VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Nateži je posao PRovca kad ti poslodavac usere motku sa izjavom ili napravi neki gaf. Moraš izmišljati sve i svašta da ga pokušaš očistiti. Špic papak je dobar primjer, kao ne nosi špičaste cipele a imaš milju slika sa njima. Tako je i ovo volan je okrenut u desno 0,001 sekunde i to dokazuje namjeru i svi vide volan okrenut u desno, to rade i pravnici. Voze na nož 10-15 krugova, ima grešaka i Ham ali se Sebu desi greška, malo proklizavanje na jbm mjestu uspije se spasiti i to majstorski treba priznati, ma puštaj to do kraja da vidimo mušku borbu ako ga skuca kazna 5 utrka pa ti nema više sezone. Ovo da su do kraja ostavili bez kazne može u red sa Dijonom.
#DankeSeb

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
A bogtej kad s ladom nivom jebenom izletis s trave na makadam ili asfalt, treba ti 20,30 metara da ju polovis, a kamol s bolidom, 150-160+ kmh na slikovima i savršeno pokošenom travom plus prljava staza.

Imam dojam da ovi što seru o kazni u životu nisu vozili ništa jače ni muškije, zabavnije od diesela s prednjim pogonom. Ne znam kako si toliku dozu debilizma drugačije objasniti.
"What a little star." May 26, 2012.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Any work not listed above may only be undertaken with the approval of the FIA technical delegate following a written request from the team concerned. It must be clear that any replacement part a team wishes to fit is similar in design, mass, inertia and function to the original. Any parts removed will be retained by the FIA.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
može bit similar, ali ne mora bit identičan.
o jebemti pravila! :rofl: cijeli sportski pravilnik užgat benzinom i zapalit.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Koliko ću se još svevišnjeg napsovati zbog VN Kanade, Mercedesa i sudaca?
"What a little star." May 26, 2012.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
Meni ovo smrdi na posipavanjem pepela (uslijed pritiska publike) i sad će se ispostavit kao nešto je Merc čačkao, i dobit će kaznu 5 s, i Vettelu vraćena pobjeda :bonk:

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
renato2107 je napisao/la: 11.06.2019., 14:11 Meni ovo smrdi na posipavanjem pepela (uslijed pritiska publike) i sad će se ispostavit kao nešto je Merc čačkao, i dobit će kaznu 5 s, i Vettelu vraćena pobjeda :bonk:
Da kazne Mercedas zbog neke malo ilegalne stvari...nema sanse.
slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
renato2107 je napisao/la: 11.06.2019., 14:11 Meni ovo smrdi na posipavanjem pepela (uslijed pritiska publike) i sad će se ispostavit kao nešto je Merc čačkao, i dobit će kaznu 5 s, i Vettelu vraćena pobjeda :bonk:
Šta bi dobili kaznu kada je u pravilima definirano da neke stvari smiješ zamijeniti sa sličnima i ne moraju biti identične kao što je Mr.Spaceguy već napisao gore i na stranici. Poanta je da kolko ja znam da moraju biti slične komponente koje ne donose prednost u odnosu na zamijenjene.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Prije ću ja na lutriji dobit nego Mercedes kaznu.
slika

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Sad mi je žao što ne znam njemački pa da mogu čitati samo AMUS. Britanski mediji još melju o Vettelovom "namjernom trzanju volana u desno". :facepalm: (djeca znaju za opposite-lock). Ovi neće izvjestiti o ovom muljanju još 5 dana :koska:
You should never underestimate the predictability of stupidity

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Guenther Steiner :rofl: :rofl:
Seb na kraju :mrgreen: :chill:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Zazivali ste njegovu izjavu, evo vam je. (JV)

https://www.autosport.com/f1/news/144020

slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
DaveGilmour je napisao/la: 10.06.2019., 22:49
Frantic je napisao/la: 10.06.2019., 22:43 @Dave
Za ono u Njemačkoj se ne mora ni naglašavati da li će biti kažnjivo ili ne.
Kazna se podrazumijeva.
Osim ako nisi sveta krava.....
Slažem se ja s tobom da je to bilo za kaznu. Samo ukazujem na to da se konstantno uspoređuju dvije situacije koje nisu za usporedbu.
Naravno da je za usporedbu. Sve je za usporedbu. Jer mnogi od ovih prekršaja su bili puno gori i očigledniji od Vettelovog, i nisu kažnjeni. Evo vidim da se najviše poredi ova Maxova sa Vettelovom, a to nikako nije za usporedbu, gdje je izgurao Kimija koji je bio poravnat sa njim...
Ja govorim o nejednakom kriteriju, i po tome je sve ovo za usporedbu. Gdje su jedni kažnjavani, a gdje drugi nisu... Kome do sada nije očigledno da postoje drugačiji kriteriji, taj nije dobar, ili se namjerno pravi lud. Tamo na komentarima @avalon je naveo jednu situaciju (koju su vjerovatno rijetki pročitali, u njegovom maratonskom komentaru), gdje je Bottas dobio jokera. Hej, dobio je jebenog jokera. Ko je to još ikad dobio? I neki kažu kako, nekad (znamo kad), šampionima se nešto progleda kroz prste. I kao to je u redu. Na toj istoj utrci Alonso je dobio kaznu za istu stvar koju je uradio i Bottas. S tim da je tim potezom Bottas odbranio poziciju, a Alonso bio sam na stazi... Kao što znamo Bottas nije šampion, dok Alonso i Vettel jesu, i to višestruki. Tu je očigledno koga se gura, i svakim novim incidentom je sve očiglednije.

Evo pogledaj i ovo sa Hamiltonovim popravkama na bolidu pred utrku. Opet traže opravdanje, kao ne mogu dokazati da je imalo uticaja na performanse. Pa ko te pita, primjeni pravilo striktno, kao i za druge. Hulk je nedavno morao startati iz boksa, jer su mu stavili staro krilo, nakon što mu je novo oštećeno. Tu se nisu pitali jeli imalo uticaja na performanse, nego su primjenili pravilnik i kaznili ga. Isto kao što sam naveo u ta dva slučaja presjecanja ulaska u boks. U Kimija, pod "Reason" se samo navodi za šta je kažnjen, po kojem pravilu. Dok se kod Hamiltona nalazi pola stranice pravdanja što ga nisu kaznili... A ako je svrha kazne sigurnost na stazi, Hamiltonovo presjecanje je bilo daleko opasnije od Kimijevog blagog prelaska preko crte.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
senna66 je napisao/la: 11.06.2019., 18:42 Zazivali ste njegovu izjavu, evo vam je. (JV)

https://www.autosport.com/f1/news/144020
Čovjek u pravu 100% :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Dzaba ti je druze ... ovo vishe postaje grozno jos da stvarno verstapen ode u merc e tad ce mo vidjet pravi cirkuz ...helmut show....

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Mnogo bolji već prošli put :thumbs:

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.06.2019., 20:32

Mnogo bolji već prošli put :thumbs:
Kasniš :chill:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 11.06.2019., 19:11
DaveGilmour je napisao/la: 10.06.2019., 22:49
Frantic je napisao/la: 10.06.2019., 22:43 @Dave
Za ono u Njemačkoj se ne mora ni naglašavati da li će biti kažnjivo ili ne.
Kazna se podrazumijeva.
Osim ako nisi sveta krava.....
Slažem se ja s tobom da je to bilo za kaznu. Samo ukazujem na to da se konstantno uspoređuju dvije situacije koje nisu za usporedbu.
Naravno da je za usporedbu. Sve je za usporedbu. Jer mnogi od ovih prekršaja su bili puno gori i očigledniji od Vettelovog, i nisu kažnjeni. Evo vidim da se najviše poredi ova Maxova sa Vettelovom, a to nikako nije za usporedbu, gdje je izgurao Kimija koji je bio poravnat sa njim...
Ja govorim o nejednakom kriteriju, i po tome je sve ovo za usporedbu. Gdje su jedni kažnjavani, a gdje drugi nisu... Kome do sada nije očigledno da postoje drugačiji kriteriji, taj nije dobar, ili se namjerno pravi lud. Tamo na komentarima @avalon je naveo jednu situaciju (koju su vjerovatno rijetki pročitali, u njegovom maratonskom komentaru), gdje je Bottas dobio jokera. Hej, dobio je jebenog jokera. Ko je to još ikad dobio? I neki kažu kako, nekad (znamo kad), šampionima se nešto progleda kroz prste. I kao to je u redu. Na toj istoj utrci Alonso je dobio kaznu za istu stvar koju je uradio i Bottas. S tim da je tim potezom Bottas odbranio poziciju, a Alonso bio sam na stazi... Kao što znamo Bottas nije šampion, dok Alonso i Vettel jesu, i to višestruki. Tu je očigledno koga se gura, i svakim novim incidentom je sve očiglednije.

Evo pogledaj i ovo sa Hamiltonovim popravkama na bolidu pred utrku. Opet traže opravdanje, kao ne mogu dokazati da je imalo uticaja na performanse. Pa ko te pita, primjeni pravilo striktno, kao i za druge. Hulk je nedavno morao startati iz boksa, jer su mu stavili staro krilo, nakon što mu je novo oštećeno. Tu se nisu pitali jeli imalo uticaja na performanse, nego su primjenili pravilnik i kaznili ga. Isto kao što sam naveo u ta dva slučaja presjecanja ulaska u boks. U Kimija, pod "Reason" se samo navodi za šta je kažnjen, po kojem pravilu. Dok se kod Hamiltona nalazi pola stranice pravdanja što ga nisu kaznili... A ako je svrha kazne sigurnost na stazi, Hamiltonovo presjecanje je bilo daleko opasnije od Kimijevog blagog prelaska preko crte.
:klanjam: :pivo: :thumbs:
Nemam šta dodati
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡