Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
F12000 je napisao/la: 06.07.2019., 12:15
Nemojte ovu odličnu temu uništiti s mobilnim wallpaperima, ima jedno 4-5 drugih tema na forumu koje su savršene za diskusije takvog tipa
Ferrarijevi mobilni wallpaperi u Ferrarijevoj temi... sounds convenient, al hajd dobro, postavljaću u temu "Razne slike i video sadržaji vezani uz F1" ako bude još koji
Vordas je napisao/la: 06.07.2019., 11:39
Baba ti je lutka
Ima neki tweet koji kaže da će na sledećim trkama Ferari doneti ,,finalne,, nadgradbe na bolidu od kojih se očekuje konačno da vidimo dali rade ili ne...
WDC i WCC su dva zasebna prvenstva.
Tako da je odgovor DA, ali samo u WDC prvenstvu. Mercedes bi zadržao bodove u WCC prvenstvu.
Mislim da se to već jednom desilo u istoriji, ali nisam siguran.
Har Kl je napisao/la: 10.07.2019., 13:35
Mislim da se to već jednom desilo u istoriji, ali nisam siguran.
Max-Danill 2016.
Sad sam baš kreten ispao hahaha
Ja znam da je to bilo nekad, ali vrtim po glavi nekad 80-te 70-te, a taj sam slučaj iz 2016. skroz smetnuo
Kako god bilo je bar dva puta u istoriji
Kad dođem kući ako budem imao vremena baš ću pogledati ima li još
@LH44 Jarno Trulli 2004 prešao iz Renaulta u Toyotu i zadržao sve bodove.
Tražeći ovo naletim na Vettela, on je u debiju za BMW osvojio 1 bod, kojeg je ponio sa sobom u Toro Rosso.
Ima ovih slučajeva više nego što sam mislio.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.