Ibarac00 je napisao/la: 25.07.2025., 15:47
Sranje.
Prošli tjedan mi je istekla pretplata na F1 TV Pro, kartica plaćanja istekla i nije se automatski produzila. Ažurirao sam karticu, uplata prošla (52,43 EUR). Sve je odradeno preko Google Pay-a. Mail potvrde od Googla također došao. To je bilo jutros oko 08:00.
Kada se ulogiram u app F1TV, moje pretplate nema, navigira da se pretplatim, idem opet kupiti PRO, dolazi poruka od Googla "debilu ti već imaš PRO"
Jel tko imao sličan problem, rješenje ili bilo što?
Otvori f1tv.formula1.com
CTLR + Shift + J
pronađi "Application" na vrhu
Označi sve moguće opcije - unregister service workers, storage local session, indexedDB, cookies, Cache storage
Clear site data
Refreshaj stranicu i ponovo se ulogiraj u F1TV
Ibarac00 je napisao/la: 25.07.2025., 15:47
Sranje.
Prošli tjedan mi je istekla pretplata na F1 TV Pro, kartica plaćanja istekla i nije se automatski produzila. Ažurirao sam karticu, uplata prošla (52,43 EUR). Sve je odradeno preko Google Pay-a. Mail potvrde od Googla također došao. To je bilo jutros oko 08:00.
Kada se ulogiram u app F1TV, moje pretplate nema, navigira da se pretplatim, idem opet kupiti PRO, dolazi poruka od Googla "debilu ti već imaš PRO"
Jel tko imao sličan problem, rješenje ili bilo što?
Otvori f1tv.formula1.com
CTLR + Shift + J
pronađi "Application" na vrhu
Označi sve moguće opcije - unregister service workers, storage local session, indexedDB, cookies, Cache storage
Clear site data
Refreshaj stranicu i ponovo se ulogiraj u F1TV
Probao. Bez uspjeha.
Izgleda da je problem što mi je automatikom naplaćeno 52 EUR, a pretplata je 74,99.
Zatražio sam povrat od Google Playa, koji mi je odobren i maknuo sam pretplatu. Tada mi se otvorila opcija na F1 TV da kupim novu, kupio. Sve radi sada. A povrat čekam.