Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la:Haas pod hitno treba dva nova vozača.
Upravo to. Pogotovo onaj grosjean. Fa se bar nije vratio nakon 2012. Klasicni uhljeb ako se stroll izuzme. Kad sam gledao onaj dokumentarac od netflixa, pa u svakoj epizodi on se opravdava za sudar, izljetanje ili neku trecu svoju gresku.. a ni magnusen mi nije bas nesto tako da bih obojicu frknuo van.
Mozda bude mjesta za ocona u haasu i njima bi ocon sigurno dobro dosao. Jeftin, zeljan povratka pod bilo koju cijenu. Ne lupa se ko grosjean. Ne lupa se nikako osim kad ga perez zabija u zid
Ugl ova dvojica trenutnih u haasu ne zasluzuju bit tu. Cijela ta momcad nekako cudno djeluje. Nisu losi ali su nekako drugaciji od drugih. Valjda zato ova dva i voze tamo kad je sve nekako cudno
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Perica9 je napisao/la: 21.06.2019., 17:12
Lujo će dobiti 5s kazne kojih će odraditi u 14. krugu na 3. treningu
Već je dobio i već odradio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nije ni potrebno okretati odluku, ni ponovno gledati situaciju.
Koji će mi vrag pobjeda, kada nisi imao slavlje i himnu u tom trenutku? Uostalom zauvijek će ostati kontroverzna utrka...neka neki drugi pobjeđuju za zelenim stolom.
Uostalom Mercedes bi imao argument da nakon kazne "nisu pritiskali" tako da...FIA bi pucala dva puta u nogu. Nebitno, idemo dalje.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferrari je napisao/la: 21.06.2019., 18:06
Nije ni potrebno okretati odluku, ni ponovno gledati situaciju.
Koji će mi vrag pobjeda, kada nisi imao slavlje i himnu u tom trenutku? Uostalom zauvijek će ostati kontroverzna utrka...neka neki drugi pobjeđuju za zelenim stolom.
Uostalom Mercedes bi imao argument da nakon kazne "nisu pritiskali" tako da...FIA bi pucala dva puta u nogu. Nebitno, idemo dalje.
Pobjedjivao je i Ferrari za zelenim stolom. Jbga, danas ti, sutra neko drugi, zivot je takav.
Ma dobro, trening je, a ne borba za prvu pooziciju (a možda to opet i nema neke veze).
Međutim, ono što me i dalje fascinira su obrazloženja kojima se par godina unazad opravdavaju Hamiltonovi postupci, kao što je ovo "....limited rear visibility and angle of car 44 made it difficult for Hamilton to see approaching car.....".
I opet, uopšte (ovo ozbiljno mislim) me ne bi iznenadila kazna za neke druge vozače.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”