Nisam expert oko setupa bolida i tih stvari, ali znam da se gume hlade dosta na tim dugačkim pravcima, pa bi onda to opet mogao biti problem

Nisam ni reko da će pobjedit, pogotovo ne ako Mercedes donese novi motor, ako taj motor proradi onda nek se prebacuju na 2021. jer od ove sezone definitivno nema ništa, a moguće i od iduće, taman napravili taj ovjes i uštimali bolid, opet bi zaostajali...renato2107 je napisao/la: 27.05.2019., 09:33Ako u Kanadi ne uspiju pobijedit Merc, nema prilike više za popravak samopouzdanja, i ode Merc lako na 18-19 pobjeda.LH44 je napisao/la: 27.05.2019., 00:01 U Kanadi nema sporih krivina u stilu Monako/Barca S3, tako da bi trebali biti bliže Mercedesu.
Ne znam kada Vettel planira penziju, i ne zanima me..... ali Ferrari se treba okrenuti boljem vozaču u momčadi - a to je Charles Leclerc.f1zd je napisao/la: 28.05.2019., 12:27 @senna
A (neki) ljudi, tj. navodni navijači Ferrarija ga brane, kao zaslužuje pravi tretman?...ma koji k...
Polako me nervira ovaj krugodrk na njega, ok, lik je dobar vozač i zaslužuje mjesto u Ferrariju, ali treba biti, bar zasad, drugi vozač iz više razloga:
a) trenutno je Vettel brži vozač
b) nema dovoljno iskustva što smo vidjeli u Monaku
c) nema apsolutno nikakav kredibilitet da se samo nakon jedne krive odluke okreće protiv tima, Vettel i Ferrari trpe jedno drugoga već pet godina![]()
![]()
Naravno, ne vjerujem da je ovo istina jer zvuči kao klikbejt, a i Leclerc bi bio glup da tako nešto napravi, pa gdje može, nije baš da mu se otvara neko dobro mjesto u dobrom timu..
Potrošio se Vettel, baš ka' i Alonso. Pemzija, majka.
Hrpa gluposti. Vettel je trenutno bolji vozač ferrarija, objektivno.pigmalion je napisao/la: 28.05.2019., 14:11 Ne znam kada Vettel planira penziju, i ne zanima me..... ali Ferrari se treba okrenuti boljem vozaču u momčadi - a to je Charles Leclerc.
Moje mišljenje: Sebastian Vettel je demotiviran.
Samo jedna stvar je dovoljna. I dogodila se. Bahrein 2019. Neću navoditi ništa prije, niti poslije Bahreina 2019. Niti ovaj famozni Monaco.....senna66 je napisao/la: 28.05.2019., 17:47 @pigmalion
po čemu je to Lec bolji od Seba?
Strašno me zanima....
Pokušaj ne misliti na Seba iz RB ere pa možda i komentar bude realniji, jer vidim da neke rane još uvijek peku.
Vettel više nije Vettel iz 2006. ( BMW Sauber; Turska ).senna66 je napisao/la: 28.05.2019., 19:04 Ta jedna utrka gdje je bio brži nije nikakav pokazatelj da je bolji od Seba.
Ovo samo govori koliko je Seb zapravo još uvijek dobar kad se vec tako dobro nosi sa Leclercom koji slovi za brzog, budućeg F1 prvaka. Pogotovo ovako ne baš previše motiviran, van borbe za naslov prvaka, u još jednoj godini gdje mora pravdati momčad i gluposti koje ovi izvađaju.
Istina i on je znao sjebati, al nije loše za nekoga čije je vrijeme prošlo?
Usporedba Alonsove prve godine u Ferrariju i Vettelovih zadnji i pol je..... neusporedivo.Ferrari je napisao/la: 28.05.2019., 20:09 Profućkao je i Alonso 2010. pa ga nitko nije maknuo ni kudio., niti sam viđao ovakvo ludilo.
Jel trebam nabrajati?
evo ga, konacno vidimo da je ustvari u pitanju ljubomora na vettela zbog alonsapigmalion je napisao/la: 28.05.2019., 20:14Usporedba Alonsove prve godine u Ferrariju i Vettelovih zadnji i pol je..... neusporedivo.Ferrari je napisao/la: 28.05.2019., 20:09 Profućkao je i Alonso 2010. pa ga nitko nije maknuo ni kudio., niti sam viđao ovakvo ludilo.
Jel trebam nabrajati?
Usporediš Vettelovu prvu u Ferrarriju i Alonsovu prvu u Ferrariju?
Usporediš Alonsovu zadnju u Ferrarijevu i Vettelovu 2018.-u u Ferrariju?
Alonso je radio greške 2010., bez sumnje, pogotovo u prvoj polovici. Opet, on je u većini utrka izvlačio sami maksimum kako iz bolida tako i iz situacije (Jel trebam nabrajati?Ferrari je napisao/la: 28.05.2019., 20:09 Profućkao je i Alonso 2010. pa ga nitko nije maknuo ni kudio., niti sam viđao ovakvo ludilo.
Jel trebam nabrajati?