Ili ako ništa onda na "hard - medium".
Ali prvi Sebov box je bio majstorski.

Sa Leclercom su mogli možda produžiti prvi stint 4-5 krugova (možda sam za ovo totalno u krivu....).
A da je Max letio na hardu, vala jeste.
Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 17:56 Jer kad pogledaš Max je bio mislim 15 sekundi iza Leclerca nakon boksa...i Leclerc je bio 5 sekundi ispred Bottasa...margina je bila dobra po meni.
To je hrpa vremena, ali RBR je bio nenormalno dobar na Hardu...ne mogu vjerovati kako su letili.
Pratio sam Maxov onboard zadnjih 20 krugova i to nije istina. I Maxu su se micali na krivinama i gubio je vrijeme, u nekim momentima je ih doslovce morao izbjegavati i ići van linije, u jednom momentu je u predzadnjoj krivini ispao iz DRS-a. Nijedan tu nije nešto posebno dobio ili izgubio, Max i Red Bull Honda su jednostavno bili puno brži, u pojedinim krugovima i preko pola sekunde, u jednom krugu i 8 desetinki!Slavenowsky je napisao/la:Leclerc je dosta vremena izgubio preticanjem za krug ekipu koja je kasnila. Max je istu tu kolonu dobijao na ravnicama, dok Leclerc na zavoijima i dobre je 2 sekunde izgubio zbog toga.
Mislim da su obojica mogli ostati duže na softu. Imali su odličan tempo. Vettel nešto bolji, jer je skidao razliku za Mercedesima, a i za Leclercom. I vozili su najbrže krugove u trenutku kad su ušli. Za Vettela je bio odličan tempo, s obzirom da je morao na tim gumama obaviti nekoliko prestizanja, a čak je imao i jedno lockanje na početku. Vidjeli smo da je Hamilton kasnije u čistom zraku vozio najbrži krug, ali da su oni ostali duže, ostao bi i Bottas, tako da ni Hamilton nebi mogao napraviti taj pritisak.Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 17:51 Ekipa kakvo je mišljenje za strategiju danas?
Po meni sa Leclercom nisu mogli previše drugačije napraviti...a Vettela su sjebali nemilo na prvom zaustavljanju jer je navodno komunikacija bila loša između stratega i glavnog stratega i jebi ga...gume su kasnile i ode 5-6 sekundi.
Drugo zaustavljanje je bilo kakvo je bilo...ja sam rekao da je u igri dva zaustavljanja za Vettela jer ima dva svježa seta Softa, u jednom trenutku sam govorio da je bila loša kocka tj. željeli su prisiliti druge na zaustavljanje, ali to se nije dogodilo...zadnjih 10 krugova je Vettel odvozio fantastično (kao i po meni cijelu utrku, imao je ritam za pobjedu i na Hardu), a sad da li bi maznuo Bottasa na starom Hardu...teško je reći. Mislim da bi, ali Hamilton je bio blizu.
Šteta jer je po meni podij bio tu za njega.
LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 21:16Pratio sam Maxov onboard zadnjih 20 krugova i to nije istina. I Maxu su se micali na krivinama i gubio je vrijeme, u nekim momentima je ih doslovce morao izbjegavati i ići van linije, u jednom momentu je u predzadnjoj krivini ispao iz DRS-a. Nijedan tu nije nešto posebno dobio ili izgubio, Max i Red Bull Honda su jednostavno bili puno brži, u pojedinim krugovima i preko pola sekunde, u jednom krugu i 8 desetinki!Slavenowsky je napisao/la:Leclerc je dosta vremena izgubio preticanjem za krug ekipu koja je kasnila. Max je istu tu kolonu dobijao na ravnicama, dok Leclerc na zavoijima i dobre je 2 sekunde izgubio zbog toga.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk