VN Bahreina 11-13.4.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Alen13ASC je napisao/la: 13.04.2025., 21:03 Prelomna vijest: Đorđe nije kažnjen! Dobio samo 2 desetinke sa onom DRS greškom no on je u zavoju koji je došao usporio skoro 3 desetinke pa je anulirao "prednost".
Tako je i sam rekao nakon utrke. Po meni racionalno da ga se ne kazni jer je skužio grešku i napravio što može da anulira prendost.
"What a little star." May 26, 2012.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
LH44 je napisao/la: 13.04.2025., 21:52
Tudum je napisao/la: 13.04.2025., 19:44 Čuj šta hoćete?
Pa bilo je barem 5-6 vozača koji su danas zaslužili dotd prije Hamiltona.
Nagrada je izgubila svaki smisao.
Nagrada nikad nije imala smisla jer navijaci glasaju za nju, pa kako kad puhne vjetar tako se mijenjaju, nemaš tu nikakvog kriterija :D
Nagrada je izgubila sav kredibilitet odmah u startu kad je sasvim legitimno izabrani Rio Haryanto izgubio titulu prvog DOTD-a.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 08.04.2025., 12:49 Imam neki osjećaj da će bit dosadna utrka.
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 14.04.2025., 21:30
LH44 je napisao/la: 08.04.2025., 12:49 Imam neki osjećaj da će bit dosadna utrka.
slika
Dobro je da me prevario osjećaj, a mislim morao je s obzirom da smo se dva puta složili i eto na kraju i bi onaj Safety Car kao posljedica toga :rofl:
slikaslika

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 9 mj
Navija za: Max Verstappen
Mislim da tema ne smije proci, a da se ne spomene rezija, koja je opet usrala motiku.

Lecler na 0.4 iza Norrisa poslije prvog pravca i logicno velika prilika mu je na slijedecem pravcu u 4 krivini. Rezija se prebacuje na Hamiltona koji prestize tipa neki Haas. I onda vracaju na Leclerca koji je side by side sa Norrisom i na sve to stave onboard i ti uopste ne znas gdje je Norris, uzas.

Na usranu grafiku smo vec navikli.

Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Gledam opet preticanja Antonellija i prije bi rekao da je on iskusni vozač koji vozi od 2019, dok bih za Norrisa rekao da je rookie :rofl:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡