Hvala kolega. Znam da sam vec pitao istu stvar jednom, oprosti. Samo sam totalno out sa zivcima zbog jebenog t-coma, sugave Arene sporta sa bezbroj reklama. Jebo me dan kad sam zbog F1 kupio MaxTV. Al dobro, proci ce i taj ugovor za 6 mjeseci. Zivim 100 metara od centrale, nema nevremena, nicega i onda mi zenska kaze da vidi da imam smetnje vec tjednima. Reko da, eto, zovem vas jer mi je dosadno i ne znam sta ide u marinadu za vratinu za rostilj pa nemam koga nazvati osim sluzbe za korisnike da si nakon 90 radnih sati ovaj tjedan jos malo razjebem zivce.
Sorry za oftopic.
Nadam se da ce reziser pokriti borbu od treceg mjesta na dalje puno vise nego kruzing na prvo mjesto ukoliko Bottas ne iznenadi na startu i utrkivanje bude dozvoljeno. Nadam se utrci bez incidenata, dobrom plasmanu Mclarena na kraju utrke i da cu to moci gledati na 180 tvu umjesto na mobitelu.
EDIT: bilo bi odlicno vidjeti Mclaren napokon na postolju iako sam uvijek uz crvene.
Perica9 je napisao/la: 23.06.2019., 14:30
F1 stranica postavila pitanje tko će imati najbolji plasman od best of the resta i stavila na sliku Lorda
Znaju ljudi....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari je napisao/la: 23.06.2019., 13:50
Navodno velike rasprave u paddocku između FIA, Liberty i Pirellija oko guma i dominacije Mercedesa
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1142754684463190016
FIA da ide kontra Mercedesa? Da mi je i taj film gledati. Liberty već moguće, kada vide odron gledatelja...
A ovo Mercedesovo kukanje oko blisteringa, a nikad nikome nije guma pukla. I još smo na većini utrka imali samo jedno zaustavljanje, standardno...
Možda će FIA i reagovati, kad Mercedes osigura titule. I onda će kao učiniti nešto u dobrobit sporta. A do tad će kao pregovarati...
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 23.06.2019., 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Lijepo je rekao da je vidio Bottasov on board i u neki zavoj (neznam tocno koji) je potpuno drukcije isao nego ikad prije jer je to vidio kod Bottasa. Decko gleda i uci od iskusnijih
Ferrari je napisao/la: 23.06.2019., 13:50
Navodno velike rasprave u paddocku između FIA, Liberty i Pirellija oko guma i dominacije Mercedesa
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1142754684463190016
Mogu se slikati jer trebaju 7/10 ekipa za promjenu, a MB i McL neće sigurno pristati plus MB ima još Racing Point I Williams koji će glasati kako oni žele.
Ja mislim da bi bi sa starim gumama bilo zanimljivije malo, ali ne bi puno promjenilo, pogotovo ako MB sad ima novi Q3 mod kako kažeš. Mislim da su napravili predobar bolid u odnosu na ostatak i nema tu jedne stvari koja bi to anulirala.