VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Nije cimnuo nego kontrirao da ne lupi zadnjim krajem u zid.reso20 je napisao/la: 09.06.2019., 22:35blown diffuser je napisao/la: 09.06.2019., 22:27Gledam već 10 minuta snimku, izašao je poravnat na stazu i cimnuo volan desno. Po meni bi se takve stvari trebale rješavati posle trke pogotovo ako nema štete. Gledao sam jedan intervju Laude gdje je objasnio zsšto je rakao da je Ham kriv za sudar sa Nikom u Španjolskoj. Pitao je Hama jesi vidio kakva svjetla na bolidu od Nike, kaže Hađ da je. Ttebao si razmošljati kao trkač, znači da Niko ima 160 konja manje na ubrzanju a ne se zapikavati u zavoj. Pustiš ga da zatvori a ti na ubrzanju proletiš pored njega. Danas je isto trebao pričekati destinku i imao bi Seba na zavoju. Brzoplet je kao i onda u Spa.f1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:20
Pogledaj snimku....bolid je preskločio preko rubnika i morao ga je ispraviti okretom volana prema desno.
POD HITNO OKULISTU!!!
#DankeSeb
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Neverovatno... Ispade da je Seb izgurao Hamiltona sa staze. Pa gde ga je izgurao kad se staza tu završava zidom. Mislim strasno. Ako su već hteli da ga kazne trebali su da stanu kod nebezbednog vraćanja na stazu pa i ajde da to razmotrimo donekle. Činjenica je da su uloge bile obrnute da kazne ne bi bilo iako bi i Seb vristao u radio o potezu Hamiltona. Bilo kako bilo. FIA je opet pokazala svoju glupost i istrajnost u istoj.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Daj ovo pravilo desetorici sudaca, svaki će drugačije razmišljati. Pa jeba vas sport ovakav kakav je, razjasnite svoja pravila ili dajte stalno iste suce.Multi 21 je napisao/la: 09.06.2019., 22:49Should a car leave the track the driver may re‐join, however, this may only be done when it is
safe to do so and without gaining any lasting advantage. At the absolute discretion of the race
director a driver may be given the opportunity to give back the whole of any advantage he
gained by leaving the track.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Nema u Ferrariju autoritet koji moze da vodi politiku i ima uticaj,ovaj pacov Toto odmah pritiska dugme i kmeci i dobija sta zeli.
Nemamo autoritet,duboki su problemi na svim poljima u Ferr,nazalost ovo danas je samo otreznjenje da shvatimo kako ne mozemo da se nosimo sa Merc.
Nemamo autoritet,duboki su problemi na svim poljima u Ferr,nazalost ovo danas je samo otreznjenje da shvatimo kako ne mozemo da se nosimo sa Merc.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Moram pohvaliti Sebovu reakciju nakon utrke. Htio sam da se ne vrati i da na onom završi, ali prolazak kroz Mercedesov boks, pa onda i ono s tablama, što ne bi toliko isticao jer je ključ svega intervju na podiju i način na koji je spustio "tenzije" između njega i Lewisa, ušutio masu i Lewisa, i razotkrio pravi bit problema, a ne sve to pretvorio u show za mase.
Zbog tog će uvijek dok vozi na gridu ostati mi najdraži vozač i povrh svega najveći gospodin u sportu, onoliki gospodin kao što je Federer u tenisu.
Svaka čast Sebastiane!
Zbog tog će uvijek dok vozi na gridu ostati mi najdraži vozač i povrh svega najveći gospodin u sportu, onoliki gospodin kao što je Federer u tenisu.
Svaka čast Sebastiane!

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali jebote kakva borba...Hamilton u bržem Mercedes očito bržem...stalno tu unutar sekunde, ovaj ga drži 70 krugova, čak i kada je na kraju bio nervozan zadnjih 15 i zadrži ga nazad i ovi šupci ovakvu odluku donesu.
Kakva jebena krađa.
Kakva jebena krađa.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Kaze Binotto "mi smo danas pobjedili"Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:53 Nego ima li kakva oficjalna izjava iz Ferrarija ili su opet podvili rep?
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Necemo spominjat da su vjerojatno cekali da ga Ham prodje pa da ni ne moraju kaznu dodjeljivat.. Kad je Ham malo zaosto da se ohladi, evo kazne..Ferrari je napisao/la: 09.06.2019., 22:58 Ali jebote kakva borba...Hamilton u bržem Mercedes očito bržem...stalno tu unutar sekunde, ovaj ga drži 70 krugova, čak i kada je na kraju bio nervozan zadnjih 15 i zadrži ga nazad i ovi šupci ovakvu odluku donesu.
Kakva jebena krađa.
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sebova reakcija je toliko prirodna i ljudska, da ne znam koji bi drugi vozač ovako ispravno reagirao. Bottas bi sigurno trpio u sebi. A Leclerc,.... ? Ne znam.Vettel-Ferrari je napisao/la: 09.06.2019., 22:57 Moram pohvaliti Sebovu reakciju nakon utrke.
........
Sve u svemu, volio bih da se Seb uopće nije pojavio na podiju, ali za to bi popio neku "pravu" FIA kaznu......
Bravo Seb, reakcija u stilu Ayrtona Senne.

Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 09.06.2019., 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo i mene zanima, na službenom dokumentu jasno piše da imaju pravo na žalbu, ne znam što čekaju u Ferrariju, ovo je čista pljačka...Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:53 Nego ima li kakva oficjalna izjava iz Ferrarija ili su opet podvili rep?