Travesty
VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Iskreno, sad sam baš ljut, a nisam očekivao da ću biti.
Ferrari još jednom ispali majmuni, kako god okreneš oni najebu. Sad se koristi common sense, ali u Kanadi se to nije moglo. Nabijem ih sve.
Ferrari još jednom ispali majmuni, kako god okreneš oni najebu. Sad se koristi common sense, ali u Kanadi se to nije moglo. Nabijem ih sve.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@MSC Ma stoji to, a i razumijem slavlje, ali da je sad neka majstorija, nećemo pretjerivati, dobro korektno preticanje i to je to, svaka čast Sebu što je i ovo izvukao.
A za Lewisa sam prvi rekao da je sjebao podnicu jašući rubnik u Lauda krivini - i naravno time i cijelu utrku. Uz to dodaj da je Mercedes zavrnuo motore zbog pregrijavanja i da im temperature nisu odgovarale ni gumama ni bolidu, tako da preticanje onda nije fenomen. Veći je fenomen i majstorija bila kad je Lewis obišao Vettela kroz 4 krivinu u Bahreinu, a Vettel još napravio piruetu

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
A za Lewisa sam prvi rekao da je sjebao podnicu jašući rubnik u Lauda krivini - i naravno time i cijelu utrku. Uz to dodaj da je Mercedes zavrnuo motore zbog pregrijavanja i da im temperature nisu odgovarale ni gumama ni bolidu, tako da preticanje onda nije fenomen. Veći je fenomen i majstorija bila kad je Lewis obišao Vettela kroz 4 krivinu u Bahreinu, a Vettel još napravio piruetu

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
O Sebovom pucanju pod pritiskom i greskama se pise jer se cesto desavaju. Hamilton ima off vikend jednom ili nijednom tokom godine. Kako je to uporedivo. I jeste danas sam sebe sjebao i to je ok. I Seb je u Kanadi sebe sam sjebao, pa kuku majko gdje sam se mogao vratiti na stazu kme kme...

- kimmi_iceman
- Karting
- S nama već: 6 god 3 mj
40 godina pratim formulu 1..ovo mi je nešto najgore do sada što se događa..mislim da su se u FIA potpuno pogubili... i ja gubim volju za ovom sezonom... 
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Korektno pretjecanje sigurno nije bilo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Drago mi je da je tako. Nadam se da je ona kazna za Seba iz Kanade zadnja glupost takvoga tipa.
"What a little star." May 26, 2012.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Dajem ruku da nije. U tome je problem, samo čekaj kad će Ferrari ponovo ovako najebati.MSC je napisao/la:Drago mi je da je tako. Nadam se da je ona kazna za Seba iz Kanade zadnja glupost takvoga tipa.
Pa ljudi moji ne mogu se pravila mijenjati usred sezone...pogotovo ako to nisu pismeno objavili...
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
I ja mislim da bi mogla biti, dobro su se opekli tada.f1zd je napisao/la: 30.06.2019., 19:57Dajem ruku da nije. U tome je problem, samo čekaj kad će Ferrari ponovo ovako najebati.MSC je napisao/la:Drago mi je da je tako. Nadam se da je ona kazna za Seba iz Kanade zadnja glupost takvoga tipa.
Pa ljudi moji ne mogu se pravila mijenjati usred sezone...pogotovo ako to nisu pismeno objavili...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- LH44
- Formula 1
Po meni je za kaznu bilo, sad to što će progledati kroz prste je zbog Maxa pred domaćom publikom.
Inače ja bi kaznio bez razmišljanja poslije trke.
68 krug, Max ostavlja prostora i Charles to iskorištava i brani poziciju.
I gledaj čuda, krug kasnije, 69
Max mu zatvara taj isti prostor i nabija ga van staze, a u oba slučaja su bili poravnati, TOČAK UZ TOČAK.
Po meni 1 kroz 1 za kaznu.
Inače ja bi kaznio bez razmišljanja poslije trke.
68 krug, Max ostavlja prostora i Charles to iskorištava i brani poziciju.
I gledaj čuda, krug kasnije, 69

Po meni 1 kroz 1 za kaznu.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jako glupo objašnjenje situacije. Ja se iskreno nadma da će se s ovim vjećanjima prestati i forsirati što skorije dodjele kazni. Ne vidim razlog zašto se ova situacija nije mogla procjeniti i do kraja utrke. Dosad sam stekao osjećaj da vijećaju samo da smisle dovoljno dokaza kako bi opravdali već ranije donijetu odluku i koja nerijetko bude debilno opravdana.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
A vidjet ćemo dali je ili nije. Lakše je, a i nekako vjerojatnije reći da nije i da će se sranja ponoviti, posebno na štetu Ferrarija.f1zd je napisao/la: 30.06.2019., 19:57Dajem ruku da nije. U tome je problem, samo čekaj kad će Ferrari ponovo ovako najebati.MSC je napisao/la:Drago mi je da je tako. Nadam se da je ona kazna za Seba iz Kanade zadnja glupost takvoga tipa.
S druge strane, Leclerc zaslužuje prvi pobjednički pehar podići sa postolja, a ne poslje utrke.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Tako i ja vidim ovo otezanje sa odlukomVettel-Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 20:03 Jako glupo objašnjenje situacije. Ja se iskreno nadma da će se s ovim vjećanjima prestati i forsirati što skorije dodjele kazni. Ne vidim razlog zašto se ova situacija nije mogla procjeniti i do kraja utrke. Dosad sam stekao osjećaj da vijećaju samo da smisle dovoljno dokaza kako bi opravdali već ranije donijetu odluku i koja nerijetko bude debilno opravdana.
Fino Alla Fine
-
S_Ferrari
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
Ferrariju i Charlesu opet uzeli pobjedu! Max ga je izgurao sa staze i to se trebalo kazniti. Inače vrhunska utrka za razliku od onog užasa u Francuskoj i ne sumnjam da će Ferrari još više napredovati kroz sezonu i dodatno ju zapapriti! Leclerc i Vettel najbolji par na gridu , budući prvak i četverostruki svjetski prvak! Obojica će uskoro slaviti 

- LH44
- Formula 1
Pusti ljude, cheap thrills_bataziv_0809 je napisao/la:O Sebovom pucanju pod pritiskom i greskama se pise jer se cesto desavaju. Hamilton ima off vikend jednom ili nijednom tokom godine. Kako je to uporedivo. I jeste danas sam sebe sjebao i to je ok. I Seb je u Kanadi sebe sam sjebao, pa kuku majko gdje sam se mogao vratiti na stazu kme kme...

- LH44
- Formula 1
Ma pukao je Lewis pod pritiskom, vidio si odmah bolid pokvario, ne može se ni staze držati kako trebaFerrari je napisao/la:Kako se neki pecaju na ovo "pucanje pod pritiskom"![]()

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Sačekaćemo da vidimo kad neki od Ferrarijevih vozača napravi "50-50" ili "li-la" situaciju....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”