@_bataziv_0809
Ma ne, di bi se uvrijedio
Iskreno trenutno kao vizaca cjenim vise Hama nego Vettela..
A vojska navijaca crvenih, dosta ih ima ispade i onda jos doba dominacije Hamiltona, normalno je da se burno slavi bilo kakav poraz Hamiltona od bilo koga, pa makar i momcadskog kolege..
Znaci, ne dopada mi se lik kao pojava i vozi za ekipu koju ne volim = bas nista diskutabilno ne vidim u mom navijanju kontra njega i za bilo koga u duelu s njim..
Dvije stvari su jasnije nakon kvalifikacija:
1. Ferrari je promašio u razvoju bolida, zaista bi mogli očekivati neku od godina dominacija. Dok taj ovjes dođe na red da se instalira, Mercedes će dovesti "D" specifikaciju bolida.
2. Bottas vozi na veoma visokom nivou, za razliku od njegovog kolege.
Da li se bolje snašao u novom bolidu, ili mu je kolega vam forme vidjet ćemo u narednim utrkama.
Extra PP, čestitke.
Har Kl je napisao/la: 11.05.2019., 17:10
Da li se bolje snašao u novom bolidu, ili mu je kolega vam forme vidjet ćemo u narednim utrkama.
Extra PP, čestitke.
jel ti citas sta pises? cuj botas vozi na vecem nivou od lewisa, zato mu i bjezi u ukupnom poretku 50 bodova jelte? da ne prosipaj se
Har Kl je napisao/la: 11.05.2019., 17:10
Extra PP, čestitke.
jel ti citas sta pises? cuj botas vozi na vecem nivou od lewisa, zato mu i bjezi u ukupnom poretku 50 bodova jelte? da ne prosipaj se
@kasalo
Bottas vozi na vecem nivou od Lewisa (posto smatram da je slabiji sofer od Lewisa i mora bit na vecem nivou da bi uopce bio u egalu) ali se ne slazem da vozi veoma visokom nivou u odnosu na kolegu..
Sezona je od prve trke za zaborav! Ovdje je sve jasno! A i ovo Bottas - Ham ce doci na svoje. To je kedina bitka za sad... I vodi se samo radi gledaoca! Kad bide trebalo... Zna se
Tu je jedna od slicnosti LH i MSC. Iz svojih rivala izvuku najvise. Dejmon Hil i Niko Rozberg su nadmasili sami sebe 1996 odnosno 2016. Mada licno mislim da je Hil bolji vozac od Rozberga.
@kasalo, gdje si ti pročitao da sam napisao da Bottas vozi vecem nivou od Lewisa?
Napisao sam da Bottas vozi na veoma visokom nivou.
Ti ako smatraš da su Lewisove vožnje na visokom nivou, onda očito ja i ti ne gledamo istim očima ovaj sport
_bataziv_0809 je napisao/la: 11.05.2019., 17:30
Tu je jedna od slicnosti LH i MSC. Iz svojih rivala izvuku najvise. Dejmon Hil i Niko Rozberg su nadmasili sami sebe 1996 odnosno 2016. Mada licno mislim da je Hil bolji vozac od Rozberga.
1996??
MS je te sezone vozio kantu.
Ne znam šta je on "izvukao" iz Damona te godine, kad je Williams bio space shuttle spram Ferrarija.
Jedini koji je Hillu te godine prijetio je bio njegov timski kolega, Villeneuve.
Možda si mislio na to da se Hill malo "pregrupirao" nakon, za njega katastrofalne, 1995.
Ili si mislio na to da mu je MS dao inspiraciju te godine, u smislu da je odvozio najbolju trku (Španija; ujedno i jedna od najboljih ikad odveženih) i najbolji krug (PP u Monacu, kada Hill nije mogao vjerovati da je preko pola sekunde sporiji od MSa).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Toliko da pregore i nema ih nigdje poslije te sezone
Frantic je napisao/la: 11.05.2019., 17:44
1996??
Ne znam šta je on "izvukao" iz Damona te godine, kad je Williams bio space shuttle spram Ferrarija.
Jedini koji je Hillu te godine prijetio je bio njegov timski kolega, Villeneuve.
Možda si mislio na to da se Hill malo "pregrupirao" nakon, za njega katastrofalne, 1995.
Ili si mislio na to da mu je MS dao inspiraciju te godine, u smislu da je odvozio najbolju trku (Španija; ujedno i jedna od najboljih ikad odveženih) i najbolji krug (PP u Monacu, kada Hill nije mogao vjerovati da je preko pola sekunde sporiji od MSa).
Od Suzuke 1994 MSC je iz Hila izvlacio ono najbolje, ali i najgore. 1996 je bila kruna svega. To je moja misljenje.
Toliko da pregore i nema ih nigdje poslije te sezone
Odosmo na istoriju, ali nisi upravu za Hila. On je dobio sut kartu iz Viljamsa avansno i narednu sezonu se nasao u ocajnom Arrowsu sa slabasnim Yamaha motorima i sa takvom kantom zamalo uzeo pobjedu. To je nesto sto mnogi pa i visestruki sampioni nikad nisu uspjeli. Isporuciti u losem bolidu. Kasnije jos legendarna Spa 1998
Frantic je napisao/la: 11.05.2019., 17:44
1996??
Od Suzuke 1994 MSC je iz Hila izvlacio ono najbolje, ali i najgore. 1996 je bila kruna svega. To je moja misljenje.
Za Rozberga ne moram objasnjavati, nisi ni pitao
Aha, to je već drugi par opanaka, kad već pominješ 1994. (a po konstrukciji rečenice, ispade da se to prenijelo i na 1995, nakon koje se ovaj "pregrupirao", s čim se slažem). Ali konkretno 1996., nije MS bio taj koji je izvlačio najbolje iz Hilla (osim ako ga nije "inspirisao" vožnjom u Španiji i u subotu u Monacu).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 11.05.2019., 18:00
Aha, to je već drugi par opanaka, kad već pominješ 1994. (a po konstrukciji rečenice, ispade da se to prenijelo i na 1995, nakon koje se ovaj "pregrupirao", s čim se slažem). Ali konkretno 1996., nije MS bio taj koji je izvlačio najbolje iz Hilla (osim ako ga nije "inspirisao" vožnjom u Španiji i u subotu u Monacu).
Otprilike je to taj obrazac 1994/2014 ublizu, 1995/2015 brutalno razvaljivanje, 1996/2016 docekali svojih 5 minuta.
I da, slazem se za 1996. Uz 2003 za mene najveca Sumaherova sezona, a drag mi je koliko i kamencic u cipeli