VN Monaka (Circuit de Monaco) 23.,25. i 26. svibnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dugo nisam čuo ovako iskreno uzbuđenog Hamiltona na team radiju. Očito ga Bottas ove sezone gura do apsolutnih granica, nadam se da ćemo do kraja sezone uživati u njihovoj borbi :thumbs: Sutra sve ovisi o startu, ali mislim da Bottasu treba daleko bolji start ili neka velika greška Hamiltona da bi kao prvi prošao kroz St. Devote.

Verstappen standardno dobar, dr. Gasly (ne priznajem titulu lorda, zna se da je lord u motorsportu samo jedan :chill: ) ni protiv ovakvog Ferrarija nije uspio biti brži od Vettela. Malo zvuči zlobno, ali bilo bi mi drago da je završio iza nekog iz F1.5, po mogućnosti iza Riccija, koji je odradio odličan posao i nije bio toliko daleko od Gaslyja. Na kraju će vjerojatno startati iza njih, ono ometanje Grosjeana je za čistu kaznu.

Leclercovo ispadanje ne treba puno komentirati, Ferrari jednostavno iz utrke u utrku pronalazi nove načine da oduševi svijet svojom nesposobnošću. Meni je stvarno fascinantno da jedna takva momčad, s toliko resursa i svega potrebnog za velike uspjehe može godinama biti u takvom rasulu, toliko neorganizirana, šlampava...Stvarno mi nije jasno kako dosad nisu uspjeli posložiti tu organizaciju, užas. Kao što su već mnogi napisali, ovakav Ferrari vjerojatno ni s Mercedesovim bolidom ne bi pobjeđivao...

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Evo ga Vettel opet brani tim,ljuti se na novinara kaze nije fer da ih se kritikuje,a Lekler da mu nije jasno sto nije opet isao i da je pitao jel su sigurni i bla bla..
Mali tek pristigli buduci sta vec ne libi se da kritikuje odmah ,iz licnog ugla je to pametno i u pravu je ali na tim ta kritika nece uticati,nema poboljsanja,to smo videli iz Alo vremena. Nema tom timu pomoci,apsolvirana prica ,ali iz licnih vozackih interesa Lekler se odmah snasao i daje rezultat,a ovoga svi pljuju......

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Nisam čuo Leclerovu izjavu, ali vidio sam na RTLu i nije mi izgledalo kao da ih brani i baš je i meni palo napamet što i kolegi @klikerbgd.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Leclerc: Do we have to go again?
To Leclerc: (Jock Clear replies)
We’ll get ready Charles, but we don’t really have to go

https://www.racefans.net/2019/05/25/we- ... imination/

Gio kazna 3 mjesta zbog ometanja Hulka, vjerojatno će i Gasly dobit kaznu

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Nije stvar u tome da li je on trazio i pitao i da svi vidimo i znamo da su omanuli,ja govorim o stavu njegovom,pacovskom prozivanju i napadu ba ekipu,da me ne bi pogresno shvatili,rekao sam da je Vettel previse zastitnicki prema timu ali ovo je onako bas.. Tek je dosao,on je buducnost,bitno da je nakupio navijace i obozavaoce ako mu je to cilj dobar je .

https://youtu.be/DJmxLWGuD8Y

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sarma je napisao/la: 25.05.2019., 17:40 Leclerc: Do we have to go again?
To Leclerc: (Jock Clear replies)
We’ll get ready Charles, but we don’t really have to go

............
:facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Da je Jock (bolje rečeno Joke) valjao ne bi ga se Mercedes riješio. Svaki puta kad mu se lice ukaže na tv-u znam da će nešto krenut po zlu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Tek sad se vidi koliko fali Marchionne da kupi šakom o stol, a ne ovi manekeni koji znaju samo frizuru namještat.
Ferrari iz ere Domenicallia i Montezemola je Mercedes za ovu nakupinu idiota, liče mi na Hrvatsku, vjerojatno sve rođaci i kumovi

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
monkeyseat je napisao/la: 25.05.2019., 18:20 Da je Jock (bolje rečeno Joke) valjao ne bi ga se Mercedes riješio. Svaki puta kad mu se lice ukaže na tv-u znam da će nešto krenut po zlu.
vidim u garaži ferrarija kako neki ćelavi tapše po leđima leclerca i pomislih na jocka. onda mi je bilo na sekundu...wtf...pa on bi trebao bit na pit wallu, a ne u boksu...i onda skontam kako nema pit walla u monacu. :mrgreen:
jedan meni dobar tekst o stazi u monacu...objašnjava npr. zašto je ona grba prije mirabeauea:
http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/268 ... ide-monaco
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nažalost, slične situacije smo viđali i prijašnjih sezona, kao ova danas s Leclercom. Kimi je zbog tog par puta ispadao u Q1 i Q2, a ni Vettel nije bio pošteđen. Što govori, da u Ferrariju postoje dosta dublji problemi već što se ovako pojedinačno ili najduže u jednoj sezoni vidi, što traži korijenite promjene. Prvi koji bi trebao biti na udaru i prvi pasti je ovaj Jock Clear, ne znam kakve je koristi Ferrari od njega imao, a već je tu 3-4 sezone, ako se ne varam. Fakat ono, čovjek samom pojavom kao da zrači nesigurnost i nagovještava nove zajebe.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Mene Ferrari ni ne živcira više. Iskreno, prekrižio sam sezonu u trećem sektoru Barcelone. Mehanički grip je nemoguće nadokanditi u tolikoj mjeri da se stigne Mercedes, a kamol i ovoliki zaostatak bodovni već.

Živcira me kako s onolikom greškom još uvijek imaš toliko viška u bolidu za pole.
"What a little star." May 26, 2012.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Sarma je napisao/la: 25.05.2019., 15:22
Ferrari je napisao/la: 24.05.2019., 19:11 Ferrari objašnjavao kako rade strategije u Monaku :prcnjau:
Pravi se našli govoriti :prcnjau: :rofl: sad gledaj kada sjebu sve u Nedjelju https://twitter.com/LukeSmithF1/status/1131920884082642944
Sjebu sve u Subotu, ostalo će sutra :rofl: Nevjerojatno :facepalm:
evo i službenog objašnjenja za zajeb:
https://www.racefans.net/2019/05/25/fer ... imination/ :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
zekohonda je napisao/la: 25.05.2019., 19:07
monkeyseat je napisao/la: 25.05.2019., 18:20 Da je Jock (bolje rečeno Joke) valjao ne bi ga se Mercedes riješio. Svaki puta kad mu se lice ukaže na tv-u znam da će nešto krenut po zlu.
vidim u garaži ferrarija kako neki ćelavi tapše po leđima leclerca i pomislih na jocka. onda mi je bilo na sekundu...wtf...pa on bi trebao bit na pit wallu, a ne u boksu...i onda skontam kako nema pit walla u monacu. :mrgreen:
jedan meni dobar tekst o stazi u monacu...objašnjava npr. zašto je ona grba prije mirabeauea:
http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/268 ... ide-monaco
Izrazita mi je čast što sam se imao priliku voziti i šetati tim ulicama predivnog Monaca. Ferrari i Monaco su veći od F1 same, pa neka svatko govori što ga volja :cheer:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Toto Wolff je baš sjeban...

Reflecting on a successful Qualifying despite missing Niki Lauda - Toto Wolff - #DankeNiki

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Napokon pogledah kvale :bang:
Koji kupus komentara na clancima, mila majko.
Inace nisam bas sklon javnom kritiziranju ekipe i smatram da Ferrariju to nece pomoc al nek im je reko, koja skupina loleka.. I dosta vise Vettela i smirivanja situacije, ne ide..
Ne bi se u Ferrariju pogodila sezona kad su i motor i sasija i tyre management na visokoj razini pa da ga hebes..
Nije lako bit navijac crvenih, poceli svi podhebavat.. I oni koji prate F1 i oni koji ne prate, bitno je bit kontra Ferrarija..
Cak mi je i supruga koja nema blage rekla, sta ih vise gledas, vidis da su mutavi :zubo:
Fino Alla Fine

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Cak mi je i supruga koja nema blage rekla, sta ih vise gledas, vidis da su mutavi :zubo:
I mene moja zna zapitkivati svašta o F1, pa ja po 100 x objašnjavam sve mimo svoje volje jer vazda zaboravi i onda mi metaforički slijedi lijevi kroše s pitanjem "koji su tvoji u kvalama ili utrci", ja odgovorim 4- 5-16, te dobijem desni sa konstatacijom "baš su loši - šta im je"? U meni drob se okreće I onda mi slijedi desni direkt sa pitanjem ko je prvi i tu mi je kraj - k'o... Jos ako kazem da je Hamilton, ja na aparatima.

Tačno više nemam volje da branim ovaj Ferrari, muka mi je od njihove logistike...
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Hehe ljudi i meni hanuma "doljeva" ulje na vatru sa opaskama tipa "Šta ih gledaš, jeb'li te oni?" (ovo je ona sa otresitim tonom) ili "Jel' to opet Mercedes prvi i drugi?" (ovo je sa blažim tonom, ali puno "više boli")....

Inače, Lord Rueda :klanjam: (opet @Heat)

@croatic
A ko ti je pravi Lord, a Gasly samo Dr.?
Pastor?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Roki123
Baniran
Baniran
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: F1
Imali kise bar bar na vidiku ?

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Roki123 je napisao/la: 26.05.2019., 10:32 Imali kise bar bar na vidiku ?
Da.

https://www.yr.no/sted/Monaco/Annet/Mon ... _time.html

:cheer:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A ko se tome veseli...samo će pobjeda Mercedesa biti uvjerljivija jer im kiša oduvijek leži. Pogotovo sada kada je bolid gotovo savršen.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡