- _bataziv_0809
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Sta mislis o njegovoj izjavi da je Fetelova kazna opravdana?Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.07.2019., 13:44 "The illness is part of the Lewis Hamilton show, he makes it look more difficult than it is."

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Samo da se staza ne osusi do pocetka utrke da vidimo ove siroke gume na kisi plus prvi put ove bolide na kisi.. idealno bi bilo kad bi kise bilo ni za wet ni za inter nego izmedju pa da odmah imamo izmjesan grid 
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ja sam cca. 200km južnije, ali čujem nekj grmljavinu....f1zd je napisao/la: 28.07.2019., 13:02Kod mene grmi nenormalno pa bi moglo otići u drugu krajnost..Frantic je napisao/la:Da, izgleda da ću ipak "biti" prisiljen negdje pogledati trku....![]()
Kiša (ne jaka) je padala i prestajala cca. 20x od jutros

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Kiša, i to jaka koja trenutno pada, trajati će do 16 sati. Mislim da ćemo imati odgođeni start.zelot je napisao/la: 28.07.2019., 14:08 Samo da se staza ne osusi do pocetka utrke da vidimo ove siroke gume na kisi plus prvi put ove bolide na kisi.. idealno bi bilo kad bi kise bilo ni za wet ni za inter nego izmedju pa da odmah imamo izmjesan grid
M.B.: Ferrari nije u krizi
- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Jesi li mu ti mjerio temperaturu pa znaš?Har Kl je napisao/la: 28.07.2019., 14:02Ovaj put je u pravu.Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.07.2019., 13:44 "The illness is part of the Lewis Hamilton show, he makes it look more difficult than it is."
Drama Queen ...
Međutim to ne mijenja činjenicu da je "pod temperaturom" osvojio PP. I to dominantan PP +0.3sec. Navodnici su stavljeni zato što ne znam kakvo je bilo stvarno stanje tokom kvalifikacija.
Bez obzira na sve ostale okolnosti koje su mu išle u prilog, opet ide u još jednu rubriku vjerovali ili ne.
Ja se ne sjećam da je ijednom propustio start utrke u svojoj karijeri. Ovo mu je bila dobra prilika
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pa nezna. Zato je stavio pod navodnike i rekao da nezna pravo stanje.Pastor je napisao/la: 28.07.2019., 14:15Jesi li mu ti mjerio temperaturu pa znaš?Har Kl je napisao/la: 28.07.2019., 14:02Ovaj put je u pravu.Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.07.2019., 13:44 "The illness is part of the Lewis Hamilton show, he makes it look more difficult than it is."
Drama Queen ...

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Hehehe nisam. Kao ni tvoju dioptrijuPastor je napisao/la: 28.07.2019., 14:15Jesi li mu ti mjerio temperaturu pa znaš?Har Kl je napisao/la: 28.07.2019., 14:02Ovaj put je u pravu.Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.07.2019., 13:44 "The illness is part of the Lewis Hamilton show, he makes it look more difficult than it is."
Drama Queen ...

- f1zd
Jbg, falio si vikendFrantic je napisao/la:Ja sam cca. 200km južnije, ali čujem nekj grmljavinu....f1zd je napisao/la: 28.07.2019., 13:02Kod mene grmi nenormalno pa bi moglo otići u drugu krajnost..Frantic je napisao/la:Da, izgleda da ću ipak "biti" prisiljen negdje pogledati trku....![]()
Kiša (ne jaka) je padala i prestajala cca. 20x od jutros

Valjda će biti bolje vrijeme. Uživaj

- f1zd
Jeli? Ja vidim po twitteru da se osušila staza...nadam se kiši.Ferrari je napisao/la:Vettel starta normalno sa 20. pozicije...ne znam zašto nisu riskirali i išli na full wet setup.
Utrka je mokra.
Btw, majmuni suše stazu