VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nije to negativno, taman ti proširi ulaz u krivinu. Negativno je ko na Nirburgringu :D

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/F1/status/1153742072865669120 Brutalni su :zubo:

Koliko vas je gledalo ovu utrku uživo (prijenos uživo)?

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
:rofl:
Ja sam bio u začecima svog praćenja F1.
Malo blejio u TV, pa malo nisam, tako,...., ko sinusoida. :mrgreen:
Nisi tada ni mogao gledati baš sve trke.
Neke su "fatale" direktno, neke su išle u snimci, neke senisu ni pogledale.
Ta je sezona bila vrlo čudna, šokantna,.... ("opičena").
Ono čega se sjećam, su vijesti (i očevi komentari) za Gillesovu pogibiju, zatim Palettijevu pogibiju ( i mama je komentarisala "Bože dragi, pa izgidoše....", puno kasnije sam saznao da je Paletti poginuo u Kanadi), "fight" Piquet - Salazar (otac: "Vidi ovih budala.... :rofl: ) , Pironijevu nesreću, zatim Arnouxovu, Massovu (srećom, obje bez težih posljedica, osim što se Mass oprostio od F1), kao i to da je Keke postao prvak sa jednom pobjedom.
Ono čega se ne sjećam su te neke silne diskvalifikacije, rat na relaciji FIA - FOCA i posljedično, prazan grid u Imoli.
Mislim da su se prenosi u ex državi "uredili i uredovili" tamo negdje 1985-86.
Naravno, bilo je ljudi koji su imali privilegiju da su mogli hvatati ORF i slično....
Opet, možda neko ko je imao tada više godina od mene (@wapi, @raca, @BrrZiii,.....) može nešto više reći
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
LH44 je napisao/la: 25.07.2019., 00:29 Ma nije to negativno, taman ti proširi ulaz u krivinu. Negativno je ko na Nirburgringu :D

Na odmoru sam pa ne pratim detaljno. Piše lijepo da su ugradili negativan rubnik na ulazu u zavoj. I još negativan prema pijesku.
Meni to izgleda kao otežavajuće.
Sad ako ti znaš da je taj negativan pad u stvarnosti minimalan ili gotovo ravan rubnik, ja to nisam znao.
Ako je tako hvala na informaciji.
Puno bolje zvuči, nego ispravka moje tvrdnje, bez dodatnog objašnjenja.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
BREJKING NEWS!!!!

BUS SE ZABIO U SEMAFOR NA STARTNOJ RAVNINI

http://prntscr.com/ojxsgm
https://twitter.com/tgruener/status/1154386946472501249
Zadnja izmjena: reso20, dana/u 25.07.2019., 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Har Kl je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 25.07.2019., 00:29 Ma nije to negativno, taman ti proširi ulaz u krivinu. Negativno je ko na Nirburgringu :D

Na odmoru sam pa ne pratim detaljno. Piše lijepo da su ugradili negativan rubnik na ulazu u zavoj. I još negativan prema pijesku.
Meni to izgleda kao otežavajuće.
Sad ako ti znaš da je taj negativan pad u stvarnosti minimalan ili gotovo ravan rubnik, ja to nisam znao.
Ako je tako hvala na informaciji.
Puno bolje zvuči, nego ispravka moje tvrdnje, bez dodatnog objašnjenja.
Ne vidim potrebu da objasnim nešto što je očito, rubnik nema nagib suprotan stazi, niti ima nagib kao što imaju rubnici na Nirburgringu, ne vidim da je old school, niti vidim da su zupci na rubniku pretjerano podignuti, na fazon Monze. Bez problema će to vozači koristiti kao proširenje za ulaz u dugu okuku u koju je radi izlaza jako bitno unijeti što više brzine i iskoristiti to maximalno uz ovo proširenje. Vjerovatno ćemo gledati vozače kako rade onaj trzaj pri napadu krivine.

EDIT: hahahaha u šta je gledao šofer :D

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Frantic je napisao/la: 25.07.2019., 08:56 :rofl:
Ono čega se sjećam, su vijesti (i očevi komentari) za Gillesovu pogibiju, zatim Palettijevu pogibiju ( i mama je komentarisala "Bože dragi, pa izgidoše....", puno kasnije sam saznao da je Paletti poginuo u Kanadi), "fight" Piquet - Salazar (otac: "Vidi ovih budala.... :rofl: ) , Pironijevu nesreću, zatim Arnouxovu, Massovu (srećom, obje bez težih posljedica, osim što se Mass oprostio od F1), kao i to da je Keke postao prvak sa jednom pobjedom.
Ono čega se ne sjećam su te neke silne diskvalifikacije, rat na relaciji FIA - FOCA i posljedično, prazan grid u Imoli.
Naravno, bilo je ljudi koji su imali privilegiju da su mogli hvatati ORF i slično....
Opet, možda neko ko je imao tada više godina od mene (@wapi, @raca, @BrrZiii,.....) može nešto više reći
Bogato iskustvo imaš i kao dijete :thumbs:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Da se ovo dogodilo u Italiju.....bila bi prava paljba na račun ,,špagete,, mentaliteta :party:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Uuuuu respect :thumbs: Dobar si momak iako navijas za Maranello :zubo:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ja sam malo mlađi, pa su meni prve f1 uspomene vezane za drugu polovicu 80-tih.
samo sam htio reć, ekipa iz dalmacije i općenito s jadrana bi okrenula vanjske antene prema italiji i hvatala rai za gledat utrke koje naši nisu prenosili.
jedna od prvih uspomena mi je kamera u monzi poviše lesma, nikako mi nije bilo jasko kako ne udare u nju. :zubo:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobar dečko Frantic...iz fine familije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Prve koju pamtim je 76 nesreća Laude, zatim Andrettia i Walter Wolfa i Jody pobjeda na prvoj utrci. Sjećam se dnevnika sa reportažom o pogibiji Gilles u Zolderu. Pamtim još priču o zavjesicama u radioni poznatog trkača Mladena Gluhaka gdje je moj stari radio, misli da je bio Paliković i Gluhak drugi su mi u magli. Alan Jones i zeleno bijeli Williams, zatim Keke protiv Watsona. Piquet u plavo bijelom Brabhamu. Ima toga, pratilo se svakako, tv, novine, strana štampa, snimke na kazetama. Dobra stara vremena kad si gutao svaki podatak koji ti je bio dostupan, slušao priče drugih i pokušavo sve to zamisliti u glavi. Danas je sve to dostupno na klik, informacija koliko hoćeš ali nema one čari kad si u društvu ti imao "eksluzivu".
#DankeSeb

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vordas je napisao/la: 25.07.2019., 22:09
Frantic je napisao/la: 25.07.2019., 08:56 ...
Prve koju pamtim je 76 nesreća Laude, zatim Andrettia i Walter Wolfa i Jody pobjeda na prvoj utrci. Sjećam se dnevnika sa reportažom o pogibiji Gilles u Zolderu. Pamtim još priču o zavjesicama u radioni poznatog trkača Mladena Gluhaka gdje je moj stari radio, misli da je bio Paliković i Gluhak drugi su mi u magli. Alan Jones i zeleno bijeli Williams, zatim Keke protiv Watsona. Piquet u plavo bijelom Brabhamu. Ima toga, pratilo se svakako, tv, novine, strana štampa, snimke na kazetama. Dobra stara vremena kad si gutao svaki podatak koji ti je bio dostupan, slušao priče drugih i pokušavo sve to zamisliti u glavi. Danas je sve to dostupno na klik, informacija koliko hoćeš ali nema one čari kad si u društvu ti imao "eksluzivu".
:thumbs: za obojicu!

Iako sam daleko mlađi od obojice, rođen sam taman maloprije velike ekspanzije interneta i njegove današnje proširenosti te se sjećam vremena kad nisam svaki dan mogao pratiti zbivanja iz Formule 1 niti pogledati praktički bilo što iz njezine povijesti. Vidjeti F1 bilo gdje je bila fantazija, svaki članak u novinama, svaki časopis, nekakva emisija na televiziji - sve je to bilo neprocjenjivo, da ne pričam o "the vikendu" kad se na HTV-u 2 gledao GP vikend :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nadam se da ce ocajno losem vikendu haasa u vidu ne zavrsavanja utrke vozacevim greskama. I kisi u utrci. Za ostalo mi je svejedno. Ok, mclaren na postolju molim jos

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Jel se prati trening? Vidim nitko ništa ne piše, znači nema ništa zanimljivoga? :misli:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Klasični petak, niš spešl :zijev:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
na poslu sam...čitam na skyu malo...mercovi idu široko. :mrgreen:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Imam neki predosjećaj da je ovo Red Bullova (Maxova) utrka :cheer:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Mercedes odlučio dati malo veselja Vettelu na domaćoj stazi :P
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡