zjurina je napisao/la: 12.02.2024., 00:07
Prelazak Smrdingtona u Ferrari, odosno odlazak iz Mercedesa - tima koji mu je sve dao od dana kada im je pristupio, i držali ga ko malo vode na dlanu - i nije neko pre-veliko iznenađenje ako se uzme kakav je lik.
Ćim se Mercedes pokazao ne-superioran naspram ostalih bolida, te su prestale pobjede, neizmjerni krugovi u vodstvu, počele su kuknjave i lamentiranja vs. bolida i svako malo protiv momčadi i članove ekipe.
Toliko o vjernosti najboljem timu i najboljoj ekipi "who was working day and night"... blabla...
Pa je tako naš Lujo podvio rep i pravac gdje mu je najbolje zamirisalo.
A meni sve nekako smrdi da odlazak u Ferrari i nije sve baš bez dima i smrada raznih makinacija kakvih sno odavno već i navikli u F1.
Ave to skupa a u svjetlu raznoraznih recentnih događanja. Jer IMO izgleda da je Lujćek našnjofao ili načuo poneke stvari i prije nego što su se dogodile.
RB20 zaostaje u razvoju.
Destabilizacija u RB-u.
Horner ima "slučaj" na sudu.
Moguče da Newey isto dolazi u Ferrari.
& eto nama Lujčeka put Ferrarija... - i eto još jedna "zgodna" Netflix pričica hahaha...
Zjuro, tebi je vakat za penziju. Već ulaziš u kritične godine, ne vrijedi se sekirati ... Lagano kod @senna66 po ispisnicu i rahat
zjurina je napisao/la: 12.02.2024., 00:07
Prelazak Smrdingtona u Ferrari, odosno odlazak iz Mercedesa - tima koji mu je sve dao od dana kada im je pristupio, i držali ga ko malo vode na dlanu - i nije neko pre-veliko iznenađenje ako se uzme kakav je lik.
Ćim se Mercedes pokazao ne-superioran naspram ostalih bolida, te su prestale pobjede, neizmjerni krugovi u vodstvu, počele su kuknjave i lamentiranja vs. bolida i svako malo protiv momčadi i članove ekipe.
Toliko o vjernosti najboljem timu i najboljoj ekipi "who was working day and night"... blabla...
Pa je tako naš Lujo podvio rep i pravac gdje mu je najbolje zamirisalo.
A meni sve nekako smrdi da odlazak u Ferrari i nije sve baš bez dima i smrada raznih makinacija kakvih sno odavno već i navikli u F1.
Ave to skupa a u svjetlu raznoraznih recentnih događanja. Jer IMO izgleda da je Lujćek našnjofao ili načuo poneke stvari i prije nego što su se dogodile.
RB20 zaostaje u razvoju.
Destabilizacija u RB-u.
Horner ima "slučaj" na sudu.
Moguče da Newey isto dolazi u Ferrari.
& eto nama Lujčeka put Ferrarija... - i eto još jedna "zgodna" Netflix pričica hahaha...
Zjuro, tebi je vakat za penziju. Već ulaziš u kritične godine, ne vrijedi se sekirati ... Lagano kod @senna66 po ispisnicu i rahat
@zjurina
Ovo je pokazatelj da još uvijek imaš pravo glasa na f1puls...... znači demokracija još uvijek živi na portalu.......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
wapi je napisao/la: 09.02.2024., 21:16
Ma. To samo znači da Lewis ne smije nagovarati, ali ne znači da ljudi sami ne mogu otići....
Motorsport.it je totalo nepouzdan medij po pitanju odavanja insajderskih informacija iz Mercedesa. Ne sjećam se da su ikada pogodilo.
Ne kažem da ne postoji takva klauzula, ali bih baš volio da vidim kako ona izgleda. Ono ne možeš raditi to to to i ako budeš to radio kazna je to to to.
Ne kažem da je nemoguće, samo nisam nikad to vidio da postoji.
Što se tiče odlazaka, priča se o odlasku Bona i Shovlina. Za Bona mi je svejedno, on je više pomagao vozačima. Puno bih više žalio za Shovlinom.
Meni se to čini jako teškim za dokazati, pogotovo kad su veliki novci u igri. Može biti jedino kao kod Vowlesovog odlaska u Williams da mu je Toto prostao skratiti vrtlarenje ako ne povede nekog sa sobom. I onda su se obojica držala dogovora. Nisam siguran kako bi se to uopće formuliralo, tako da se slažem s tobom. I meni se čine takve klauzule neprovedive, a onda vjerojatno niti ne postoje osim u mašti novinara.
Vidi se i sad na primjeru Hornera što su sve u stanju naizmišljati.
Odlicna voznja i reakcije na tricky uvjete na stazi za devetu pobedju u Silverstoneu Jos jedan rekord..
Nisam ocekivao, mislio sam da ce ih McLareni otpuhat ali je pokaza superiornost u donosenju odluka sto je prevagnulo na njihovu stranu..
Nobody has ever won a Grand Prix after their 300th start. Nobody has ever won at the same track 9 times. Nobody has won a race 17 years after their first. Today, Lewis Hamilton changed all that.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Voljeli ga ili ne, citajuci onu radio transkripciju pred zadnji boks i gledajuci cijelu utrku moze mu se samo skinut kapa. Maestralna pobjeda u kojoj se tocno vidjelo iskoristeno znanje, iskustvo, zapanjujuca kontrola situacije i dovoljno brzine za sve to. Malo je vozaca na gridu koji se mogu boriti protiv toga. Boli malo gledati kada si navijac potpune suprotnosti i vjerojatno njegovog najveceg rivala, ali najmanje sto se moze reci je svaka cast. Pogotovo mi je drago jer je ovo bio jos jedan dokaz u povijesti da brzina nije sve u F1 i da je to vrlo kompleksan sport koji ne ovisi samo o jednom faktoru. Moja jedina zelja je da bude barem jos jedna ravnopravna borba s njemu ravnim ( ), a hoce li biti uslisena ili ne samo ce vrijeme pokazat. U meduvremenu se samo nadam sto vecem broju ovakvih utrka za koje mogu reci da su potpuni masterclass cak i onda kada navijacki nisam mogao uzivati.
Ovaj rekord gore spomenut, 9 pobjeda na domacoj stazi, tesko da ce ikada biti skinut. Nevjerojatna brojka neovisno vise o masini s kojom je raspolagao. Max i Zaandvort je vjerojatno jedina kombinacija koja moze doci blizu tome.