Ferrari je napisao/la: 22.07.2021., 13:20
Čovjek je promašio apex za nekoliko metara...nema se što tu puno pričati o krivici. S Leclercom koji mu je ostavio MANJE prostora od Maxa je savršeno pogodio apex. Gore u tom videu, Vettel savršeno pogađa apex, a Alonso pušta ranije (što nije bitno jer je Vettel svakako pogodio apex, bio tu Alonso ili ne)
Kako je Leclerc ostavio manje prostora od Maxa kada je Max isao 2m od zida i nije bio na idealnoj putanji dok je Leclerc ostavio sav prostor sa unutrasnje strane i bio je na idealnoj putanji?
Ne znam zasto se ovo ignorise, Max da je isao linijom kojom je isao Leclerc ostavio bi vise prostora i Lewis bi sa boljom i sirom linijom lagano pogodio apex. I to je evidentno iz slucaja sa Leclercom gdje Lewis uz bolju liniju lagano gadja apex. Ovako je Max kompromitovao Hamiltonovu liniju zbog cega Lewis nije mogao da prodje idealnom linijom i pogodi apex. Max je vjerovatno mislio da ce Lewis opet da popusti, bas kao sto je popustio par krivina prije kroz Brooklands, a i taj duel kroz Brooklands se ignorise
O Hamiltonu lose pisu cak i kad donira 20 miliona svojih para da pomogne i olaksa djeci zivot jesu ovi ljudi realni
https://twitter.com/LEENSV5/status/1419973146560667664
U selu od sto ljudi ćeš na najbolju gestu naići na barem jednog tko negoduje. Zašto te iznenađuje kad na internetu pronađu ljude s takvim mišljenjima? Napiši da je danas utorak i netko će ti sigurno odgovoriti da nije nego petak, ne vjerujem da tome treba pridavati posebnu pažnju.
Posle greške i onog bizara gde je jedini startao u restartu on je imao sprint celu utrku. Celu. To se u današnjoj F1 retko viđa, nije ni čudo što mu je pozlilo.
U retrospektivi, posle onog u Silverstonu gde je skrivio nesreću ali svejedno nije imao kud doživeo je najjače hejtanje u životu. Dakle ono što je trkaći incident i gde je dobio kaznu je pokrenulo takvu negativu u F1 što osetimo svi, naravno poželjan je uslovno rečeno rat u ovakoj epskoj borbi za naslov ali navijači čine ovaj sport jako nepoželjnim mestom. Nema nimalo ljubavi, kao da im život zavisi ko će da osvoji naslov. Ja tu ljubav ni ovde ne osetim, jezivo, po prvi put od 2015 osećam se tako ovde.
I Hamilton sve to mora prolaziti, i naravno usput ono odvratno ponašanje navijača u Mađarskoj. Čovek je lavovskim poslom došao do podija i on bude izviždan kao da je nekog ubio ili nešto. Želim izazvati malo epatije, mislim, žao mi je Hamiltona. U glavi su mu prolazile pretnje i zviždanje posle Silverstona pa kvala u Mađarskoj, pa onda posle najteže utrke ikad bude izviždan. Ono nije samo fizički bilo teško nego i mentalno. A mentalno zdravlje je najbitnije.
Kakvi su to ljudi koji mentalno žele shebati Hamiltona? To je sve slučaj za posmatranje i pojačan nadzor.
Nadam se i želim Hamiltonu da se što pre oporavi posle ovog danas, fizički hoće jer je najbolji atleta ali mentalno zdravlje se teško oporavlja.
Uh što su nam osjećaji povrijeđeni.
Otkad je zabranjeno zviždati?
Publika zvizđe kada nije zadovoljna ishodom u sportu. Njega ne treba oplakivati, vozi već 14 godina u najzatvorenijem sportu ikad. Ima 7 naslova. 0 na računu koliko hoćeš.
I navijači su mu povrijedili osjećaje sa par zvižduka, ma daj chill. Da on nije mentalno spreman ne bi bio gdje je. Još uz to je licemjer kakvog trenutno na gridu nema.
Vozačina je velika, možda najvaća. Ali neka skine više tu masku s lica.
Nema to veze sa mesom. Očito nitko iz tvoje blizine nije prebolio koronu. Pritom ne mislim da je pozitivan, već da je bolestan. Već je godina dana prošla kako je moja susjeda prebolila, a i dalje se ubrzano umara u otpada joj kosa.
Dani je napisao/la: 02.08.2021., 01:12
Nema to veze sa mesom. Očito nitko iz tvoje blizine nije prebolio koronu. Pritom ne mislim da je pozitivan, već da je bolestan. Već je godina dana prošla kako je moja susjeda prebolila, a i dalje se ubrzano umara u otpada joj kosa.
Slažem se da vjv. Nema veze sa mesom samo što ham. Nije bio bolestan nego "samo" pozitivan. A plus što je vrhunski atleta što mu pomaže sa imunitetom.
A da ima slučajeva koji dugo kasnije imaju problema ima, znam ih par osobno.
nije lewis bio samo pozitivan.
prije propuštenog bahreina je izjavio:
"I am really lucky that I feel OK with only mild symptoms. Please look after yourselves out there. You can never be too careful."
a nakon abu dhabija: https://news.sky.com/story/lewis-hamilt ... n-12161064
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Veli Ocon da i njemu nije bilo lako. Očito je ljetna sparina u kombinaciji sa promjenjivim vremenom uzela danak na svima.
Race winner Esteban Ocon said he was not surprised that Hamilton felt so tired, with the Frenchman reckoning the heat and track layout made racing on Sunday a real challenge.
“It was really a hard race,” said the Alpine driver. “In general, on this track, with the heat, the humidity, the corners and you get the combination.
“You don’t have a breather here, so you need to really fight the car until the end. I feel flat, I feel completely dead as well. It’s not that Lewis has a certain issue or not, but I tell you, I will have a good sleep tonight as well.”