"napisao sam mu da je skrenuo, ......., trebalo ga je navući da ode."- zamisli ti ovog, zato je i dobio video...možda se pronađe,možda se "spasi"
odmah iznad mog prethodnog posta a i na stranici gdje su obrisani moji pretjerani i politički komentari. nikome nikad se ne govore ružne riječi bez razloga (a i sa razlogom).to je stvar odgoja,bontona i opće prihvatljive uljuđenosti. o laganju- mislim da je baš blažičko počeo sa prvim radom nakon povratka F1 na zg tv a nakon bankrota '81 te države. mislim da je to bilo 86' pa ga se da pitati.dakle nije pogao gledati F1 osim ako nije imao pojačala za 68 kanal orf. kyalami , australija, usa se nisu mogle pratiti do 82 niti preko orf-a jer jednostavno još nije bilo live streaminga preko satelita-nije postojala tehnologoja tada
ovakvi "index" hateri nisu nikom dobri, nisu niti sebi a zasigurno su loši za portal...
imam opet malo slobodnjaka pa pišem i gle....ne prepisujem fakte koji su već odavna zapisani (ne mislim na vas novinare sa sitea) i kako to da sam "par dana" ispred ostatka F1 novinarskog internacionalnog svijeta u shvaćanju F1 situacije?
jeremy clarkson 20.07
https://www.youtube.com/watch?v=QdalHDSQRDk , a brzi 30.06 - odmah nakon austrije (priča o čohanju kotačima, čvršćim sponama i ovjesu...), a i ti Ante si to već skužio
P.S. Avatar je moja šikana...eto zato sam tu i ostavljam tragove za budućnost...