VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Obicno kad si u bolidu F1 na travi ili ides kako trava kaze ili ides u zid..
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nije, lažešLux14 je napisao/la: 09.06.2019., 21:49 Navijam za Alonsa odkad znam za sebe, ali Vettel mi je upravo postao najdraži vozač na gridu

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Seb zamenuo P1 i P2 ploče.
KRALJ bogovski!
Koja hebena farsa.
KRALJ bogovski!
Koja hebena farsa.

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Ovo s plocama je vrh 
svaka cast!
Fernando is faster than all of you 

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
E zato ne volim Hamiltona, kao čoveka, na stranu njegove vozačke sposobnosti za koje ponavljam da su možda najbolje ikada. On koji je na ulazu u box u trci malo išao unutra pa malo spolja pa malo unutra pa malo preko trave i linije i nista. Brate ovo je trkanje, na nož, ulog je pobeda. Vettel je pogrešio i vratio se na stazu, preko trave i borio se da ne udari u zid. Hamilton je krenuo I znao je da nema prolaza. Ovo je smejurija. Ferrari ovo mora da nagazi. Ako dozvole samo da prodje ovako onda su jebeni beskičmenjaci.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Potpis.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 21:55 E zato ne volim Hamiltona, kao čoveka, na stranu njegove vozačke sposobnosti za koje ponavljam da su možda najbolje ikada. On koji je na ulazu u box u trci malo išao unutra pa malo spolja pa malo unutra pa malo preko trave i linije i nista. Brate ovo je trkanje, na nož, ulog je pobeda. Vettel je pogrešio i vratio se na stazu, preko trave i borio se da ne udari u zid. Hamilton je krenuo I znao je da nema prolaza. Ovo je smejurija. Ferrari ovo mora da nagazi. Ako dozvole samo da prodje ovako onda su jebeni beskičmenjaci.

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Sad ce mu govna iz FIA-e i za zamjenu tabli lupit kaznu od par milja dolara.
Ako sad Binotto ne pokaze muda i stane iza svog vozaca onda nek se goni dirigirat u neku svicarsku tvornicu čokolade.
Ako sad Binotto ne pokaze muda i stane iza svog vozaca onda nek se goni dirigirat u neku svicarsku tvornicu čokolade.
Zadnja izmjena: monkeyseat, dana/u 09.06.2019., 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
blown diffuser je napisao/la: 09.06.2019., 21:53Nije, lažešLux14 je napisao/la: 09.06.2019., 21:49 Navijam za Alonsa odkad znam za sebe, ali Vettel mi je upravo postao najdraži vozač na gridu![]()

You should never underestimate the predictability of stupidity
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
da se ovako nešto dogodilo kada sam bio prošle godine u Mađarskoj mislim da bi mi to bilo prvi i zadnji put da imam nešto sa F1. Jbt ja sam frustriran ovako preko ekrana dok gledam, kako je tek njegovim navijačima tamo sada....