Kvizovi
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jabouille ili Laffitedmj je napisao/la: 04.05.2022., 15:10 Jedan pomalo bizaran podatak.
Nakon jučerašnje Brooksove smrti, dvojica najstarijih živućih pobjednika neke prvenstvene F1 utrke su, nije teško pogoditi, Stewart i Andretti. No tko je na trećem mjestu?
Znam da su im rođendani "blizu", ali ne znam koji je stariji, bez provjere.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
sastavio dmj novi dobar kviz o ferrariju.
https://telesport.telegram.hr/price/kvi ... rrariju-2/
65/75. moglo je i bolje, par glupih promašaja.
na pitanje br. 13 sam odgovorio sa rally prvakom iz '84 - dmj prihvaćaš li odgovor kad vidiš karijeru sina?
https://telesport.telegram.hr/price/kvi ... rrariju-2/
65/75. moglo je i bolje, par glupih promašaja.
na pitanje br. 13 sam odgovorio sa rally prvakom iz '84 - dmj prihvaćaš li odgovor kad vidiš karijeru sina?

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Jedno malo teže pitanje.
Najveći razmak u povijesti je 11 godina, između Christiana Fittipaldija 1994. i Naraina Karthikeyana 2005. Jednom je bilo šest godina, a jednom, nedavno, pet. Ovaj zadnji slučaj će biti potvrđen tek kada Yuki Tsunoda završi F1 karijeru, a može biti opovrgnut i ranije.
Koju sam statistiku ovako nezgrapno opisao?
Najveći razmak u povijesti je 11 godina, između Christiana Fittipaldija 1994. i Naraina Karthikeyana 2005. Jednom je bilo šest godina, a jednom, nedavno, pet. Ovaj zadnji slučaj će biti potvrđen tek kada Yuki Tsunoda završi F1 karijeru, a može biti opovrgnut i ranije.
- Frantic
- Formula 1
Da li možda ima veze sa osvajanjem 4. mjesta, kao najboljeg plasmana pomenute trojice?dmj je napisao/la: 20.05.2022., 20:25 Jedno malo teže pitanje.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Pace 

- Frantic
- Formula 1
E da, tek sad vidim
Pošteno.
Meni čitav dan u glavi da je pojam iz F1 u pitanju.
Sparina, vrućina....
A iskritikovao sam @zeku danas za "Dirk Gentlyevski" sindrom.

Pošteno.

Meni čitav dan u glavi da je pojam iz F1 u pitanju.
Sparina, vrućina....
A iskritikovao sam @zeku danas za "Dirk Gentlyevski" sindrom.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Pred nama je još jednom vikend u kojem se voze i Le Mans i F1, što je svinjarija, onemogućjući vozačima da, čak i ako to žele, nastupe na oba natjecanja... U svjetlu toga, prigodna pitanja.
Tko je jedini vozač koji je u istoj sezoni osvojio i ukupnu pobjedu na 24 sata Le Mansa i titulu svjetskog prvaka u Formuli 1?
A koja su dvojica vozača u istim sezonama ostvarili ukupnu pobjedu na 24 sata Le Mansa i bili viceprvaci svijeta u F1?
U F1 govorim, dakako, isključivo o vozačkom prvenstvu.
Tko je jedini vozač koji je u istoj sezoni osvojio i ukupnu pobjedu na 24 sata Le Mansa i titulu svjetskog prvaka u Formuli 1?
A koja su dvojica vozača u istim sezonama ostvarili ukupnu pobjedu na 24 sata Le Mansa i bili viceprvaci svijeta u F1?
U F1 govorim, dakako, isključivo o vozačkom prvenstvu.