VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sta bi ?klikerbgd je napisao/la: 10.06.2019., 15:01 Evo ga Rosberg potvrdjuje svoju pacovsku prirodu,jebeni kreten.
On je bar pametan,da nije ne bi pobedio i prilagodio se 2016.god,kako ne kapira da je previse ocigledno kako ima pik na Vettela,daj malo maskiraj to covece,uvij ga......
Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma jasno da nije, Kimi je bio poravnat sa Maxom i ovo je bila direktna borba gdje je Max napravio grešku, dok je Lewis bio sekundu iza i ni u jednom momentu nije bio ni pola bolida iza Seba.
Ne znam, radi utrkivanja nisam za kazne, jer bi puno interesantnija utrka bila da su se bez kazne trkali do kraja utrke i Lewis bi možda više riskirao, ovako je imao šta izgubiti ako završi 5+ sekundi iza, onako bi on u jednom momentu samo zažmirio i poslao ga na unutrašnju stranu, pa ako profula krivinu, nikom ništa.
Ali opet kad samo incident gledam, ipak je Vettel napravio kardinalnu grešku zbog koje je i došlo do ove opasnosti, a greške se u ovom sportu većinom kažnjavaju, pogotovo ako dođe do opasnosti, jer da je Lewis stao na gas, sudarili bi se, ali opet što bi jedan veliki ruski vozač rekao "then don't keep going

Ne može čovjek biti pametan, s jedne strane je jebeno utrkivanje i ono što čekamo od Bahreina, s druge strane je Vettel ponovo napravio grešku i doveo sebe i drugog vozača u opasnost. Vagam na utrkivanje, ali donekle razumijem i odluku sudaca, iako je ovo trebalo kazniti opomenama, novcem i kaznenim bodovima, ne vražijim sekundama

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Očito je zaboravio što je Seb za njega napravio u Abu Dhabiju 2016.klikerbgd je napisao/la: 10.06.2019., 15:01 Evo ga Rosberg potvrdjuje svoju pacovsku prirodu,jebeni kreten.
On je bar pametan,da nije ne bi pobedio i prilagodio se 2016.god,kako ne kapira da je previse ocigledno kako ima pik na Vettela,daj malo maskiraj to covece,uvij ga......
"What a little star." May 26, 2012.
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
I što je sam radio, kako je zatvarao, gurao, stajao...MSC je napisao/la: 10.06.2019., 16:38Očito je zaboravio što je Seb za njega napravio u Abu Dhabiju 2016.klikerbgd je napisao/la: 10.06.2019., 15:01 Evo ga Rosberg potvrdjuje svoju pacovsku prirodu,jebeni kreten.
You should never underestimate the predictability of stupidity
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Potpis ko kućaMSC je napisao/la: 10.06.2019., 14:21 Lewis je mogao pretpostaviti kud će se Seb vratiti. Naštimao se tako da može cviliti sudcima što je učinio istog trena. Kasnije se kao posipao pepelom, zvao Seba na pobjedničko postolje i ostale svinjarije koje stalno izvodi. Glumi finog gospodina, a zapravo je očito što je.
Ostaje činjenica da s bržim bolidom Sebu nije mogao ništa, 30+ krugova u DRS zoni, brži u svakom zavoju i nije mu mogao ništa. Jedino što je mogao je tako eto prići u situaciju u kojoj za preticanje nebi imao aposlutno nikakve šanse i onda kmečati, cmizdriti i u pravilu jesti govna na radio što je i napravio, a poslije utrke ići glumiti velikog heroja, moralnu vertikalu. Ne znam samo tko više te spike puši.
Btw "tko više te spike pusi" ... pogledaj na prtal komentare, ima ih ima. Za nepovjerovat, al ih ima

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
“Disrespectful” Vettel deserved his penalty – Rosberg
https://www.racefans.net/2019/06/10/dis ... y-rosberg/
Ovaj Rosberg je postao teška kenjara od lika
https://www.racefans.net/2019/06/10/dis ... y-rosberg/
Ovaj Rosberg je postao teška kenjara od lika

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Fetel nije imao benzina da juri prednost od 5 sek....
https://www.motorsportmagazine.com/repo ... rix-report
https://www.motorsportmagazine.com/repo ... rix-report
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Malo o Rosbergu, kad je već spomenut.
Rosberg mi se od jednog od najdražih osoba u F1 pretvorio u vjerojatno najomraženiju, već neko vrijeme, ne zbog ovog. A moju naklonost je počeo gubiti već u zadnjim utrkama 2016-te, a pogotovo kada je, sada po svemu sudeći, pobjegao iz natjecanja.
Na youtube sam ga zapratio nekad početkom njegove "infuencerske" karijeri, da bi trpio jedno vrijeme sve gluplje clickbaitovske video snimke i prije koji tjedan ga unfollowao. Iskreno sam duboko razočaran u što se čovjek pretvorio i što je najgore, totalno klasična slika današnjih cool youtube influncera.
Stav mu neću osporavati, nek misli šta hoće, na što ima apsolutno pravo. Ali je očito da se na Vettela posebno namjerio odkad ima yt kanal, čime si je valjda priskrbio i priskrbljava veliku bazu subscribera na kanalu.
Na kraju krajeva, žao mi je samo što nikad nije vozio isti bolid kao Vettel i više već što je naprasno pobjegao iz natjecanja.
Rosberg mi se od jednog od najdražih osoba u F1 pretvorio u vjerojatno najomraženiju, već neko vrijeme, ne zbog ovog. A moju naklonost je počeo gubiti već u zadnjim utrkama 2016-te, a pogotovo kada je, sada po svemu sudeći, pobjegao iz natjecanja.
Na youtube sam ga zapratio nekad početkom njegove "infuencerske" karijeri, da bi trpio jedno vrijeme sve gluplje clickbaitovske video snimke i prije koji tjedan ga unfollowao. Iskreno sam duboko razočaran u što se čovjek pretvorio i što je najgore, totalno klasična slika današnjih cool youtube influncera.
Stav mu neću osporavati, nek misli šta hoće, na što ima apsolutno pravo. Ali je očito da se na Vettela posebno namjerio odkad ima yt kanal, čime si je valjda priskrbio i priskrbljava veliku bazu subscribera na kanalu.
Na kraju krajeva, žao mi je samo što nikad nije vozio isti bolid kao Vettel i više već što je naprasno pobjegao iz natjecanja.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Tom logikom je i Fetelovo izlijetanje njegova stvar. Vadio se iz situacije koju je sam sebi proizveo i samim tim mu ona i ne moze biti opravdanje.Ferrari je napisao/la: 10.06.2019., 11:47 Da ga jebeš, bilo je prostora...nije došlo do kontakta u ni jednom trenutku...a odluka Hamiltona da se ide provlačiti na vanjsku stranu i pokušati uzeti mjesto je njegova stvar...nitko te ne tjera da ideš tamo.
![]()
Bez obzira na to i dalje mislim da nije trebao biti kaznjen sa 5 sekundi, ali hajmo malo realnosti pobogu, ko mu je kriv sto je zavrsio na travi pa se morao vaditi?

- Ferrari
- Formula 1
Nitko nije kriv za to što je otišao na travu._bataziv_0809 je napisao/la: 10.06.2019., 17:59Tom logikom je i Fetelovo izlijetanje njegova stvar. Vadio se iz situacije koju je sam sebi proizveo i samim tim mu ona i ne moze biti opravdanje.Ferrari je napisao/la: 10.06.2019., 11:47 Da ga jebeš, bilo je prostora...nije došlo do kontakta u ni jednom trenutku...a odluka Hamiltona da se ide provlačiti na vanjsku stranu i pokušati uzeti mjesto je njegova stvar...nitko te ne tjera da ideš tamo.
![]()
Bez obzira na to i dalje mislim da nije trebao biti kaznjen sa 5 sekundi, ali hajmo malo realnosti pobogu, ko mu je kriv sto je zavrsio na travi pa se morao vaditi?
Ajmo reći da je Vettel kriv...i onda se opet vraćamo na argument da apsolutno ništa drugo čovjek nije mogao napraviti u toj situaciji.
GREŠKE SE DOGAĐAJU I ZATO JE ZANIMLJIVO GLEDATI DVOBOJ.
Nije zbog toga izgubio utrku već zbog bizarne odluke sudaca.
Onaj dvoboj u Dijonu iz 79' je zanimljiv zbog toga što su oba vozaca letila van staze, vraćali se jer to se zove BORBA. Pogotovo kada je jedan bolid iza značajno brži u tom trenutku.
Bem vas sterilne.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
@Vettel
Ja sam njega tada uglavnom branio jer sam stvarno očekivao da će se 'okrenuti obitelji' ili kako je već on to najavljivao, nešto kao Vettel...potpuno se udaljiti od medija. A kad ono on samo još više gura nos u sve i svašta i preserava se, kad moram reći. Izgleda da je stvarno pobjegao, mada me i zaboli realno.
Ja sam njega tada uglavnom branio jer sam stvarno očekivao da će se 'okrenuti obitelji' ili kako je već on to najavljivao, nešto kao Vettel...potpuno se udaljiti od medija. A kad ono on samo još više gura nos u sve i svašta i preserava se, kad moram reći. Izgleda da je stvarno pobjegao, mada me i zaboli realno.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Nikad mi nije bio drag, čojek hoće da se uvuče u guzu britanskim medijima i bffu. Samim tim što veliča BFF veliča i svoju titulu... A nekim slučajem da se našao sa Vettelom u istom bolidu prošao bi ko Webber.Vettel-Ferrari je napisao/la:Malo o Rosbergu, kad je već spomenut.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Vettel-Ferrari
I second that
I second that

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
U Maranellu su stavili zastavu iznad ulaza
(Ferrari uvijek stavlja zastavu nakon pobjede)
https://twitter.com/enricopirina/status/1138118738937618432

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaaa niđe vezeFerrari je napisao/la: 10.06.2019., 11:47 Da ga jebeš, bilo je prostora...nije došlo do kontakta u ni jednom trenutku...a odluka Hamiltona da se ide provlačiti na vanjsku stranu i pokušati uzeti mjesto je njegova stvar...nitko te ne tjera da ideš tamo.
![]()

Uostalom kako je Lewis mogao znati hoće li Vettel se vratiti van trkaće putanje ili na trkaću putanju i da li će ići u zid, pa nema kristalnu kuglu