F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 9 mj
Pušing rođo, meni izlazi 21.3.. Barem mogu jednu trku odgledati.
#DankeSeb

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Evo popusta za upgrade sa pro na premium od 15 posto.

Iskreno taj premium i nije nešto privlačan (obzirom da 4k nije podržan u android uređajima već samo Apple) osim u slučaju da dijelite pretplatu sa drugima pa ispadne jeftinije, naravno ako ova fora za "bugom" gdje može više ljudi gledati u isto vrijeme bude pokrpana.

Nešto mi govori da će se i dalje moći na pro kao i do sada, ali tko zna....
Offer Details

The offer will be available to redeem until 17 March 2025
Available to existing F1 TV Pro subscribers only who wish to upgrade to F1 TV Premium
Must have an existing F1 TV Pro monthly or annual subscription
Available to users who are upgrading and whose original purchase was via the web.
Discount will be applied to the headline F1 TV Premium Price
https://support.formula1.com/s/article/ ... uage=en_US
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sada sam primjetio da čak niti multiview nije dostupan za android. Taj premuim za android korisnike nema apsolutno nikakvog smisla. :bonk:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Radi F1TV Pro na više uređaja (isprobao sam sa 2 uređaja).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 9 mj
Frantic je napisao/la: 14.03.2025., 07:17 Radi F1TV Pro na više uređaja (isprobao sam sa 2 uređaja).
Pise kad kupujes :gandalf:

Jedino mislim da ne radi na androidu
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Oba uređaja na kojima sam istovremeno upalio jutros F1TV su androidi :neznam: :misli:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 9 mj
Frantic je napisao/la: 14.03.2025., 08:37 Oba uređaja na kojima sam istovremeno upalio jutros F1TV su androidi :neznam: :misli:
Hahah.. Ja jutros cacko nes i pisalo je da nije dostupno na androidu.. Doduse, na VPNu sam pa se mozda zblesiro server posto sam mijenja izmedju zemalja..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 14.03.2025., 08:37 Oba uređaja na kojima sam istovremeno upalio jutros F1TV su androidi :neznam: :misli:
Da, to su dva uređaja u istom kućanstvu, iako bi po njihovom i to bilo nemoguće.
Premium navodno nudi do 6 u isto vrijeme, isto bi trebalo vrijediti za isto kućanstvo jer im u TOS-u piše da je dijeljenje sa drugima zabranjeno.

Znači ako radi u Pro na više uređaja onda su fino zahebali ove (android korisnike) što su napravili upgrade na premium. Jer doslovno ništa ne dobivaš nadogradnjom osim tih famoznih 6 uređaja. Ne čudi me ta nesposobnost.

4k je navodno sranje, dosta kockasta slika, barem tako na Redditu kažu.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
E sad, ta priča isto kućanstvo / različita kućanstva je već drugi par opanaka..... :zubo:
Meni je bitno da radi u okviru istog (mog) kućanstva radi na više uređaja (zasad) :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Evo novosti. Od danas 4k podržan na PC Edge i Chromeu.
Iako meni još uvijek nema 4k :zubo:
slika

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Jel i drugima nedostajao stupac sa vremenima desno od imena vozača ili samo meni... Na F1TV većim dijelom utrke...

Sent from my SM-A356B using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nisi jedini
Grafika sa razmacima i zaostacima je bila za qrtza danas.
Bila je užasno netačna, tj. kasnila je i nije bila "in real time" što bi rekli.
I režiser užasan.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: McLaren
Ta grafika kao da je jedno dobro vrijeme bila zamrznuta.
Neznam , nisam gledao f1 tv nego SK.
Ali grafika s razmacima se nije micala dosta vremena. Drs ukljucen , razmak stoji
slikaslika slika

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Jel imao neko problema sa štekanjem ovog novog multiviewa na premium verziji ako je gledao kroz browser?
Meni je u chromeu bilo očajno, puno štekanja i u subotu i nedjelju. Doslovno negledljivo, ali nije do interneta jer mi je kroz mobilnu aplikaciju za android radilo sve uredno

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
“Data channel” totalno van funkcije jos od predsezonskih testiranja. U nedjelju radilo par krugova pa onda zasteka i onda opet proradi. Totalno frustrirajuce za gledanje.

Grafika na glavnim programima za gledanje isto puna gresaka iako bolje nego li je bilo na predsezonskim testiranjima. Svako malo se zaledi zaostatak ili totalno promasen status u kvalifikacijama (tipa pise out lap dok je vozac debelo u krugu).

Mislio sam da ce i jedno i drugo porjesavati do pocetka sezone medutim jako lose pogotovo ako se uzme u obzir da je proslih sezona vecinu vremena dobro funkcioniralo. Nadam se da ce rijesiti za Kinu i ostatak sezone jer mi koji gledamo preko mobitela (a volimo s vremena na vrijeme pogledati i data channel) totalno izvisimo.

Sto se stekanja tice, mogu govoriti samo u svoje ime, a gledam preko normalnog F1TV-a vec godinama (sada se i ne kuzim u ove neke nove varijante). Kada sam koristio laptop ili spajao s laptopa na TV bilo je dosta stekanja, ovisno o utrci. Koristio se i kucni, a onda i mobilni internet i variralo je zaista. Pocelo me zivcirati jer na mobitelu nikada nisam imao tih problema, ali tu je kazem problem kombinirati gledanje utrke, vremena krugova i popratiti cijelu akciju na stazi. Posto trenutno gledam samo na mobitelu i sa stekanjem nemam problema, ne znam je li ono stekanje na laptopu bilo prouzroceno kvalitetom interneta, uredajem ili lokacijom kuce…

Iako uzivam u tome sto imam mogucnost pracenja kamera vozaca, vremena sektora i krugova i sve ostalo, nekad mi zaista fale vremena HRT2 i klasicnog gledanja utrke. Imalo je dusu sto se kaze :)

Spoilt
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Pozdrav. Trazim jednog ili dvojicu koji zele podijeliti pretplatu na F1 tv. Ja imam placeno od 10.04. na godinu dana. Moze poruka na mob ako ima zainteresiranih.
092 111 8858 Tomislav
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡