Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Mogli su Seba u 2. i 3. stintu na "medium - medium".
Ili ako ništa onda na "hard - medium".
Ali prvi Sebov box je bio majstorski. :klanjam:
Sa Leclercom su mogli možda produžiti prvi stint 4-5 krugova (možda sam za ovo totalno u krivu....).
A da je Max letio na hardu, vala jeste.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ne treba se izvlaciti na to, vjerojatno bi rezultat bio isti, ali Leclerc je redovito morao prestilaziti bolide kroz 3. sektor, Max je to cinio redovito na dva najduza pravca uz pomoc DRS-a

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 17:56 Jer kad pogledaš Max je bio mislim 15 sekundi iza Leclerca nakon boksa...i Leclerc je bio 5 sekundi ispred Bottasa...margina je bila dobra po meni.

To je hrpa vremena, ali RBR je bio nenormalno dobar na Hardu...ne mogu vjerovati kako su letili.

Leclerc je dosta vremena izgubio preticanjem za krug ekipu koja je kasnila. Max je istu tu kolonu dobijao na ravnicama, dok Leclerc na zavoijima i dobre je 2 sekunde izgubio zbog toga.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Slavenowsky je napisao/la:Leclerc je dosta vremena izgubio preticanjem za krug ekipu koja je kasnila. Max je istu tu kolonu dobijao na ravnicama, dok Leclerc na zavoijima i dobre je 2 sekunde izgubio zbog toga.
Pratio sam Maxov onboard zadnjih 20 krugova i to nije istina. I Maxu su se micali na krivinama i gubio je vrijeme, u nekim momentima je ih doslovce morao izbjegavati i ići van linije, u jednom momentu je u predzadnjoj krivini ispao iz DRS-a. Nijedan tu nije nešto posebno dobio ili izgubio, Max i Red Bull Honda su jednostavno bili puno brži, u pojedinim krugovima i preko pola sekunde, u jednom krugu i 8 desetinki!

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 17:51 Ekipa kakvo je mišljenje za strategiju danas?

Po meni sa Leclercom nisu mogli previše drugačije napraviti...a Vettela su sjebali nemilo na prvom zaustavljanju jer je navodno komunikacija bila loša između stratega i glavnog stratega i jebi ga...gume su kasnile i ode 5-6 sekundi.

Drugo zaustavljanje je bilo kakvo je bilo...ja sam rekao da je u igri dva zaustavljanja za Vettela jer ima dva svježa seta Softa, u jednom trenutku sam govorio da je bila loša kocka tj. željeli su prisiliti druge na zaustavljanje, ali to se nije dogodilo...zadnjih 10 krugova je Vettel odvozio fantastično (kao i po meni cijelu utrku, imao je ritam za pobjedu i na Hardu), a sad da li bi maznuo Bottasa na starom Hardu...teško je reći. Mislim da bi, ali Hamilton je bio blizu.

Šteta jer je po meni podij bio tu za njega.
Mislim da su obojica mogli ostati duže na softu. Imali su odličan tempo. Vettel nešto bolji, jer je skidao razliku za Mercedesima, a i za Leclercom. I vozili su najbrže krugove u trenutku kad su ušli. Za Vettela je bio odličan tempo, s obzirom da je morao na tim gumama obaviti nekoliko prestizanja, a čak je imao i jedno lockanje na početku. Vidjeli smo da je Hamilton kasnije u čistom zraku vozio najbrži krug, ali da su oni ostali duže, ostao bi i Bottas, tako da ni Hamilton nebi mogao napraviti taj pritisak.
Drugi stint, ne znam. Pored onog zajeba sa Vettelovim zaustavljanjem, opet je skidao razliku za Bottasom, a Bottas za Leclercom. A imao je samo za krug stariji hard od Leclerca. Mogli su ga ostaviti na jednom zaustavljanju. Mislim da bi pratio Maxa, koji je u tom trenutku letio, i prestigao bi Bottasa. Možda bi onda mogli nekako staviti Maxa pod pritisak, između njih. Ako su mogli Bottas i Leclerc ostati na jednom zaustavljanju, mogao je i Vettel. Ali ako su ga već prebacili na drugo zaustavljanje, trebali su mu staviti medium. Na kraju, da su ostavili obojicu duže na softu, i da su odradili boksove kako treba, mogli su imati 1-2, i svježije gume, da se odbrane od pobješnjelog Maxa. :D

Ja sam prije utrke stvarno mislio da će ići sa soft-medium, i jedno zaustavljanje, nakon onoliko testiranja na mediumu. Ne mogu da vjerujem da medium nisu dirnuli na utrci. To je bila Norrisova strategija. Mislim da su i oni mogli isto da su ostali duže na softu. Ali tad ni soft-hard nebi bila loša. Samo je trebalo još malo pričekati...

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 21:16
Slavenowsky je napisao/la:Leclerc je dosta vremena izgubio preticanjem za krug ekipu koja je kasnila. Max je istu tu kolonu dobijao na ravnicama, dok Leclerc na zavoijima i dobre je 2 sekunde izgubio zbog toga.
Pratio sam Maxov onboard zadnjih 20 krugova i to nije istina. I Maxu su se micali na krivinama i gubio je vrijeme, u nekim momentima je ih doslovce morao izbjegavati i ići van linije, u jednom momentu je u predzadnjoj krivini ispao iz DRS-a. Nijedan tu nije nešto posebno dobio ili izgubio, Max i Red Bull Honda su jednostavno bili puno brži, u pojedinim krugovima i preko pola sekunde, u jednom krugu i 8 desetinki!

Bila su i vremena transparenta na tv-u, Max je znao skidati po 1 sekundu, onda intervalno je bilo po krugu. Lecerc je kroz guzvu gubio vise vremena, a to je i doprinjelo da se Max brze priblizi. Leclerc je mozda najvise izgubio na Norrisu, gdje je skoro citav 3 sektor se vozio iza njega. Opet Lecerc ne bi imao sanse protiv Max-a, jer je ovaj bio prebrz na hardu, no ko zna da se je ustedio bar jos jedan krug i onda na noz ici u 71, pa sta bude, ali 2 kruga do kraja se braniti protiv onakvog RBR-a je nemoguce.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

LH44
Formula 1
Formula 1
Pogriješio je što je išao 2x vanjskom linijom, ali to je njegova linija i otprilike je tako i na kvalama odvezao malo širom linijom, ljepši izlaz iz krivine. Nakon prve borbe je očekivao da mu Max opet ostavi prostor, zahebo je se.

Ovo mi je vrh :thumbs: https://twitter.com/racefansdotnet/status/1145109346512199680
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Na kraju balade, bili smo bolji ovaj vikend od Benza.
Ima još da se vozi.
12 trka.... :chill:
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 30.06.2019., 22:33 Na kraju balade, bili smo bolji ovaj vikend od Benza.
Ima još da se vozi.
12 trka.... :chill:
:rofl:
@Franticu dosadila @Frantic™ uzrečica :rofl:
slikaslika

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan
svin ferarijevcima posvećujen ovih 13 minuta same završnice vn meksika tamo daleke 1990 :top:
meni osobno najdraži 1-2 ferraria, tim više uzevši u obzir da je profesor starta 13. a il leone 4., uživajte :thumbs:

https://www.youtube.com/watch?v=5aN0bqsbKug

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ejh, to je ona kad Mansell sa vanjske obišao Bergera u Perlatadi :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Inače u toj utrci su nastupila i dva kasnija suca. Yannick Dalmas 10 sekundi loši od PP, nije se predkvalificirao u utrku i "zloglasni" Pirro +2.8s, nakon 10 krugova crko mu Ford.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj

Leclerc izgleda kao da se boji Seba :rofl:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Fali tu jos kemije.. Nekako Leclerc suzdrzan, izgleda da se nije jos opustio uz Seba ili je jednostavno takav..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa logično...10 godina razlike, prva godina...govorimo o generacijskoj razlici.

Normalno da nije isto kao i sa Kimijem kojeg je znao od praktički prve godine u F1 i s kojim se privatno družio izvan F1 ili obrnuto za Leclerca.

Nije to ništa nenormalno...tipa imaš onaj kamion prije utrke gdje se svi vozači voze i jasno vidiš tko se s kim druži. Vettel sa Bottasom, Kimijem, Ricci, Grosjean, Hulk, Perez itd (starija ekipa) dok je npr. Leclerc sa Gaslyem, Russellom, Norrisom, Albonom itd.

Općenito Leclerc nije sada neki super šaljivac...onako ok je, dosta mlađih vozača je PR istrenirano (osim možda Norrisa :rofl: )
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Prejak za pozadinu mobitela slika[ link do slike ]

slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Da samo da je bez Ferrarijevog znaka.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Majki2111 je napisao/la: 05.07.2019., 19:38 Da samo da je bez Ferrarijevog znaka.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma "ubaciš" tu neki krtičnjak ili mravinjak umjesto znaka.... :mrgreen:
Sad ozbiljno, neko malo "spretniji" izphotoshopira istu ovu travu i riješen problem.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
#DankeSeb
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡