F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
diegos je napisao/la: 19.11.2021., 09:14 Jel zna netko mogu li gledati F1TV dok sam u Italiji, sa svojim accountom koji je otvoren u HR? Koliko mi je poznato, tamo nije dostupan F1TV jer Sky prenosi?
Moraš imati VPN. Uzmi neki trial ...
https://www.vpnmentor.com/greatvpn/?key ... rd%20exact

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Ok, imam i inače VPN pa ne bi trebalo biti problema. Zanimalo me ako radi bez, s obzirom da je račun otvoren u HR. Hvala na brzom odgovoru :) :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
diegos je napisao/la: 19.11.2021., 10:40 Ok, imam i inače VPN pa ne bi trebalo biti problema. Zanimalo me ako radi bez, s obzirom da je račun otvoren u HR. Hvala na brzom odgovoru :) :thumbs:
Meni radi bez VPNa posto je account iz HR...
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni je fascinantno koliko je F1 TV prijenos neusklađen sa Skyevim. Kad već preuzimaju njihove komentare za svoj prijenos koji gleda najviše ljudi, mogli bi se malo više potruditi oko toga. Evo sad primjer koji me natjerao na ovo ventanje - Crofty i Brundle intervjuiraju Seidla, a sve što ja čujem su njihova pitanja i tišina dok Seidl odgovara koju prekine pokoji smiješak ove dvojice. Isto zna biti i s nekim Tedovim javljanjima, konstantno pričaju preko team radija, oni na Skyu puštaju neku svoju snimku, mi gledamo nešto drugo, a slušamo njihov komentar... Baš iritantno loše organizirano.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Je li imao neko problem da mu F1 Access (ili F1TV) ne prepoznaje pretplatu?

Naime, pretplatu je plaćena automatski za ovaj mjesec (05.11.), ali mi prilikom sesije kad hoću da otvorim live timing traži da se pretplatim. Kad krenem proces pretplate, app mi javi da sam već pretplaćen. Na desktop aplikaciji također mi ne prepoznaje da sam pretplaćen, ali mi tu prilikom odabira pretplate uopće ne javi da je imam i traži mi podatke od kartice (možda bi javilo nakon što bi pokušao preći dalje, ali ne mislim to testirati).
Na internetu sam našao da slične probleme riješe ponovim odjavom i prijavom ponovo na app, ali kod mene problem ostaje i dalje...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Probaj izbrisati kolačiće, odjaviti se i ponovno prijaviti.
slika

reso20
GP3
GP3
Hoce biti kakav popust ove godine na F1TV. Vidim 390 kn ttenutno

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
to i mene zanima, neki popust za nove i postojeće pretplatnike. Bilo bi u redu.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Koliko uređaja može istovremeno prenositi stream?
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
senna66 je napisao/la: 23.02.2022., 14:16 Koliko uređaja može istovremeno prenositi stream?
6 mobitela za registriranje na appu.. pc nema ograničenja. Kad gledaš bitno je da su svi uređaji na istom IP-u.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la: 23.02.2022., 19:24
senna66 je napisao/la: 23.02.2022., 14:16 Koliko uređaja može istovremeno prenositi stream?
6 mobitela za registriranje na appu.. pc nema ograničenja. Kad gledaš bitno je da su svi uređaji na istom IP-u.
Hm.... čudno. Ja i kolega smo pratili svako na svom mobitelu sa 2 različita IP-a. Što me iznenadilo....ali uspješno je šljakalo. Valjda smo našli neku rupu u pravilniku :zubo:

Uzeli bi pretplatu 50-50, ali nisam siguran hoće li to šljakati i ove godine.
slika

reso20
GP3
GP3
senna66 je napisao/la: 24.02.2022., 11:52
hattrick je napisao/la: 23.02.2022., 19:24
Hm.... čudno. Ja i kolega smo pratili svako na svom mobitelu sa 2 različita IP-a. Što me iznenadilo....ali uspješno je šljakalo. Valjda smo našli neku rupu u pravilniku :zubo:

Uzeli bi pretplatu 50-50, ali nisam siguran hoće li to šljakati i ove godine.
I ja bi uzeo ali se još neckam, i cudno mi je kako jos nisu na sva zvona najavljivali sto su jos od featura dodali jer s tim znam da
su radili na app i nadao se da su neke stvari popravili jos.

TJ7
Karting
Karting
S nama već: 4 god 2 mj
Pozdrav ljudi.
Prošle godine sam prvi puta kupio F1TV Pro godišnju pretplatu i ona ističe 10.3. Kada sam ju kupovao prošle godine iznosila je 65€ ali je bila na popustu pa sam platio ~49€.

Ako ne otkažem pretplatu do 10.3., logično je da mi naplate 65€ za novu godinu dana. Jel može netko iskusniji potvrditi da bi naplatili 65€?
Da li vi onda otkazujete pretplatu pa čekate popust?

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
DA, tako je.

ja sam imao mjesečnu...i namučio se pravo dobro dok sam ju otkazao, nije to samo tako :bonk:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Prenosim tekst sa F1 tech.
Nisam probao. Možda oprobam za vikend.
hei guys pleasure to meet 😄
I was looking for a discount code as well for the F1 TV Pro; but couldn't find any. in any case, there is a workaround this, by registering and paying in Turkey. it's around 22€ / year.
if you don't have a turkish payment, than you can pay via Apple Itunes card ( I already did that and it's working )

for the onboard cameras; yes the quality is poor, and it's meant to do that from a phisical standpoint. the cars are simply just to fast to provide a better quality bitrate. It's a fight between Quality stream and FPS. if you increase one the other one will deacrese.

let us know if you find a discount code
Kakva su iskustva onih kojih su koristili F1tvpro u inostranstvu? Da li mi uvijek treba VPN da bih gledao F1TVPRO?

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ja sam ga u inozemstvu gledao bez problema (bez VPN-a).

laky614
Karting
Karting
Evo dečki dobio mail od F1 za 20% popusta na f1 TV. Nadao sam se da će biti veći popust.

Get F1 on your favourite device. Now available on your TV, online, iOS, Android, Amazon Fire, Roku and Chromecast.

GET 20% OFF

Offer valid until 13 March 2022. Available on web and apps only for F1 TV Pro annual in selected territories. Promotion is available to new subscriptions only and discounted subscriptions will auto-renew to full price unless cancelled prior to the date of renewal. Full T&C available here:

reso20
GP3
GP3
laky614 je napisao/la: 09.03.2022., 08:33 Evo dečki dobio mail od F1 za 20% popusta na f1 TV. Nadao sam se da će biti veći popust.

Get F1 on your favourite device. Now available on your TV, online, iOS, Android, Amazon Fire, Roku and Chromecast.

GET 20% OFF

Offer valid until 13 March 2022. Available on web and apps only for F1 TV Pro annual in selected territories. Promotion is available to new subscriptions only and discounted subscriptions will auto-renew to full price unless cancelled prior to the date of renewal. Full T&C available here:
I ja sam se nadao vecem :/

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
reso20 je napisao/la: 09.03.2022., 09:11 .....

I ja sam se nadao vecem :/
:rofl: :rofl: :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

GemahenLahen
Karting
Karting
Da li je tko probao?

Javi mi:

Unfortunately you are not eligible for this plan because of your previous purchase history or you are in a territory that is not valid for this selection. Please choose another plan
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡