f1zd je napisao/la: 07.06.2019., 20:48
Gasly sjebao Maxa
Šta je bilo?
Da ga sad Lord nije pogodio "sikirom"?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
f1zd je napisao/la: 07.06.2019., 20:48
Gasly sjebao Maxa
Šta je bilo?
Da ga sad Lord nije pogodio "sikirom"?
I mene zanima šta je bilo. Prenos FP2 bio samo na SK10 i to bez tona, gledao samo do onog Hamiltonovog udarca, a nije mi se dalo live stream tražiti, pa ponekad pogledao live timing samo...
Gasly se nije na vrijeme maknuo kad je Max jurio u svojoj simulaciji kvalifikacijskog kruga. Malo mu zasmetao/dekoncentrirao ga na izlasku iz zadnje šikane i Max opalio prednjom desnom gumom u zid prvaka. Zapravo više očešao nego opalio, ali svejedno, nije postavio vrijeme.
Ovo s 2. treninga ne kupujem kao realno stanje, Mercedes ima barem pola sekunde ispred Ferrarija u kvalama, u utrci vjerojatno i više. Albon mi je veliko pozitivno iznenađenje. McLaren drugo pozitivno iznenađenje, drago mi je vidjeti kako napreduju otkad je Alonso otišao iz ekipe. Hamilton će se sutra vratiti u ritam nakon 2 kruga.
Suma sumarum zbog cega su se menjale ove godina aero pravila jel ove godine bolje je utrkivanje nego 2018.. cisto sumnjam meni 2018 je bila vise zanimlivija nego ova
Ovde bitan faktor su što novije gume, i zato mislim da vredi ići na kraće stintove. Setimo se kako je ferari pre neku godinu radio i do 4 s sporije krugove kako bi izdržao do kraja sa tim gumama
Ovde forsirati i ići sa pitom plus mislim da je bolja strategija od čuvanja guma
Gilles je napisao/la:Laganih 1-2 za Ferrari u jednom od slobodnih treninga
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Poručeno, ispunjeno. Možda i Ferrari ima neke šanse ovde sobzirom na grešku Hamiltona i izgubljeno vreme. Ma neeee koga ja zavaravam... Laganih 1-2 za Mercedes.