VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Da je Fetel ovo uradio...startovao bi od Ljubljane :prcnjau:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
avetma je napisao/la: 29.06.2019., 17:37
Multi 21 je napisao/la: 29.06.2019., 17:33 Možeš objasnit zašto?
Jer nije nikoga značajno ugrozio niti utjecao na bilo čiji rezultat. To što se u prošlosti kažnjavala svaka glupost je drugi par postola i baš zbog toga mora dobiti kaznu ovaj put. Ja pričam u teoriji kako bi vjerojatno trebalo biti.
I ja se slazem s ovim...
Fino Alla Fine

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj
CrashOverride je napisao/la:
Jer nije nikoga značajno ugrozio niti utjecao na bilo čiji rezultat. To što se u prošlosti kažnjavala svaka glupost je drugi par postola i baš zbog toga mora dobiti kaznu ovaj put. Ja pričam u teoriji kako bi vjerojatno trebalo biti.
I ja se slazem s ovim...
avetma je napisao/la:
"Ugroziti nekoga" i "značajno ugroziti nekoga" je rastezljiv pojam..kad je u pitanju zaštićeni polarni medo..ali kad su ostali vozači u pitanju, pravila su jasna i nedvojbena. Nema olakotnih okolnosti..samo represija.. fuj!

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Neoficijalno.... :cheer:

3 place penaltly for Hamilton

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Kaže Luja +3 na instagramu
"What a little star." May 26, 2012.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Aj konačno, već je postalo dosadno slušati jedno te ista gunđanja.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znači vi bi radije Maxa u prvom redu nego Lewisa? Pomolimo se...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Evo popio i Ham kaznu, dobro biti će zanimljivije sutra i bolja kvota na njega na kladi :D
Ali ako bude krša i loma u prvom zavoju mogli bi navijači Ferrarija požaliti što ju je dobio :)
Zadnja izmjena: smr201, dana/u 29.06.2019., 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Izgleda da je Inaki Rueda ovaj put ubo dobro :mrgreen:
Ako prođe start dobro, trebala bi to biti dobitna strategija, kažu da je S brži od M pola sekunde, ipak sve ovisi kako će se bolid ponašati na H, vidim kod kolege @Ferrarija na tablici simulacije da je Hamilton bio dosta jak na Hardu, a budemo vidjeli...

slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ferrari je napisao/la: 29.06.2019., 18:00 Znači vi bi radije Maxa u prvom redu nego Lewisa? Pomolimo se...
MaX crAsHtAPpEn XD

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Moje mišljenje je i dalje isto. Za ovakve stvari vozači se ne bi trebali kažnjavati (Russell je opravdana kazna jer Kvyat nije prošao)
Kimi je prošao dalje, da omeo ga je, ali na kraju su svi prošli dalje...daj mu 1 ili 2 kaznena boda na licenci i vozi dalje.

Ovo su dali samo radi nekakve konzistentnosti jer se prošle godine ista stvar dogodila (samo što Vettelu nije bilo rečeno na radiju dok Hamiltonu je DVA puta da Kimi dolazi)...
Uglavnom promjena pravila oko ovih stvari bi bila korisna.

Moje mišljenje.
slika slika

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Razumijem što govoriš u načelno bi se složio ali onda sam se sjetio da zamisli ovu situaciju na svakoj stazi u kvalifikacijama? Ha čujte, nisam vidia, iša san ga izbjegavati da može proći iza mene bez problema. Pa na što bi to ličile kvale? Ako me razumiješ. Onda bi svi gađali taj gray area i dizali ruke "nisam ja, majke mi" te bi se pravdali "nije utjecalo na rezultat". Po meni je ovo jedno od najlakših pravila, sjebeš > bit ćeš sjeban. Simple as fuck :aww: :mrgreen:
Zadnja izmjena: reso20, dana/u 29.06.2019., 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Hvala bogu pa je dobio kaznu pa se mozete sad praviti fini i krasni :trep:
slika

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
slika

Po meni Kanada i ovakve stvari samo još više ubijaju F1 ali ovo su suci morali donjeti ujedno i zbog Kanade...jbg...

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj
Drama queen .. ajmo mu dat podršku da ga ovo ne ubije psihički... [ link do slike ]

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
reso20 je napisao/la: 29.06.2019., 18:12 Razumijem što govoriš u načelno bi se složio ali onda sam se sjetio da zamisli ovu situaciju na svakoj stazi u kvalifikacijama? Ha čujte, nisam vidia, iša san ga izbjegavati da može proći iza mene bez problema. Pa na što bi to ličile kvale? Ako me razumiješ. Onda bi svi gađali taj gray area i dizali ruke "nisam ja, majke mi" te bi se pravdali "nije utjecalo na rezultat". Po meni je ovo jedno od najlakših pravila, sjebeš > bit ćeš sjeban. Simple as fuck :aww: :mrgreen:
Zato treba postojati sudac koji stoji iza svojih odluka i koji će prosuditi što je za kaznu, a što ne. Umjesto da se skrivaju iza mutnog pravilnika.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3. Ali ovo meni smeta:
slika
Pozvana obojica vozača, i rekli svoju verziju. Tako bi trebalo da bude. Dok Vettela npr. kazne po kratkom postupku. Kad je on Sainzu zasmetao (a kao što neko reče, nije ni dobio obavještenje da mu se primiče, što je moglo poslužiti kao opravdanje, da je nekoga zanimalo da ga opravda...), niko nije Sainza ništa pitao. Iako je Sainz izjavio (za medije, sudije nije ni zanimalo šta ima da kaže...) da nije za kaznu, jer je prošao u Q3.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Sarma je napisao/la: 29.06.2019., 18:01 Izgleda da je Inaki Rueda ovaj put ubo dobro :mrgreen:
Ako prođe start dobro, trebala bi to biti dobitna strategija, kažu da je S brži od M pola sekunde, ipak sve ovisi kako će se bolid ponašati na H, vidim kod kolege @Ferrarija na tablici simulacije da je Hamilton bio dosta jak na Hardu, a budemo vidjeli...

slika
Misilm da će soft - medium raditi sasvim dobro. Mislim da je dobro i za Vettela, kad se već desio problem, što će startat na softu. Lakše će se probit na softu, nego da je na mediumu.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Jel zna netko kojim se redoslijedom primjenjuju kazne, jer i Magnussen i Hamilton imaju kazne pa nije svejedno za poziciju Norrisa i Hamiltona.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
jenson je napisao/la: 29.06.2019., 18:40 Jel zna netko kojim se redoslijedom primjenjuju kazne, jer i Magnussen i Hamilton imaju kazne pa nije svejedno za poziciju Norrisa i Hamiltona.
Nebitno.

To samo vrijedi kada se mijenjaju komponente PU.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡