Kakva ludara od trke
Izlupaše se momci
Kraj pod Safetom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mene onaj Kinez bas odusevljava. Danas sa 16 na 6. Mali bas fino poceo F2. Ne znam jel se ikad i jadan Kinez nasao na gridu. To bi bila dobra reklama sa F1 i sponzore.
Zhou radi solidan posao, nije sad nešto wow, ali marljivo skuplja bodove i drži šesto mjesto u prvenstvu kao najbolji rookie. On i Hubert su definitivno zasad najbolji od rookieja, pokazali su puno više od Schumachera. Dosad nikad nismo imali Kineza u F1, najbliže je došao Ma Qinghua koji je prije nekoliko godina odradio par treninga HRT i Caterham. Zhou im je definitivno najbolja šansa za prvog F1 vozača, no zasad još nije ni blizu. Sad sam se sjetio onih Kineza koji su prošle godine htjeli ući u F1 pa ih je FIA odbila, pitam se gdje su sad oni, tamo bi sigurno bilo mjesta za Zhoua.
Ghiotto nazvao Raghunathana idiotom, ali mislim da je on jedini idiot zasad, izbacio i njega i Calderon iz utrke. Zaslužio je kaznu na gridu za Francusku.
croatic f1 je napisao/la:Ghiotto nazvao Raghunathana idiotom, ali mislim da je on jedini idiot zasad, izbacio i njega i Calderon iz utrke. Zaslužio je kaznu na gridu za Francusku.
Slažem se. Rijedak incident u kojem The Rag nije kriv
Pa Mick nema nikako srece i gotovo...
Svaku utrku nesto. I to uvijek na glavnoj utrci, tako da svaki put drugu utrku mora startati sa zacelja i nikad nema pravu sansu za bodove i dobar rezultat.
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna