klikerbgd je napisao/la: 09.06.2019., 23:35
Da li je neko razumeo sta je Seb govorio preko radija kada je izleteo,u tom trenutku je pustena radio komunikacija,nesto je pominjao drs,kao da mu nije funkcionisao ? A stizao je ove za ceo krug su bili unutar 1s.
Da.....Fetel ni jednom nije otvorio Drs kada je prolazio zaostale bolide, Luis normalno ih je obilazio sa Drs-om
Fetel se mnogo mučio sa zaostalim bolidima
senna66 je napisao/la: 10.06.2019., 00:04
jedino što će me više dirati od ovoga danas je ako Ferrari sad ne počne pokazivati zube i žaliti se na ovakve stvari. Inače su zadnjih godina poznati po tome što na sve pognu glave i podve rep. Treba stati danas uz Seba i reći da je ovo pljačka bila...mnogo puta nisu stali uz njega, već okrenuli leđa i bježali od kamera.
Mlak mi je Binotto...
Binotto je rekao da gledaju naprijed, da su moralni pobjednici. Sada će još više raditi u Maranellu. On kaže da će se ono što se danas dogodilo samo ojačati.
Black Queen je napisao/la: 10.06.2019., 00:07
Nesto pišu da je bolid broj 5,isključen iz rezultata utrke zbog toga sto nije parkirao bolid gdje je trebao. Jel ima gdje vijesti?
Ovo sam pročitala na internetu neki lik napisao da govore na njemackoj televiziji.
Nesto pišu da je bolid broj 5,isključen iz rezultata utrke zbog toga sto nije parkirao bolid gdje je trebao. Jel ima gdje vijesti?
Ovo sam pročitala na internetu neki lik napisao da govore na njemackoj televiziji.
Ako je to istina onda je posve zasluženo, ludovanje poslije kraja utrke i inacenje nek mu se odbije u glavu.
Ako je to istina onda je posve zasluženo, ludovanje poslije kraja utrke i inacenje nek mu se odbije u glavu.
klikerbgd je napisao/la: 09.06.2019., 23:35
Da li je neko razumeo sta je Seb govorio preko radija kada je izleteo,u tom trenutku je pustena radio komunikacija,nesto je pominjao drs,kao da mu nije funkcionisao ? A stizao je ove za ceo krug su bili unutar 1s.
Da.....Fetel ni jednom nije otvorio Drs kada je prolazio zaostale bolide, Luis normalno ih je obilazio sa Drs-om
Fetel se mnogo mučio sa zaostalim bolidima
Bio je sigurno u 1s ceo krug,kada je izasao ne znam ko iz boxa a kvjat je bio iza i Seb odmah iza,ceo krug je bio u 1s a nije otvarao drs,a u komunikaciji pominjr drs ali ovi komentatori su poceli da vriste kako je izleteo i nije se culo,samo drs pominje..
Ironično da to dolazi od nekoga sa MS nickom. Heh.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Mislila je maFIA na sve, na dokumentu piše da momčadi imaju pravo na žalbu na "određene odluke", a ova, čini se, ne spada među njih:
https://twitter.com/CroftyF1/status/1137818745240477698
Edit: Ili?
https://twitter.com/tgruener/status/1137848541353783299
Zadnja izmjena: croatic f1, dana/u 10.06.2019., 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam samo sve više uvjeren da britanski lobij želi od Lewisa napraviti najboljeg svih vremena, tako da to ne bude njemački ili brazilski vozač već isključivo britanac. I očito se za to ne biraju sredstva.
Decision: 5 second time penalty (2 point awarded, 7 points in total for the 12 month period).
Reason: The stewards reviewed video evidence and determined that Car 5, left the track at turn 3, rejoined the track at turn 4 in an unsafe manner and forced car 44 off track. Car 44 had to take evasive action to avoid a collision.
Competitors are reminded that they have the right to appeal certain decisions of the Stewards, in accordance with Article 15 of the FIA International Sporting Code and Article 9.1.1 of the FIA Judicial and Disciplinary Rules, within the applicable time limits.
Dakle imaju pravo žalbe. Samo kaj ih ovo sputava:
In the F1 sporting regulations, in-race time penalties such as the one imposed on Vettel are among the punishments that cannot be subject to an appeal.
Zadnja izmjena: DaniVerified, dana/u 10.06.2019., 01:13, ukupno mijenjano 1 put.