reso20 je napisao/la: 27.04.2019., 18:09
Ferrari - 2019 Free Practice World Champions
Neko to jučer napisa u komentaru na vijestima.
Takođe, Mercedes će osvojiti ono manje bitno prvenstvo u segmentu GP vikenda koji se vozi nedjeljom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bas neki dan gledam nogomenu utakmicu (iako ne pratim nogomet vec duze vrijeme) i razmisljam sto se dogada sa sportovima. Kao da su se izgubile one iskre koje su uljepsavale sportove, sve je postalo taktika i formalnost, izracunata je svaka situacija i sve je predvideno. To je jako pozitivna stvar za napredak u nekome podrucju, no smatram da tome nije mjesto u necemu cemu se ljudi raduju. Cekam neku zanimljivost kao novu godinu, a tek onda shvatim da je to nekada, cak i ne tako davno, bila svakodnevica. Cesto sam se nasao i u situaciji gdje komentiram sadasnju dominaciju Mercedesa kao potpuno razlicitu od one Ferrarijeve, ni ni sam ne znam zasto kao da je onda vladala neka bolja i jaca pozitivna energija nego danas. Ne znam vise ni sam je li problem u meni/nama koji to mislimo ili je stvarno problem u sportu. Volio bih barem na jedan dan biti opet malo dijete i vidjeti danasnje utrke njihovim ocima kao sto sam ja gledao one stare i usporedio to. Trenutno citam komentare Ferrarijevih navijaca kako je tesko biti njihov fan i kako zivci odlaze gledajuci ove sezone, a ja mogu samo reci neka uzivaju u osjecaju prije utrke dok vjeruju da Ferrari moze pobjediti jer su nor Mclarenovi ili Alonsovi fanovi nakon toliko sezona toga osjecaja morali se pomirit s cinjenicom da u utrke ulaze samo s nadom da ce ih zavrsiti i mozda uzeti koji bod.
opet zandvoort u ozbiljnoj igri. dieter ricken sa racefansa je spomenuo i kyalami.
''Team bosses had customary coffee with Liberty bosses on Saturday, with main topics of conversation being progress towards 2021 and the race calendar, more specifically Zandvoort and Kyalami.''
Mislim da se prije par godina Kyalami spominjao i da su ga iz FIA-e cak i posjetili, no staza je bila u igri samo za testiranja. Bilo bi lijepo da su to promjenili i doveli na jos vecu razinu. Nazalost mislim da ce prvo u F1 kalendar uci Miami i Vijetnam, a onda izlaskom neke staze da ce se otvoriti mjesto za Zandvoort ili Kyalami.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ova i liči na nešto.
Opet, šteta za Interlagos....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”