Lewis Hamilton
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
zanimljivo štivo.
što kažu iz fabrike, kakav je ice za katar?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Zadnje pouzdano što sam pročitao, je da ICE može izdržati 4 utrke bez problema. Međutim, kako si i sam pročitao, nisu planirali da voze sa takvim opterećenjem u Brazilu. To su naknadno odlučili. Mislim da Mercedes neće više mijenjati ICE.zekohonda je napisao/la: 19.11.2021., 08:51 zanimljivo štivo.
-
Har Kl
- Formula 1
Edit: ICE iz Italije je neupotrebljiv. ICE iz Turske planiraju voziti na treninzima petkom, a ICE iz Brazila subotom i nedeljom.Har Kl je napisao/la: 19.11.2021., 09:01Zadnje pouzdano što sam pročitao, je da ICE može izdržati 4 utrke bez problema. Međutim, kako si i sam pročitao, nisu planirali da voze sa takvim opterećenjem u Brazilu. To su naknadno odlučili. Mislim da Mercedes neće više mijenjati ICE.zekohonda je napisao/la: 19.11.2021., 08:51 zanimljivo štivo.
-
Har Kl
- Formula 1
Hamilton za "the-race" je dao jedan opširan intervju o ovoj sezoni.
Pričao je o divi i poteškoćama za setup ovogodišnjeg bolida i razloge za to, borbi sa Maxom i svašta još nešto.
https://the-race.com/formula-1/hamilton ... diva-merc/
Pričao je o divi i poteškoćama za setup ovogodišnjeg bolida i razloge za to, borbi sa Maxom i svašta još nešto.
https://the-race.com/formula-1/hamilton ... diva-merc/
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pohvale za Lewisovo podnošenje poraza i poštovanju iskazanom prema Maxu nakon završetka utrke i prvenstva.
Ugodno sam iznenađen i drago mi je što je između njih ovako završilo
Ugodno sam iznenađen i drago mi je što je između njih ovako završilo

-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Da. Sad će netko završiti njegovu karijeru. Mislim da je LH odvozio svoju posljednju utrku u F1.Ferrari je napisao/la: 17.12.2021., 12:03 Uništilo ih više nego Rosberg 2016
Sjećate se kada je Anthony Hamilton rekao da Lewis završava karijere drugih vozača? Hehe.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ma što vam pada na pamet s tim pričama o mirovini... Malo krađe naslovnica i to je to, herojsko dizanje iz pepela i povratak na stazu. Zijev.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Može da bude, al' ne mora da znači.avetma je napisao/la: 17.12.2021., 18:38 Ma što vam pada na pamet s tim pričama o mirovini... Malo krađe naslovnica i to je to, herojsko dizanje iz pepela i povratak na stazu. Zijev.
Ne znam, liči mi na tipa koji bi mogao zaključiti da mu je dosta, da previše riskira ostankom....
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mene uopće ne bi čudilo da Lewis najavi penziju.
Ono... gledajući, nema nekih pluseva. Promjena pravilnika i to ogromna, nesigurnosti oko bolida i koliko će biti kompetitivan, Max je postao prvak i ima sigurno još veće samopouzdanje, a ono najvažnije, ima ogromni rizik u Russellu koji je sada u istom bolidu.
Ne vjerujem, ali eto. Mislim da više sada igraju na kartu žrtve (kao i po običaju) i da pokušavaju izmusti nešto od FIA-e.
Ono... gledajući, nema nekih pluseva. Promjena pravilnika i to ogromna, nesigurnosti oko bolida i koliko će biti kompetitivan, Max je postao prvak i ima sigurno još veće samopouzdanje, a ono najvažnije, ima ogromni rizik u Russellu koji je sada u istom bolidu.
Ne vjerujem, ali eto. Mislim da više sada igraju na kartu žrtve (kao i po običaju) i da pokušavaju izmusti nešto od FIA-e.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
Da bašFerrari je napisao/la: 17.12.2021., 20:52 Mene uopće ne bi čudilo da Lewis najavi penziju.

A on kao nije znao za promjene u pravilniku i timskog kolegu.
Neće Hamilton nigdje. Još će te vi njurgati na njega