VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
klikerbgd je napisao/la: 09.06.2019., 23:35 Da li je neko razumeo sta je Seb govorio preko radija kada je izleteo,u tom trenutku je pustena radio komunikacija,nesto je pominjao drs,kao da mu nije funkcionisao ? A stizao je ove za ceo krug su bili unutar 1s.
Da.....Fetel ni jednom nije otvorio Drs kada je prolazio zaostale bolide, Luis normalno ih je obilazio sa Drs-om
Fetel se mnogo mučio sa zaostalim bolidima

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Nesto pišu da je bolid broj 5,isključen iz rezultata utrke zbog toga sto nije parkirao bolid gdje je trebao. Jel ima gdje vijesti?

Ovo sam pročitala na internetu neki lik napisao da govore na njemackoj televiziji. :shock:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
senna66 je napisao/la: 10.06.2019., 00:04 jedino što će me više dirati od ovoga danas je ako Ferrari sad ne počne pokazivati zube i žaliti se na ovakve stvari. Inače su zadnjih godina poznati po tome što na sve pognu glave i podve rep. Treba stati danas uz Seba i reći da je ovo pljačka bila...mnogo puta nisu stali uz njega, već okrenuli leđa i bježali od kamera.
Mlak mi je Binotto...

Binotto je rekao da gledaju naprijed, da su moralni pobjednici. Sada će još više raditi u Maranellu. On kaže da će se ono što se danas dogodilo samo ojačati.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Black Queen je napisao/la: 10.06.2019., 00:07 Nesto pišu da je bolid broj 5,isključen iz rezultata utrke zbog toga sto nije parkirao bolid gdje je trebao. Jel ima gdje vijesti?

Ovo sam pročitala na internetu neki lik napisao da govore na njemackoj televiziji. :shock:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
WTF
slika

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Black Queen je napisao/la: 10.06.2019., 00:07 Nesto pišu da je bolid broj 5,isključen iz rezultata utrke zbog toga sto nije parkirao bolid gdje je trebao. Jel ima gdje vijesti?

Ako je to istina onda je posve zasluženo, ludovanje poslije kraja utrke i inacenje nek mu se odbije u glavu.
slika

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Ne znam. Nisam jos nista našla. Gdje je taj lik to pročitao nemam pojma.

Ali je to apsurdno kao sve danas. Čovjek je izvan sebe,kad se nađeš u takvoj situaciji vjerojatno bi i gore postupio.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
To je princip kažnjavanja posljedice, a ne uzroka. Nema rješenja od toga, a uglavnom ih provode glupi ljudi.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Michael Schumacher je napisao/la: 10.06.2019., 00:11

Ako je to istina onda je posve zasluženo, ludovanje poslije kraja utrke i inacenje nek mu se odbije u glavu.
:klanjam: :pivo:
Fino Alla Fine

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
gjoko-mkd je napisao/la: 10.06.2019., 00:07
klikerbgd je napisao/la: 09.06.2019., 23:35 Da li je neko razumeo sta je Seb govorio preko radija kada je izleteo,u tom trenutku je pustena radio komunikacija,nesto je pominjao drs,kao da mu nije funkcionisao ? A stizao je ove za ceo krug su bili unutar 1s.
Da.....Fetel ni jednom nije otvorio Drs kada je prolazio zaostale bolide, Luis normalno ih je obilazio sa Drs-om
Fetel se mnogo mučio sa zaostalim bolidima
Bio je sigurno u 1s ceo krug,kada je izasao ne znam ko iz boxa a kvjat je bio iza i Seb odmah iza,ceo krug je bio u 1s a nije otvarao drs,a u komunikaciji pominjr drs ali ovi komentatori su poceli da vriste kako je izleteo i nije se culo,samo drs pominje..

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Michael Schumacher je napisao/la: 10.06.2019., 00:11

Ironično da to dolazi od nekoga sa MS nickom. Heh.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mislila je maFIA na sve, na dokumentu piše da momčadi imaju pravo na žalbu na "određene odluke", a ova, čini se, ne spada među njih: https://twitter.com/CroftyF1/status/1137818745240477698 Edit: Ili? :mrgreen: https://twitter.com/tgruener/status/1137848541353783299
Zadnja izmjena: croatic f1, dana/u 10.06.2019., 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ferrari uložio žalbu.
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:Ferrari uložio žalbu.
E to volim čuti. Napokon.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Doduše moraju predstaviti novi dokaz.
Imaju 96 sati.
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ja sam samo sve više uvjeren da britanski lobij želi od Lewisa napraviti najboljeg svih vremena, tako da to ne bude njemački ili brazilski vozač već isključivo britanac. I očito se za to ne biraju sredstva.
"What a little star." May 26, 2012.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dodatno objašnjenje Ferrarijeve akcije: https://twitter.com/tgruener/status/1137850670965559296

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
da vidimo pravnu bitku! :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Decision: 5 second time penalty (2 point awarded, 7 points in total for the 12 month period).

Reason: The stewards reviewed video evidence and determined that Car 5, left the track at turn 3, rejoined the track at turn 4 in an unsafe manner and forced car 44 off track. Car 44 had to take evasive action to avoid a collision.

Competitors are reminded that they have the right to appeal certain decisions of the Stewards, in accordance with Article 15 of the FIA International Sporting Code and Article 9.1.1 of the FIA Judicial and Disciplinary Rules, within the applicable time limits.
Dakle imaju pravo žalbe. Samo kaj ih ovo sputava:
In the F1 sporting regulations, in-race time penalties such as the one imposed on Vettel are among the punishments that cannot be subject to an appeal.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 10.06.2019., 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
senna66 je napisao/la: 10.06.2019., 00:29
Ferrari je napisao/la:Ferrari uložio žalbu.
E to volim čuti. Napokon.
Ma i to mi je premlako. Ferrari ima preveliku moć za tako blagu reakciju..

Čak i da mu daju pobjedu (a moš mislit kako hoće), meni je najviše žao što nismo čuli talijansku himnu na postolju..
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡