Pozdrav

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Pozdrav ekipi. Vidim da ima prisutnih meni poznatih ljudi. Ferrarista od kada znam za sebe.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Dobrodošao! :) :pivo:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Tervetuloa :pivo:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Dobrodošao! :pivo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Dodi_napalm
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Schumacher
Napalm :)
jedan je GAZDA f1 - Mihael

karte_m0lim
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: MSC
Kontakt:
Pozz..
what a little star ...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pozdrav i dobrodošao! :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
stefan BELLOF je napisao/la:Pozdrav ekipi. Vidim da ima prisutnih meni poznatih ljudi. Ferrarista od kada znam za sebe.
Pozdrav i tebi. :pivo:
Ferrarista kao i ti, dokle mi pamćenje seže. :fakjea:
Dobar nick. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Lady
GP3
GP3
O kolega.... ! Baš mi je drago da ću te ovdje sretati.... :party: :pivo:

Nego, kako sad vidiš omjer snaga u Ferrariju, mislim na Raikkonen vs Vettel? Očekivano? :mrgreen:
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Pozz :thumbs: :pivo:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
stefan BELLOF je napisao/la:Pozdrav ekipi. Vidim da ima prisutnih meni poznatih ljudi. Ferrarista od kada znam za sebe.
Pozz Stefane dobrodošao ;) :pivo:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Lady je napisao/la:O kolega.... ! Baš mi je drago da ću te ovdje sretati.... :party: :pivo:

Nego, kako sad vidiš omjer snaga u Ferrariju, mislim na Raikkonen vs Vettel? Očekivano? :mrgreen:
Potpuno očekivano. Kimi je nastavio tamo di je i stao u crvenom bolidu,pokazivati malo i ništa. Alonso ga je rastavio na dijelove,a sada to čini i Seb još uvjerljivije. Istini za volju nije imao ni sreće baš,ali i sreću treba zaslužiti. Kimiju je ovo drugo razdoblje u Ferrariu u biti i jedino razdoblje kada je imao prave vozače za timske kolege;neću uzeti u obzir Montoyu,koji iako mi jako drag nije baš bija sa mozgom u dobrim odnosima.

Spreman sam se kaladit sa bilo kime da bi ga u istom bolidu danas i Grosjean napucao pošteno. Sada sa nekoliko sezona odmaka postajem svjestan koliko je onaj Lotus u biti bio jak i dobar bolid,ali jbg. dali su ga Kimiu u ruke pa su malo dobili natrag. Zamisli što bi bilo da je taj Lotus vozio Alonso,Seb ili Lewis.

Općenito,Kimi može biti jako dobar,ponekad,sve rjeđe kako godine idu,ali od početka uživa ne zasluženi status. Istina,on je flegma i bli ga k.... za sve i to ljudi vole,ali to ga nikako ne čini top klasom. Dokazao je da nije top klasa previše puta do sada i apsolutno mi nije jasno kako je moguće da taj čovjek još uvijek sjedi u Ferrariu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡