Ferrari je napisao/la: 12.05.2019., 16:44
Da nismo bili idioti imali bi P3 sada...ali eto...
Najvjerovatnije
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Trent Reznor je napisa jednu pismu koja se zove "every day is exactly the same"
Mi Ferrarijevci bi mogli napraviti spin na pismu i prominit u "every race is exactly the same"
ZamaF1 je napisao/la: 12.05.2019., 16:47
Mi Ferrarijevci bi mogli napraviti spin na pismu i prominit u "every race is exactly the same"
Nisam znao da ovdje ima fanova NINa
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari je napisao/la: 12.05.2019., 16:47
Imali bi sigurno...Vettel bi na Mediumu prepolovio zaostatak za Maxom i već bi kroz bokseve bili P3.
Ferrari je očigledno šeprtljava grupa ljudi, a povrh svega su u smrtnom strahu kako će medijima opravdati ako Vettela puste ispred Leclerca, iako su zbog toga danas potencijalno izgubili podij. Obrnuto nema problema, jer je LEC simpatičan lik iza kojeg stoje a) svi koji su protiv Hamiltona b) svi koji su protiv Vettela c) svi koji su neutralni pa im je simpatično kad se pojavi neki brzi mladac. Međutim, čekaj da prođe par dana pa ćeš vidjeti kako će se Španjolska pamtiti kao "ona neka utrka gdje je bilo timskih odredbi i gdje je Vettel zbog toga završio ispred Leclerca".
pitam se kako bi izgledao danasnji Ferrari kao momčad da je Sergio živ.
Ovo da se pod njime događa mislim da bi do Monaca dao otkaze svima od Binotta do čistaćice.
Ferrari treba komplet mijenjati. Ovo se viđalo i pod Mauriziom. Dakle nesto dublje ne valja. Nema autoriteta, nema mentaliteta pobjednika, nema ničega.
ZamaF1 je napisao/la: 12.05.2019., 16:47
Nisam znao da ovdje ima fanova NINa
Hehe veliki fan...pogotovo ga volim poslusat poslje utrke...