Ferrari je napisao/la: 27.05.2019., 12:27
Ne slažem se baš sa manjkom kritika za Leclerca...da je to bio bilo koji drugi vozač bilo bi svega.
Po meni je išao u potpunosti nemarno u utrku (već sa najavom prije utrke da ide na rizik) iako su bodovi (kakvi takvi) bili mogući.
Ako je Max mogao prošle godine, onda sam siguran da može i Leclerc bez onakvih po meni ludosti i totalnog nemara koji je jučer pokazao prema sebi, ali i drugim vozačima. Hulk je morao u boks jer je imao probijenu gumu, a Grosjean da se nije izmakao imao bi popriličnu štetu.
Udario je u barijeru i izvrtio se...umjesto da se lagano vratio u boks on je očito cijeli iznerviran vozio onako na probijenoj gumi i uništio sebi podnicu...skroz nepotrebno. Izgubio je glavu kada mu nije bilo potrebno, na svojoj utrci.
Ako smo Maxa kritizirali za neke stvari i prozivali druge, onda moramo i Leclerca. Te stvari poput "morao je pokušati", "jadan baš nesretan" itd. objesite mačku o rep. Nije ovo Sauber ili Williams da možeš raditi onakve kerefeke.
Ovo je Ferrari.
Mogao je vrlo lako zaraditi neloše bodove pa jbg...bod po bod. Je ekipa je sjebala u kvalama, i što sada? Treba ono napraviti u utrci? Nikako.
Drag mi je momak i ima talent i brzinu, ali ono ne smije raditi kao što je jučer. The end.
Samo za primjer mladih vozača koji su u Monaku osvojili bodove unatoč lošoj poziciji: Vettel 2008 u TR-u startao 19. uzeo 5. mjesto (21. god), Max prošle godine startao isto iz zadnjeg reda i uzeo P9 (20 god), 2014 Bianchi startao 19. u onom smeću od Marussije i uzeo P9 (23 god), Carlos Sainz startao iz boksa 2015 i uzeo P10 u Toro Rossu (21 god)...
Poanta priče...trebao je biti strpljiviji i staviti živce u džep. Bespotrebno je srljao, a imao je superiornije gume od ostatka sredine...otvorilo bi se na kraju.
Što se tiče Hamiltona i njegovog "čuda"...ja i dalje ne vidim zašto je to toliko impresivno ljudima? Imao je daleko najbolji bolid taj vikend, koji radi gume odlično, nema problema sa temperaturama, čudo kroz zavoje i na trakciji...i ovo je Monako. Mislim ono...
Ricciardo je odradio ISTU dužinu na tim gumama u midfieldu (znači nije imao čisti zrak poput Luje) i svejedno je unatoč 2 klase lošijem bolidu od Mercedesa sa 13. se probio na 10. mjesto na tim istim gumama i još je išao brže od Lewisa od kruga 47. pa sve do kraja...još je čovjek napravio u svoj najbrži krug u ZADNJEM KRUGU. 1:15.6! U zadnjem krugu na istim gumama. Magnussen je također bio na istoj strategiji od 11. kruga na Medium gumi i stigao je do kraja...Grosjean je u prvom stintu odradio 50 krugova na Soft gumi...znači težak bolid, lošiji bolid i napravio je toliko krugova na najmekšoj gumi.
Nemam ništa protiv Lewisa, ali ovo uzdizati kao nekakvo čudo je meni smiješno. Pogotovo nakon onolike priče na team radiu i dramatiziranja nakon utrke. Sorry, ali ne...drugi su isto to odradili i prošlo je jer je Monaco, a ne Bahrain ili Kina gdje možeš pretjecati kako želiš i gdje je degradacija guma dramatično viša od Monaca.
Mercedes je fulao što je išao na Medium umjesto Hard gume, ali eto uspjeli su...sigurno bi bilo lakše da je išao na Hard, ali pošto je ovo Monaco to se prašta jer možeš voziti 2-3 sekunde izvan pravog ritma jer nitko ne može napraviti pravi potez.
Dobra vožnja, ali bilo je boljih. No hard feelings.