Tako je i sam rekao nakon utrke. Po meni racionalno da ga se ne kazni jer je skužio grešku i napravio što može da anulira prendost.Alen13ASC je napisao/la: 13.04.2025., 21:03 Prelomna vijest: Đorđe nije kažnjen! Dobio samo 2 desetinke sa onom DRS greškom no on je u zavoju koji je došao usporio skoro 3 desetinke pa je anulirao "prednost".
VN Bahreina 11-13.4.2025.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nagrada je izgubila sav kredibilitet odmah u startu kad je sasvim legitimno izabrani Rio Haryanto izgubio titulu prvog DOTD-a.LH44 je napisao/la: 13.04.2025., 21:52Nagrada nikad nije imala smisla jer navijaci glasaju za nju, pa kako kad puhne vjetar tako se mijenjaju, nemaš tu nikakvog kriterijaTudum je napisao/la: 13.04.2025., 19:44 Čuj šta hoćete?
Pa bilo je barem 5-6 vozača koji su danas zaslužili dotd prije Hamiltona.
Nagrada je izgubila svaki smisao.![]()
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 9 mj
- Navija za: Max Verstappen
Mislim da tema ne smije proci, a da se ne spomene rezija, koja je opet usrala motiku.
Lecler na 0.4 iza Norrisa poslije prvog pravca i logicno velika prilika mu je na slijedecem pravcu u 4 krivini. Rezija se prebacuje na Hamiltona koji prestize tipa neki Haas. I onda vracaju na Leclerca koji je side by side sa Norrisom i na sve to stave onboard i ti uopste ne znas gdje je Norris, uzas.
Na usranu grafiku smo vec navikli.
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
Lecler na 0.4 iza Norrisa poslije prvog pravca i logicno velika prilika mu je na slijedecem pravcu u 4 krivini. Rezija se prebacuje na Hamiltona koji prestize tipa neki Haas. I onda vracaju na Leclerca koji je side by side sa Norrisom i na sve to stave onboard i ti uopste ne znas gdje je Norris, uzas.
Na usranu grafiku smo vec navikli.
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk