Dobro, ali bi bilo "čeličnije", da je postojao zid prvaka. Ovaj današnji zid prvaka.Frantic je napisao/la: 05.06.2019., 09:43Najbolji je komentar ispod.MrDoomroom je napisao/la: 05.06.2019., 00:15 Prvo što potražim kad god je Kanada u pitanju
https://youtu.be/XEFDfctC_6M
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
"Njegova muda su imala posebno, dodatno sjedište".![]()
![]()
VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Hvala na odgovoru. Čovjek i zaboravi kad nema prave kišne utrke pa ako se ne varam još od Brazila 2016. Šteta jer su većinom zanimljive,a i često se netko izdvoji od ostatka svojom vožnjom (npr. Hamilton Silverstone 2008, Jenson Kanada 2011)LH44 je napisao/la: 05.06.2019., 00:59Dvije krivine je na ovom krugu proufulao tačku kočenja i samim time i vrh krivine- 3. Krivina i krivina u kojoj je otišao preko trave. Ostale krivine koje je išao široko je iz razloga što većina krivina ima nagib prema unutrašnjoj strani krivine pa se onda sva voda slijeva direktno na trkaću pitanju i samim time na vanjskoj strani imaš više prijanjanja jer je manje stajaće vode. Zavisi i od toga da li je niz krivina, ako je niz lijevo-desno, onda inače ne dobijaš ništa idući vanjskom stranom te gađaš apex, ali zato na krivinama poslije kojih je pravac se može jako puno vremena dobiti idući vanjskom stranom, gdje eventualno kasno gađaš apex. U biti sve je do nagiba staze i tipa krivina, samo treba pratit gdje su suhi dijelovi i maximalno ih iskoristiti, nešto što Hamilton i Verstappen trenutno najbolje znaju kad se nebo otvori, a u tim uvjetima je i Jenson briljiraojenson je napisao/la: 04.06.2019., 19:04 Jel moze netko objasniti zasto Kimi u ovom krugu iz 2003 tako kasno ulazi u zavoje, to jest uopce ne gada vrh zavoja?![]()
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Kišne utrke nažalost su postale tabu tema F1. SC malo vožnje SC pa crvena zastava itd. Nastavi niz...jenson je napisao/la:Hvala na odgovoru. Čovjek i zaboravi kad nema prave kišne utrke pa ako se ne varam još od Brazila 2016. Šteta jer su većinom zanimljive,a i često se netko izdvoji od ostatka svojom vožnjom (npr. Hamilton Silverstone 2008, Jenson Kanada 2011)LH44 je napisao/la: 05.06.2019., 00:59Dvije krivine je na ovom krugu proufulao tačku kočenja i samim time i vrh krivine- 3. Krivina i krivina u kojoj je otišao preko trave. Ostale krivine koje je išao široko je iz razloga što većina krivina ima nagib prema unutrašnjoj strani krivine pa se onda sva voda slijeva direktno na trkaću pitanju i samim time na vanjskoj strani imaš više prijanjanja jer je manje stajaće vode. Zavisi i od toga da li je niz krivina, ako je niz lijevo-desno, onda inače ne dobijaš ništa idući vanjskom stranom te gađaš apex, ali zato na krivinama poslije kojih je pravac se može jako puno vremena dobiti idući vanjskom stranom, gdje eventualno kasno gađaš apex. U biti sve je do nagiba staze i tipa krivina, samo treba pratit gdje su suhi dijelovi i maximalno ih iskoristiti, nešto što Hamilton i Verstappen trenutno najbolje znaju kad se nebo otvori, a u tim uvjetima je i Jenson briljiraojenson je napisao/la: 04.06.2019., 19:04 Jel moze netko objasniti zasto Kimi u ovom krugu iz 2003 tako kasno ulazi u zavoje, to jest uopce ne gada vrh zavoja?![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
... malo voznje , pa SC ...MrDoomroom je napisao/la: 05.06.2019., 17:47 Kišne utrke nažalost su postale tabu tema F1. SC malo vožnje SC pa crvena zastava itd. Nastavi niz...

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Uvijek mi je bilo interesantno sto na moment nestane slike kad se prolazi neki podvoznjak. To se moze vidjeti na svim retro on boardima. Zar uz svu silnu tehnologiju nisu mogli staviti neki pojacivac signalaLH44 je napisao/la: 03.06.2019., 18:13 Opasne kanađanke
https://twitter.com/Insidef1/status/1135187585255350272

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Kiše je definitivno bilo i staza je bila full mokra, sad se ne sjećam je li baš cijelu trku padala.Frantic je napisao/la: 06.06.2019., 06:46 Singapur 2017. nije baš prava, kompletna full wet trka....., koliko se sjećam

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Znam i ja da je bilo kiše (pala je 10-15 minuta prije starta), ali nije padala čitavo vrijeme.
Neki su startali na interu a neki na full wet.
Koliko se sjećam kiša je poslije prestala padati i trku su svi završili na gumama za suho.
Barem oni koji su dočekali limit od 2 sata.

Za mene je prava kišna trka ona kada kiša stalno pada, (pa su svi na full wetu), ali ne prejako, jer onda imamo Safeta ili

Definitivno da niko ne navuče gume za suho.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ili npr nešto kao Malezija 2012Frantic je napisao/la:Znam i ja da je bilo kiše (pala je 10-15 minuta prije starta), ali nije padala čitavo vrijeme.
Neki su startali na interu a neki na full wet.
Koliko se sjećam kiša je poslije prestala padati i trku su svi završili na gumama za suho.
Barem oni koji su dočekali limit od 2 sata.![]()
Za mene je prava kišna trka ona kada kiša stalno pada, (pa su svi na full wetu), ali ne prejako, jer onda imamo Safeta iliili kada pada dobar dio trke, pa se tek u (npr.) zadnjoj trećini stvore uslovi za interice, pa ih neki i uzmu.
Definitivno da niko ne navuče gume za suho.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma dobro onda je i na otvorenom se znao gubit signal, gledao sam većinu snimki utrka tamo od 90ih do danas i tek je nekad mislim 2007 se poboljšala kvaliteta signala, tad su mislim prešli i na HDTV rezoluciju i prenos, pa su ta kašljucanja manje više nestala._bataziv_0809 je napisao/la: 06.06.2019., 10:31 Uvijek mi je bilo interesantno sto na moment nestane slike kad se prolazi neki podvoznjak. To se moze vidjeti na svim retro on boardima. Zar uz svu silnu tehnologiju nisu mogli staviti neki pojacivac signala![]()

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Singapur 2017. je uz Kinu iste godine bila blaga
utrka, a poslednja prava
utrka je bila čuvena VN Brazila 2016. gde je Verstappen razvalio sve.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Iako će tu utrku svi uvijek vezati s Verstappenom, mislim da je nepošteno ne spomenuti Hamiltona koji je tu utrku skupa s Maxom bio u klasi za sebe.Alen13ASC je napisao/la: 06.06.2019., 19:58 Singapur 2017. je uz Kinu iste godine bila blagautrka, a poslednja prava
utrka je bila čuvena VN Brazila 2016. gde je Verstappen razvalio sve.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Hamilton je klasa po defaultu, ostali imaju svoje bljeskove
Jedna zanimljiva stvar me kopka, u prošla dva izdanja Toro Rossovi vozači su uzrokovali udese u prvom krugu. Hoće li se to desiti i ove godine? Baš me živo interesuje.

Jedna zanimljiva stvar me kopka, u prošla dva izdanja Toro Rossovi vozači su uzrokovali udese u prvom krugu. Hoće li se to desiti i ove godine? Baš me živo interesuje.

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Klimatske promjeneMajki2111 je napisao/la: 06.06.2019., 23:06 Bilo bi fora vidjet graf broja kišnih utrka po sezoni unazad 20 godina. Na prvu bi reko opadajući trend jako.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Hmm, u pola Evrope je zadnjih mjesec dana (pa i više) ludilo od vremena, što se tiče kiša (pljuskova).
Doduše, u onih pola Evrope gdje se ne voze trke u ovo doba godine ili gdje se trke ne voze nikako.

Doduše, u onih pola Evrope gdje se ne voze trke u ovo doba godine ili gdje se trke ne voze nikako.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”