Dugo nisam čuo ovako iskreno uzbuđenog Hamiltona na team radiju. Očito ga Bottas ove sezone gura do apsolutnih granica, nadam se da ćemo do kraja sezone uživati u njihovoj borbi

Sutra sve ovisi o startu, ali mislim da Bottasu treba daleko bolji start ili neka velika greška Hamiltona da bi kao prvi prošao kroz St. Devote.
Verstappen standardno dobar, dr. Gasly (ne priznajem titulu lorda, zna se da je lord u motorsportu samo jedan

) ni protiv ovakvog Ferrarija nije uspio biti brži od Vettela. Malo zvuči zlobno, ali bilo bi mi drago da je završio iza nekog iz F1.5, po mogućnosti iza Riccija, koji je odradio odličan posao i nije bio toliko daleko od Gaslyja. Na kraju će vjerojatno startati iza njih, ono ometanje Grosjeana je za čistu kaznu.
Leclercovo ispadanje ne treba puno komentirati, Ferrari jednostavno iz utrke u utrku pronalazi nove načine da oduševi svijet svojom nesposobnošću. Meni je stvarno fascinantno da jedna takva momčad, s toliko resursa i svega potrebnog za velike uspjehe može godinama biti u takvom rasulu, toliko neorganizirana, šlampava...Stvarno mi nije jasno kako dosad nisu uspjeli posložiti tu organizaciju, užas. Kao što su već mnogi napisali, ovakav Ferrari vjerojatno ni s Mercedesovim bolidom ne bi pobjeđivao...