Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
dokaz da se Ferrari boji medija i da u Ferrariju vise nema autoriteta.

Jbg.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
????
Zašto se ekipa ne bi ispričala? :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Multi 21 je napisao/la: 30.05.2019., 21:11 ????
Zašto se ekipa ne bi ispričala? :chill:
Ekipa (Binotto) se ispričao...
Predsjednik Ferrarija (grupacije) se ne bi trebao ispričavati...ono...to mi je malo čudno.
Da li si ikad čuo Brku iz Mečke da se ispričava, Mateschitza iz Red Bulla da se ispričava vozaču?
U Ferrariju od Marchionnea ovo sumnjam da bi čuo.

Ne znam. Meni je to jako čudno i pokazuje mi manjak liderstva u vodstvu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ne da je čudno nego je glupo i nepotrebno. U redu je da mu se Clear i Binotto, ili tko je već odgovoran, ispričaju, ali javna isprika od vrha je glupa...nikom drugom se dosad nije ispričavalo, Leclerc nebi trebao biti iznimka..

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Čuj Camilierija
Kakvi to bolan, kakve gluposti, kakav Todt jr., kakve 3.14čke materine, ...., Bože sačuvaj :facepalm:
I to što kažeš @Ferrari za Dietera ili Dietricha
Ili Sergia
Jbte, tamo ko da su svi izgubili glave, od kako je Sergio preminuo
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Rasulo potpuno,sta oni rade. Nema granice vise njihovim postupcima.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Meni je ok, mislim nije mi strašno nešto
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ma ne zna se tu ni ko pije, ni ko plaća. Totalni kaos vlada u momčadi, situacija je valjda gora nego ikad. Svakoj skupini ljudi treba pravi vođa, a Ferrari očito ni u jednom odjelu takvoga nema. Pod hitno im treba netko tko će udariti šakom o stol, posložiti ljude na prava mjesta, riješiti se nesposobnjakovića i dovesti sposobne zamjene. Dok god se momčad vodi na ovakav način, rezultata neće biti sve i da imaju Mercedesov bolid.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma nije njegovo da se išta izvinjava Leclercu (ili bilo kome drugom) i da daje neka opravdanja i tako to.
Par puta godišnje će reći nešto o F1, kada ga neki novinar priupita i to je to, u principu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Ja ne znam stvarno zašto vas to tangira? Kad im neko gurne mikrofon doslovno u usta i pita za situaciji koja je itekako bila stupidna, onda valjda glavni baja se nešto pita? Neće reći to ostavljam ekipi da riješi, onda bi bilo u fazonu "ovog briga šta se desava"!

Leclercu se svi trebaju ispričati, bio to Binotto ili kuhar iz kantine, totalno nebitno kada se izgubljeno ne može vratiti.

Marchionne je isto tako davao izjave vezano za ekipu, kao i za neke propuste iste, pa sad da je redao krivce na stub srama i nije baš.

Jednostavno smo i mi navijači nekada cijepidlake, sve nam smeta, najrahtaniji bi bili kada bi Mercedes odabrali u crveno.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Tražili ste mladog bika, dobili ste svetu kravu :prcnjau:
Šalu na stranu, mali ima jaku pozadinu. Izgleda da neko drži ispod pojasa Ferrari. Todt je zvučno ime, kako u Ferrariju, tako i šire ...
Priprema se podloga za slijedeću sezonu.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ferrari je napisao/la: 30.05.2019., 20:18 Camilleri: "We apologize to Leclerc"
The CEO of Ferrari, Louis Camilleri , spoke on the subject : " We sincerely apologize to him . The bottom line is that this type of accident cannot happen again in the future. Unfortunately these are things that can happen, as long as they are not repeated ".

Camilleri, after an apology to Leclerc, has re-launched the pursuit of Mercedes: " It was a mistake on the part of the team and we understood it , now we must forget what happened and do everything possible to bridge the gap with Mercedes ".
https://www.formulapassion.it/motorspor ... 38580.html

..............

Ili su ovo neke trzavice za onim Todt Jr. menadžerom Leclerca...što samo pokazuje kako su nesposobni ovi u menadžmentu...ne bi bilo ovoga da je Marchionne još u fotelji.

Bože mi oprosti,........ što bi ti htio? Da Marchionne uskrsne, prije sudnjeg dana?

;)

:trep:

:kokice:

:chill:

Biti će, da se Todt Sr. i Todt Jr.,...... dogovoraju..... nešto, kao kolege u auto - sportu. :rofl:

:koska: :zubo:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
2021. - Todt Sr. ponovo jaše

slika
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://it.motorsport.com/f1/news/ferra ... h/4415276/

Novo prednje krilo u Francuskoj
In the Racing Department they are working hard to bring to the Paul Ricard a new front wing that is able to generate more downforce, without betraying the outwash philosophy.

David Sanchez, head of the Cavallino's aerodynamics, has no intention of giving up the concept of vortices that are oriented outside the front wheels, but has the task of designing a medium-load front wing for the French GP that is in able to increase the Redforce downforce.

At Maranello they are ready to give up a few kilometers of top speed to improve the SF90's performance in slow corners where Ferrari has shown the greatest limits. Both in Spain in the infamous T3 and in Monte Carlo it was clear how much the Rossa is lacking in vertical thrust to exploit Pirelli tires in the correct window of use.

Those who also expected an update of the front suspension will be disappointed: there is no doubt that the scheme adopted on the Ferrari is too traditional, but the news we will see only on the car in 2020, because the timing would not have allowed to adopt a new scheme in France seen that it would have been necessary to redo the entire front with exorbitant costs.

The Cavallino team, therefore, will try to straighten out the season that so far has been very disappointing: Enrico Cardile, coordinator of the SF90 project, expects to draw useful results in Canada on a stop-and-go track that, at least on paper, should adapt to the characteristics of the Rossa.

Sebastian Vettel and Charles Leclerc have deliberated on the simulator the solutions for Montreal, confirming a little optimism for the trip to North America where the SF90 should exploit its features, even if Mercedes will debut the engine 2 which will be capable of over 1,020 horses, with a substantial increase in power, but without affecting reliability ...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Jednom sam napisao...sada ću opet,ali sada sa puno više ,,argumenata,,

Kada je Ferari fulao prednji pull rod ovjes, i video da to ne ide, dizajneri Ferarija( nisam siguran....mislim da je bio Aldo Kosta), prišao Roriju Brnu i pitao kao starog i dokazanog lisca- koliko vremena treba da se smenji prednji ovjes. Na to mu Rory rekao-6 mjeseci....
A drugo pitanje je bilo- a ako upregnemo sve sile u fabrici...ako maksimalno uložimo sve...

odgovor je.bio- 6 meseci opet

PS.neznam dali tu ili na drugom Vašem Hr forumu ovo sam napisao pre mesec-dva.....nisam prošao baš najbolje

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
gjoko-mkd je napisao/la: 01.06.2019., 18:27 Jednom sam napisao...sada ću opet,ali sada sa puno više ,,argumenata,,

Kada je Ferari fulao prednji pull rod ovjes, i video da to ne ide, dizajneri Ferarija( nisam siguran....mislim da je bio Aldo Kosta), prišao Roriju Brnu i pitao kao starog i dokazanog lisca- koliko vremena treba da se smenji prednji ovjes. Na to mu Rory rekao-6 mjeseci....
A drugo pitanje je bilo- a ako upregnemo sve sile u fabrici...ako maksimalno uložimo sve...

odgovor je.bio- 6 meseci opet

PS.neznam dali tu ili na drugom Vašem Hr forumu ovo sam napisao pre mesec-dva.....nisam prošao baš najbolje
Hm..... sve u svemu, po mojem skromnom mišljenju ( dok Tottenham gubi od Liverpoola u finalu Lige prvaka ), Ferrari može prekrižiti ovu sezonu, ako ne bude mogao pobijediti ekipu Mercedesa na VN Kanade.
Budući da su iz Mercedesa najavili update motora ( motor, zar ne? ) za Montreal, mislim da se Scuderia može početi "zabavljati" i pripremati za sezonu 2020. Ili 2021.? Svejedno.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Mislim da je target sada osvojiti što više pobjede ove sezone....titulu već su odbacili kao soluciju

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
:thumbs:

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1