VN Španjolske (Circuit de Barcelona-Catalunya) 10.-12. svibnja 2019.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Nisam baš znao situaciju, sad vidim da se kao utrkuju s Maxom...ako je to istina, pa što ga onde ne puste koju pizdu materinu....iskreno me sad totalno briga, nema šanse da stignu Maxa..senna66 je napisao/la:Upravo to.f1zd je napisao/la:Nek ih puste da se utrkuju, sezona je ionako gotova
Ali Ferrari opet pokazuje neodlučnost i manjak autoriteta. Tako da će mo to gledati jos dugo godina čini mi se....dok ne dođe u glave.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Copy - paste iz teme Ferrari
Hamilton nikad rasterećenije neće voziti kao što sada vozi, a kao što sam rekao Bottas će dobiti možda još 1-2 pobjede i novi ugovor i to je to.Slavenowsky je napisao/la: 29.04.2019., 22:01 Ne znam bas da je Hamilton promjenio svoj karakter u par mjeseci. Svi znamo kakav je kada gubi - Hamilton ne zna da gubi. Onako da je hladan, cak sto vise nasmijan - pozitivan, je malo cudno za njega. Da, sezona je duga, nema potrebe za zurbom itd. ali doci ce period kada Mercedes mora da odluci koga ce da okruni! Hamilton ne moze si dozvoliti "opreznu" voznju i kalkulisati sa Bottasom, pogotovo kada on pobjedjuje. Vise sam uvjeren u to, da ce Mercedes dozvoliti Bottasu vise pobjeda ove sezone, jer u prosloj je imao sramotnih 0 pobjeda. Bottas je idealan za wingmana, tezak za preteci, a poslusan ko pas. Hamilton zna da Bottas nije prava prijetnja, Rosberg se je jednom desio, a jedan Bottas nema sanse.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Sjajna borba, ja čekam sudar 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Šteta što su dogovorili switch, trebalo im je samo 10 krugova za to, ali da - "Ferrari favorizira Vettela".

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nije mučno što su slabija momčad i ne mogu pobjediti Mercedes već par godina, moraš biti vraški vješti i sposoban da se to uradi, ali je mučno što svake godine kako sezona prolazi oni sve postaju lošiji u svim segmentima. Stvarno mučno

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vettel je sad u prošlom krugu bio 1 sekundu brži od Verstappena, unatoč činjenici da je svo ovo vrijeme uništavao gume u borbi s Leclercom. Onda će kasnije plakati zašto je Red Bull ukrao podij. Fascinantno je koliko gluposti je Ferrari skupio na svoj pit-wall.