JP Renault je napisao/la: 24.06.2019., 17:16
Da, i skoro su uzeli naslov '83.
Prostu su falila samo 2 boda.
Riknuo mu turbo u zadnjoj trci.
Piquet poslije usporio i uzeo sasvim dovoljno treće mjesto.
Ali i da Prostu nije riknuo turbo, vjerovatno bi Piquet uzeo titulu jer je bio solidno prvi u trci u momentu Prostovog odustajanja (a on je odustao sa 3. mjesta).
Isti dan, čovjek sa tvoga avatara dobio nećaka, Brunu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 10.07.2019., 08:51
jutro svima! nije me bilo nešto zadnjih dana.
poster je fenomenalan, pravi festivalski!
kad smo kod festivala, ja se upravo vratio sa jednog.
Oćel bit putopis?
Nije hića....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zekohonda je napisao/la: 10.07.2019., 08:51
jutro svima! nije me bilo nešto zadnjih dana.
poster je fenomenalan, pravi festivalski!
kad smo kod festivala, ja se upravo vratio sa jednog.
Oćel bit putopis?
Nije hića....
Sumnjam da se sjeca icega tako da sumnjam u putopis
Koliko je ovaj Renault šlampav, samo rijetko ko primjećuje. Kad Ferrari napravi onu grešku sa Leclercom u Monaku svi govore o tome. A ovi uvijek imaju glupih grešaka, i u kvalama i u utrci.
Baš bole
Još su "postavili" bolid u "negativan" nagib
Krenuli su se popravljati, a sad su opet zasrali....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”