naravno, a da je vettel slucajno peti vec bi mu ovdje citali sve po spiskuF12000 je napisao/la: 11.05.2019., 16:01 Šteta, ali išli su na sigurno s Leclercom. Bravo Bottasu, samo melji![]()
VN Španjolske (Circuit de Barcelona-Catalunya) 10.-12. svibnja 2019.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Bottasa, drago mi je baš za njega
Ma da opet kažem, dok ne bude 2-3 vikenda bolji od Hamiltona, pogotovo nedjeljom, ne držim ga još uvijek za ozbiljnog konkurenta Hamiltonu ove sezone.

To je istina, ali je bio i prije sklon pogreškama kad ne ide sve kako treba po njega, ali je nerijetko imao u takvim vikendima i dosta sreće, pa su te greške bile zasjenjene.F12000 je napisao/la: 11.05.2019., 15:59 Sve je to subjektivno, ali čini mi se da je skloniji pogreškama.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 11.05.2019., 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Trenutno Leclerc nemre protiv ovakvog Vettela..
Fino Alla Fine
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Al.me zivcira.. ne znam tko..i ham i bottas... Jbt bottas ga dobija u kvalama gdje je ovaj najbolji ikada u svemuru a onda ni u utrci hamilton ne uspjeva bas..
Em me bittas zivvira sto je brzi od hama em me ham zivcira zbog "koji ku je k sta se ne stilta vise i pocne gazit tog bottasa"... Uzas
Max vrh, ferr banana, trebaju pocet radit na bolidu za 2020 jer ako se 2021 promjene pravila ferr se opet nece snaci...
Ovu sezonu nemaju vise nikakve sanse i bolje zavrsit iza rbr pa napast naslov sljedece godine inace bi se ovo moglo jos gooodiiinamaaa razvuci. Pod ovo mislim da drze svijecu (budu stalno p2 u konstr.) prvacima...
Za sutra samo se nadam da ce ham pobjediti bottasa i max p3 jer zasluzuje. Nije niti najmanju greskicu napravio do sada. Uzima taj p4 jer im previse fali da pobjede ferr ali on ipak cuap koliko moze... Sutra mora biti p3!!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Em me bittas zivvira sto je brzi od hama em me ham zivcira zbog "koji ku je k sta se ne stilta vise i pocne gazit tog bottasa"... Uzas
Max vrh, ferr banana, trebaju pocet radit na bolidu za 2020 jer ako se 2021 promjene pravila ferr se opet nece snaci...
Ovu sezonu nemaju vise nikakve sanse i bolje zavrsit iza rbr pa napast naslov sljedece godine inace bi se ovo moglo jos gooodiiinamaaa razvuci. Pod ovo mislim da drze svijecu (budu stalno p2 u konstr.) prvacima...
Za sutra samo se nadam da ce ham pobjediti bottasa i max p3 jer zasluzuje. Nije niti najmanju greskicu napravio do sada. Uzima taj p4 jer im previse fali da pobjede ferr ali on ipak cuap koliko moze... Sutra mora biti p3!!!
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Lewis djeluje šokiran

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
To bi bez obzira na Ferrari bio odličan potez, utrostručila bi se pretjecanja.Perica9 je napisao/la: 11.05.2019., 16:12 Trebamo pokrenuti peticiju za ukidanje treceg sektora u Barceloni.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Vala baš, vrijeme jePerica9 je napisao/la: 11.05.2019., 16:12 Trebamo pokrenuti peticiju za ukidanje treceg sektora u Barceloni.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
I da, kao po obicaju, nakon donisenja upgradea ferr zaostaje jos vise.
I oni me zivciraju. Katastrofa su vise. Uzas!!
Novi motor, novo ovo novo ono... Sekunda zaostatka skoro

talijanski muljatori 
Sebu je najbolje da pocne kopat po mercedesu ili nazad po rbr jer u ferr nece uzet naslov. Lec moze jos malo pricekati jer je mlad ali na nj3govom mjestu ja bih se pokupio nakon 3-4 godine max...
Ferr je u zadnjih 12 godina postao prvak u obecavanju borbe sljedece godine... Potratili alonsa, trate seba, potratit ce i leckerca... Koma
I oni me zivciraju. Katastrofa su vise. Uzas!!
Novi motor, novo ovo novo ono... Sekunda zaostatka skoro

Sebu je najbolje da pocne kopat po mercedesu ili nazad po rbr jer u ferr nece uzet naslov. Lec moze jos malo pricekati jer je mlad ali na nj3govom mjestu ja bih se pokupio nakon 3-4 godine max...
Ferr je u zadnjih 12 godina postao prvak u obecavanju borbe sljedece godine... Potratili alonsa, trate seba, potratit ce i leckerca... Koma
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ako misliš da puste da se utrkuju kroz onaj zadnji brzi zavoj. Navodno ne smiju, jer bi se postizale ogromne brzine kroz njega, a izletna zona tu nije optimalne dužine, da bi zadovoljavala sigurnosne standarde.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ma to je sigurno što mu je drugi inžinjer prešao da radi sa Bottasom.

A i teže dovodi gume na radnu temperaturu.

Bottas angažovao Lisu Ann za krug.

Ferrari spor, taj treći sektor

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”