Perica9 je napisao/la: 30.06.2019., 16:36
Vettel 0.6s iza Bottasa
Rekoh ja "Kakav pit stop Ferrarija"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Čestitke Hondi na prvoj pobjedi u hibrid eri.
Da je Ferrari stavio Vettelu žute gume, lagano bi riješio Mercedese, puno prije kraja. Ne bih isključio ni borbu za pobjedu...
Svaka čast Red Bullu i Maxu na pobjedi, ma da nisam siguran treba li ono proći bez kazne. Ako se uzme u obzir da je radio i gore stvari Ferrariju, a ostao ne kažnjen, sumnjam da će dobiti kaznu.
Šteta za Leclerca, rekao bih da je učinoo sve moguće da zadrži prvu poziciju
Ja se čitavo vrijeme borim s stremom i baterijom od moba, trenutno mi je na 2%, a moram sam praviti male pauze da dočekam kraj utrke...
Da se ponovim , svaka cast i Maxu i Leclercu. Tko god od obojice da je pobjedio bi mi bilo drago.
Da je bilo tko drugi bio u ovoj poziciji a ne Leclerc , jos vise bi mi bilo drago zbog Maxa.
Ali bas mi je zao Charlesa, nikako da tu pobjedu uzme. Vec drugi put se nemoze biti blize pobjedi , i nekako ispadne iz ruke
AlkY je napisao/la: 30.06.2019., 16:25
A nije losa strategija za Seba. Jer s ovim su eliminirali mogucnost da Ham ide po soft i hvata FL. A uz to ima mogucnost i sam uzeti FL i proci Lewisa.
Ideja je super. Po meni. A druga prica je ako tako ne ispadne
Prekrasna je...maznio bi Bottasa bez frke.
A to nemoze nitko bit siguran jer je i Seb dosta spor bio.
To je ono , sta bi bilo kad bi bilo.
I dalje mislim da je sama ideja bila dobra.
Bio je spor jer je trebao odraditi 20 krugova na softu, jbt.
Ferrari je ovdje imao dobitnu kombinaciju, sa dva zaustavljanja. Samo da su odradili dobar posao u boksu, i da su mu stavili prave gume. Vettel bi letio dok ovi okolo krstare... Prvi boks izgubio 4 sekunde, drugi preko sekunde + pogrešne gume. Da su zaustavljanja bila dobra, i da su mu dali dva puta žute, borba za pobjedu bi bila zagarantovana. Pa i sa jednim hardom nebi bilo nimalo lošije, samo da je ovaj zadnji stint imao žute...
Ali u svakom slučaju zaslužena pobjeda Maxa, pogotovo nakon onako lošeg starta. A Ferrari je trebao puno bolje...
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 30.06.2019., 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ferrari je napisao/la: 30.06.2019., 16:44
A Vettelu pola kruga falilo do Bottasa...da nije izgubio i na drugom boksu imao bi ga...a onaj prvi boks ne trebamo komentirati.
Sa Leclercom su po meni sve dobro napravili...jebiga.
When it rains, it pours.
ma to je namjesteno, pa jebote na svakoj utrci ispadne da je bio jos jedan krug da bi neko nekoga presao (mislim da vodece cija je utrka uglavnom kamilica), daj nebudi naivan