Đe vadite ove podatke da ne pitam svaki put isto?
Znaci mogao bi Maks odmah rijesit Luisa? Nesto slicno kao Kimi u Americi prosle godine?
Ne igraj se bolan sa 3. srećom, možda propustiš Ferrarijevu trku decenijeFrantic je napisao/la: 27.07.2019., 18:34 Srećom, proveo veći dio dana (i period kada se bile kvale) na plaži.
Kao što će biti i sutra.
Nakon pročitanih vijesti i poruka, odustao sam od potrage za kafićem u kojem bi se mogla pogledati trka.
Zahvaljujem!![]()
Ma nije lud da Ferrarijev 3-5 propusti.LH44 je napisao/la:Ne igraj se bolan sa 3. srećom, možda propustiš Ferrarijevu trku decenijeFrantic je napisao/la: 27.07.2019., 18:34 Srećom, proveo veći dio dana (i period kada se bile kvale) na plaži.
Kao što će biti i sutra.
Nakon pročitanih vijesti i poruka, odustao sam od potrage za kafićem u kojem bi se mogla pogledati trka.
Zahvaljujem!![]()
Kimi prolazi Lorda i drugog Lorda u Mercedesu i osvaja utrku.Perica9 je napisao/la: 27.07.2019., 20:10 Da se bar sudari Max s jednim Mercedesom i eto nam Lorda na P2 , a ako pomete Lewisa možda i P1![]()
Kako je krenulo sa vremenom nece biti nista ni od plaze. Ni sa tim nemamo srece. Katastrofa.Frantic je napisao/la: 27.07.2019., 18:34 Srećom, proveo veći dio dana (i period kada se bile kvale) na plaži.
Kao što će biti i sutra.
Zahvaljujem!![]()
Lord Gasly za pobjedu 60...Fetl 20
Dns na plazu poslijepodne nece ni oni najoptimisticnijiujac je napisao/la: 28.07.2019., 09:54Kako je krenulo sa vremenom nece biti nista ni od plaze. Ni sa tim nemamo srece. Katastrofa.Frantic je napisao/la: 27.07.2019., 18:34 Srećom, proveo veći dio dana (i period kada se bile kvale) na plaži.
Kao što će biti i sutra.
Zahvaljujem!![]()