VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Gadna je ovo situacija; teško za odlučiti: prva pobjeda Charles Leclerca ili prva pobjeda Honde u turbo - hibridnoj eri?

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
Roki123
- Baniran
- S nama već: 6 god 9 mj
- Navija za: F1
- gjoko-mkd
- Formula 2
- Navija za: Ferrari
Ovo je fake...dokumenat je broj 35...a sada.su na 47-og
- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hahhahaha....... čime je lupio, glavom?
Nisam znao da je otac Felipe Masse bio na današnjoj utrci.......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/alfaromeoracing/status/1145353273794289665
Čestitke Giovinazziju na prvom bodu
Trebalo mu je dugo, ali u zadnje vrijeme se popravio dosta 

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
FRANTIC!!!Sarma je napisao/la: 30.06.2019., 19:19 Da ne zaboravimo, odlično od Seba![]()
Hamilton čim je vidio Seba u retrovizoru odmah puca pod pritiskom i još pravi grešku poslije![]()
https://twitter.com/UpdatesFerrari/status/1145342131269038080
PUKO KO KOKICA!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Otišli suci na janjetinu...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Manje traje vijaćanje za novog papu...
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Prije ce bit da su na govedini 

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- Frantic
- Formula 1
Nema zajebancije sa šefomVettel-Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 19:21 https://twitter.com/alfaromeoracing/status/1145353273794289665 Čestitke Giovinazziju na prvom boduTrebalo mu je dugo, ali u zadnje vrijeme se popravio dosta
![]()

Ma naravno da je puko pod pritiskom.
Malo je falilo da se okrene.

Ali izgleda nisu otišli na gotovo.
Neki tek pripremaju ražanj, a drugi su otišli da kupe janje....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Lord zaostao krug 
ovaj se probije kroz promet i pobjedi a ovaj zaostane krug... Odmah bi ga najurio...
Super utrka al ja zaspao. Sjebo sam koljeno jucer na nogometu. Ne mogu hodat koliko boli majku mu.. tako fa samo lezim i spavam. Uhvatit cu sminku ovih dana na sky f1 pa pogledat iako ovi highlightsi su mi sve rekli.
Odlican max. Je malo na misice i laktove. Mogao bi dobit kaznu ali vidjet cemo.. ugl nakon onakvog starta sa honda pu na ovakvoj power stazi poskidat 2 merca i dva ferr i timskog za krug ostaviti je vrh...
Merc slab totalno... Ferr je opet mogao i trebao uzet puno vise...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Super utrka al ja zaspao. Sjebo sam koljeno jucer na nogometu. Ne mogu hodat koliko boli majku mu.. tako fa samo lezim i spavam. Uhvatit cu sminku ovih dana na sky f1 pa pogledat iako ovi highlightsi su mi sve rekli.
Odlican max. Je malo na misice i laktove. Mogao bi dobit kaznu ali vidjet cemo.. ugl nakon onakvog starta sa honda pu na ovakvoj power stazi poskidat 2 merca i dva ferr i timskog za krug ostaviti je vrh...
Merc slab totalno... Ferr je opet mogao i trebao uzet puno vise...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ali si namjerno izostavio zaostatak koji je Seb morao stići prije toga i potrošio dobar dio guma tu. Uz to ignorirao si i Lewisove greške radi kojih mu je mijenjano prednje krilo, a vjerojatno je dobila i podnica. Tko mu je kriv za to? Bio je u svakom slučaju na boljoj strategiji od Seba i bez greške momčadi.LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 18:05Ja sam samo odgovorio na @MSC dizanje običnog obilaženjaPastor je napisao/la:Daj, ne budite djeca. Pogledajte samo kako se ponaša koja guma, odnosno kakav joj je tempo. Soft je najbrži, ali kad je nov. Isto tako je guma koja se najviše troši, odnosno kojoj tempo najviše opada. Dok je hard guma koja najmanje gubi tempo, odnosno nova-stara hard guma ima najmanju deltu._bataziv_0809 je napisao/la: 30.06.2019., 17:41
A kladim se da je ova ista ekipa u Monaku drugu pjesmu o gumama pjevala.![]()
Ja ne hvalim to prestizanje Vettela, jer je bilo rutinski, i za očekivati. Ali činjenica je da su mu dali žute, da bi bio lagano ispred oba Mercedesa. A da ga nisu onako sjebali u oba boksa, vjerovatno bi se borio i za pobjedu...
Nisam ništa pogrešno napisao za razliku potrošnje mekih guma od početka sa punim tankom i na kraju trke sa 2/3 goriva manje, razlika je ogromna u opterećenju i samoj potrošnji, tako da ne pije vodu da su mu gume bile na izdisaju.
To da su ga zeznuli sa boxom i strategijom nigdje nisam ni spomenuo, to je no-brainer.
Ne moraš uvijek na forumu kad dođeš pisati s visoka
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Da, veseli me to pretjecanje jer me kao navijaču Ferrarija uvijek veseli kad Seb pređe Lewisa. Pogotovo jer je uz ono blokiranje kotača izgledalo lijepo.
A vi jedva punoljetni ljubitelji Mercedesa ste mi posebna kategorija. Da je danas Seb griješio koliko je griješio Lewis, pisali bi o mirovini, pucanju pod pritiskom, Lec je brži, sabotiraju ga radi Seba i ostala sranja koja inače pišete. A kad je Lewis vozio u Monacu s bolidom širokim dva metra na istrošenim gumama, pravili ste heroja od njega. Imate duple standarde, nikakve kriterije.
I nemoj mi uopće odgovarati na post jer se s djecom koja misle da su najpametnija neću uopće raspravljati. Lewis si je utrku sjebo sam. Točka.
"What a little star." May 26, 2012.
- kimmi_iceman
- Karting
- S nama već: 6 god 3 mj
Potpis!MSC je napisao/la:Ali si namjerno izostavio zaostatak koji je Seb morao stići prije toga i potrošio dobar dio guma tu. Uz to ignorirao si i Lewisove greške radi kojih mu je mijenjano prednje krilo, a vjerojatno je dobila i podnica. Tko mu je kriv za to? Bio je u svakom slučaju na boljoj strategiji od Seba i bez greške momčadi.LH44 je napisao/la: 30.06.2019., 18:05Ja sam samo odgovorio na @MSC dizanje običnog obilaženjaPastor je napisao/la: Daj, ne budite djeca. Pogledajte samo kako se ponaša koja guma, odnosno kakav joj je tempo. Soft je najbrži, ali kad je nov. Isto tako je guma koja se najviše troši, odnosno kojoj tempo najviše opada. Dok je hard guma koja najmanje gubi tempo, odnosno nova-stara hard guma ima najmanju deltu.
Ja ne hvalim to prestizanje Vettela, jer je bilo rutinski, i za očekivati. Ali činjenica je da su mu dali žute, da bi bio lagano ispred oba Mercedesa. A da ga nisu onako sjebali u oba boksa, vjerovatno bi se borio i za pobjedu...
Nisam ništa pogrešno napisao za razliku potrošnje mekih guma od početka sa punim tankom i na kraju trke sa 2/3 goriva manje, razlika je ogromna u opterećenju i samoj potrošnji, tako da ne pije vodu da su mu gume bile na izdisaju.
To da su ga zeznuli sa boxom i strategijom nigdje nisam ni spomenuo, to je no-brainer.
Ne moraš uvijek na forumu kad dođeš pisati s visoka
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Da, veseli me to pretjecanje jer me kao navijaču Ferrarija uvijek veseli kad Seb pređe Lewisa. Pogotovo jer je uz ono blokiranje kotača izgledalo lijepo.
A vi jedva punoljetni ljubitelji Mercedesa ste mi posebna kategorija. Da je danas Seb griješio koliko je griješio Lewis, pisali bi o mirovini, pucanju pod pritiskom, Lec je brži, sabotiraju ga radi Seba i ostala sranja koja inače pišete. A kad je Lewis vozio u Monacu s bolidom širokim dva metra na istrošenim gumama, pravili ste heroja od njega. Imate duple standarde, nikakve kriterije.
I nemoj mi uopće odgovarati na post jer se s djecom koja misle da su najpametnija neću uopće raspravljati. Lewis si je utrku sjebo sam. Točka.
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk