F1 2015 - The Game
- c0bra01
- Karting
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari!
Isključi "motion blur" a nisi rekao na kojim postavkam igraš, na kojoj rezoluciji, šta imaš ispod "haube" što igru pokreće? Vidim i drugi imaju taj problem, na kojem fps-u igrate? stavite na 50 ako je 60+, ako i dalje smeta tj manta vam se od brzine smanjite na 40. Ili jednostavno isključite motion blur jer je moguće da je do njega. Nisam probao igru pa govorim na pamet šta bi moglo biti.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ja nažalost ne igram ove novije verzije igre, tj. od 2014., jer su lošije napravljene od onih prije. Prelagano za vožnju, nije neki izazov, a i zvuk je katastrofa.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Može li se s crack verzijom igrati online? Ako da, onda možemo ponekad baciti utrku.
Nisam vozio neko vrijeme, ali kroz dan-dva se vratim.
Nisam vozio neko vrijeme, ali kroz dan-dva se vratim.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
..fino ne odeš jedan vikend lumpovat, ostaviš si 185kn u džep, otvoriš besplatni devizni račun u banci, staviš lovu, registriraš tu Viza elektron na PayPal sa kojim možeš plaćat skoro svugdje na netu (ili direktno sa Visom), registriraš se na Steam i kupiš igru (za 185kn).. i igraš online do mile volje. 
..kuš jednostavnije.

..kuš jednostavnije.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Mene samo fasicinira taj studio zvan Masteri kodova. Izlazak novog nastavka bi trebao biti u 7. mjesecu a oni još ni riječ
koja sprdancija od studija, obećavali sve i svašta a na kraju dobili ništa bar što se tiče ove spomenute igre. Zadnji update im je bio otprilike kad i Sauberov... Prošle godine.

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ma dečki samo rFactor 1,2 ili project CARS....meni je F1 bio oke od 2010.-2013....ovo sve poslje toga je prelagano i dosadno. Iskreno 2015. sam igrao nekih 15 minuta, jer nemam jedan od onih skupih volana koje igrica podržava (što je stvarno retardirano) pa mi je na najmanji pokret volana bolid otišao u pm. Dizali su tu igricu u nebesa a stvarno ne vrijedi ni skidanja s interneta, najgora stvar kod te igrice je autospin....znam da je to samo arkada, ali opet. Čak sam vidio bug di svi bolidi postanu crveni
2014 - na svakoj stazi mi onaj frajer govori "Keep managin your tires"svaki krug...gume hladne kao Kimijev pogled, čak i u brzim zavojima. Zvuk sam poboljšao modovima, ali svejedno nije vrijedno tih novaca.
2013 je po meni najbolja....čak ju mislim opet zaigrati ako se nađe neki mod s liverijama iz 2016 i imenima vozača.(ako neko slučajno zna za takav mod neka mi linka)
Što se tiće općenito F1 serijala, očaj, ako se ne varam kroz par igrica se rastezao onaj bug da ti save nakon nekog vremena nestane usred sezone ili jednostavno uopće ne savea. Ako si to neko dopusti da mu tako ostane kroz par igrica i ne trudi se niti popraviti, čemu ona kupovati igre? Sve se igrice rade na brzinu i već sljedeći dan otkrije se neki bug zbog kojeg igricu nije moguće ni prelaziti!! I onda daju 10 patcheva i ne poprave apsolutno ništa. Assassins Creed je u tome najgori. Prvo probati pa onda kupiti, pogotovo ove nove igrice...
Famozni auto-spin
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P8NpvMY1pbI[/youtube]

2014 - na svakoj stazi mi onaj frajer govori "Keep managin your tires"svaki krug...gume hladne kao Kimijev pogled, čak i u brzim zavojima. Zvuk sam poboljšao modovima, ali svejedno nije vrijedno tih novaca.
2013 je po meni najbolja....čak ju mislim opet zaigrati ako se nađe neki mod s liverijama iz 2016 i imenima vozača.(ako neko slučajno zna za takav mod neka mi linka)
Što se tiće općenito F1 serijala, očaj, ako se ne varam kroz par igrica se rastezao onaj bug da ti save nakon nekog vremena nestane usred sezone ili jednostavno uopće ne savea. Ako si to neko dopusti da mu tako ostane kroz par igrica i ne trudi se niti popraviti, čemu ona kupovati igre? Sve se igrice rade na brzinu i već sljedeći dan otkrije se neki bug zbog kojeg igricu nije moguće ni prelaziti!! I onda daju 10 patcheva i ne poprave apsolutno ništa. Assassins Creed je u tome najgori. Prvo probati pa onda kupiti, pogotovo ove nove igrice...
Famozni auto-spin
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P8NpvMY1pbI[/youtube]

- c0bra01
- Karting
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari!
Što se mučit kad se more igrat normala?senna66 je napisao/la:može, ako igraš na krekiranim serverima.c0bra01 je napisao/la:Ne more se piratska igra igrati online, s tim se pomirite.

Mislim da će F1 2016 bit ono što se traži, bar koliko sam pročitao, čekam prvi trailer a i gameplay.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nebi to bio problem da su dozvolili da možeš u postavkama smanjiti osjetljivost kao što je to bilo u prijašnjim F1 serijalima. Valjda će 2016 biti bolja, nadam se.RedBull je napisao/la:Senna dobro kaze...i na najmanji pokret volana bolid ode u pm na 2015...ja samo stisnem tipku za lijevo a on cujeli volan zaokrene za 180 stupnjeva, fakat pusiona

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Osobno najbolja mi je bila 2011, pa 2013, 2012. Upravo te tri. U 2011 našao sam sweet spot što se tiče volana i same igre. 2012 sam nabacio više od 100h jer je bila original. 2013 mi je bila zakon zbog classic bolida i staza. Ali uglavnom sve tri su bile jako dobre igre. Sve ovo nakon 2013 je živi očaj.
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
You should never underestimate the predictability of stupidity