max odlično vozi ali nema šanse za pp u monacu.
šasija rb nije više što je nekad bila. je li zbog promjene pravila, je li se newey umorio, ili se još uvijek traži ne znam...ali zasad nije to 'to'. spominje se zadnji kraj, trakcija..
možda se situacija popravi nakon ovih testiranja, možda kad dođe nova pu budu malo drugačije razmještene komponente, pa se dođe do 'free gains' kako je prošli mjesec spominjao rb-ov zaposlenik....lupetam malo, ništa ozbiljno.
očekujem solidan tr u monacu jer su oni koriste dijelove prošlogodišnjeg rb-a koji je bio odličan.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
gledam sad na f1 fb stranici clip sa najzanimljivijih tr porukama.
fp3, max u s3 dobija poruku: ok, look out for stroll now starting a timed lap.
max: yeah, no, fuck him! he also fucked my lap! so he can wait as well.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la:max odlično vozi ali nema šanse za pp u monacu.
šasija rb nije više što je nekad bila. je li zbog promjene pravila, je li se newey umorio, ili se još uvijek traži ne znam...ali zasad nije to 'to'. spominje se zadnji kraj, trakcija..
možda se situacija popravi nakon ovih testiranja, možda kad dođe nova pu budu malo drugačije razmještene komponente, pa se dođe do 'free gains' kako je prošli mjesec spominjao rb-ov zaposlenik....lupetam malo, ništa ozbiljno.
očekujem solidan tr u monacu jer su oni koriste dijelove prošlogodišnjeg rb-a koji je bio odličan.
Toro Rosso koristi zadnji kraj od RB14 s time da je zadnji ovjes napravljen za Renault PU,steta sto je RB zbrljavio s Hondom al opet kad pogledas nakon puno godina s Renaultom Red Bull limenka opet je dobro pocela s novim motorom...
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
zekohonda je napisao/la: 13.05.2019., 21:18
gledam sad na f1 fb stranici clip sa najzanimljivijih tr porukama.
fp3, max u s3 dobija poruku: ok, look out for stroll now starting a timed lap.
max: yeah, no, fuck him! he also fucked my lap! so he can wait as well.
LH44 je napisao/la: 16.05.2019., 00:40
https://twitter.com/FAP_Pelzeri/status/1128316642855989248
Sry, nisam vidio da si ti već postavio ovo bio, jer sam i ja jutros na Sprdboxu. Kontao jučer, ali zaboravio, a vidim jutros nema još na Sprdboxu, pa reko da ne ostane ne zabilježeno na F1puls-u.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na kraju razočaravajuće četvrto mjesto, ali sam zadovoljan kako je Max odvozio utrku.
Na startu je zrelo odlučio ne riskirati, a kasnije je sjajno pritiskao Hamiltona. Drago mi je da ga je probao proći na kraju pa makar i na banzai način. Nije prošlo, ali je opet pokazao svoju borbenost zbog koje ga volim.
Šteta zbog kazne jer je izgubio zasluženo postolje i treće mjesto u prvenstvu. RB se u boksu našao u teškoj poziciji jer da su odlučili propustiti Bottasa vjerojatno bi morali isto učiniti i s Vettelom. Djelomično je možda i Max kriv za kaznu jer je mogao Bottasu ostaviti malo više mjesta pa bi možda čak i izbjegao kaznu.
Sve u svemu, zadovoljan Maxovom utrkom (i utrkom u globalu koja mi je bila sjajna) i nadam se da se u Kanadi vraća ne treće mjesto iako je teško očekivati da će RB tamo parirati Ferrariju.
A box je napravio sto je morao, na brzinu su ga isli pustit jer su i oni vidjeli da ce morat pustit i Vettela ako puste Bottasa pa sta bude kasnije.. Ovako bi 2 pozicije izgubili sigurno, ovako su mu dali kakvu takvu sansu da gnjavi Hama do kraja utrke..
A i to sto kazes, nesto je moro probat, nije jegova furka da se samo doveze iza Hama do kraja..
Solidna utrka. Peto mjesto je danas bilo maksimun s obzirom na formu RB-a u Kanadi.
Drago mi je vidjeti da je na početku utrke bio strpljiv s Norrisom što Max Verstappen iz prethodnih godina možda nebi bio.
Bojim se da će na sljedeće dvije utrke 5. mjesto biti maksimum, ali je bitno da i dalje nastavi s unutarmomčadskom dominacijom.
Evo jedan impresivan podatak - Max Verstappen godinu dana nije prošao ciljem iza svog momčadskog kolege
https://twitter.com/wbuxtonofficial/status/1137872457564602368