VN Australije 14.3-16.3.2025.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 5 mj
Navija za: Fisichellu
Alen13ASC je napisao/la: 11.03.2025., 22:55
BatteryVolttas je napisao/la: 11.03.2025., 22:36 Dok mrdam tu po laptopu bez veze, usput sluŔam neki Antin podcast na AutoMarket.hr..
ZaŔto je Ante toliko uvjeren da je Lecerc bolji od Lewisa?
Ja sam uvijek anti protivan i ne volim ni MS-a ni Lewisa,ali brate mili..105 pobjeda i 7 titula..Leclerc.. koliko uopće ima pobeda u već 150 utrka ?
Silverstone 2021...daj..morao si uzet tu utrku ako si dobar...nisi..onda nisi ti taj..to mi sad ovak napamet palo
Ja bi samo uzeo Russella kao neki benchmark. Potonji je dobio Lewisa 2-1, ja ne verujem da je Russell loŔiji od Leclerca, stoga ja očekujem da Leclerc dobija Lewisa po defaultu. Totalno objektivno kuckam.
SluŔajte..to da je Russell dobio Lewisa je mit...
u zajedničke 3 sezone.. Russell ima 3 pobjede, Lewis 2.. Russell ima 18 postolja,Lewis 20.. i bodovno ga je Lewis ukupno nadmaŔio za mislim 3 ili 4 boda..
Izjednačeni su bili s tim da je Lewis većinu utrka odvezao totalno nezainteresiran

BatteryVolttas
Karting
Karting
@frantic...
pa u Abu Dhabiju je Lewis odvezao maestralnu utrku,zar ne...
Njegova forma ovisi o inspiraciji..kad je imao peti najbrži bolid,nije mu se dalo..
Ja nisam njegov obožavatelj,daleko od toga,ali kad je HAMMERTIME,onda je HAMMERTIME i onda je Lewis nivo viŔe.
Jednostavno,nije mu se dalo veliku većinu utrka..i opet su bili li-la on i Georgina

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 1 mj
Kontakt:
Kakav je to Å”ampion koji vozi ovisno o raspoloženju i motivaciji? Čuj, "totalno nezainteresiran", a na kacigi stoji "never give up"...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Čuj, mit da je Russell dobio Hamiltona u 3 zajedničke sezone. :rofl: :rofl:
Jok eto, mene je Russell dobio. :facepalm:
Čuj, "nezainteresiran" kad ima 5. najbrži bolid (BTW, Lewis je u protekle 3 godine, imao, u najgorem slučaju, 4. najbrži bolid, nikad ispod toga, a bilo je trka, ne mnogo, gdje je imao i najbrži bolid).
Čuj, "nije mu se dalo".
Čuj, forma mu zavisi od inspiracije.
Bože sačuvaj, kakvi argumenti.
Ovakve argumente ne koriste ni najzagriženiji Hamiltonovi fanovi
BTW, ako je Hamilton u Abu Dhabiju odvezao maestralnu trku, startavŔi sa 16. mjesta i zavrŔivŔi 4. (realno 5., ali su mu Toto i George poklonili 4. mjesto), kakvu je onda trku odvozio Leclerc, koji je startao sa 19. mjesta i zavrŔio 3.? :chill: :misli:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@Frantic: Leclerc je vjerojatno bio viÅ”e motiviran šŸ¤·ā€ā™‚ļø

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Joj ono...Hamilton ako bude u Top 5 ili na Sainz razini ja ću biti sretan. Realno, Leclerc mora sebe pokazati u ovoj sezoni jer ovo je i njegov Ferrari test. Tu je već od 2019...nema se Å”ta viÅ”e čekati. Ili jesi ili nisi, a Hamilton je tu kao osigurač.

Nakon 2026 i jedan i drugi mogu otići, ako to ne bude to. Na papiru imamo kao "najjači" par na gridu, ali to je sve relativno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
avetma je napisao/la: 12.03.2025., 11:32 Kakav je to Å”ampion koji vozi ovisno o raspoloženju i motivaciji? Čuj, "totalno nezainteresiran", a na kacigi stoji "never give up"...
Ima onaj fine print na tome ali ga ne citamo.
Kao ono "I have read and accepted the terms and conditions"
Njemu pise "if the car is podium worthy, never give up"
Mozda je manje placen kada nije motoviran, tko zna.
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Njeh, to je sve alibi za poraze.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ferrari je napisao/la: 12.03.2025., 13:12 Joj ono...Hamilton ako bude u Top 5 ili na Sainz razini ja ću biti sretan. Realno, Leclerc mora sebe pokazati u ovoj sezoni jer ovo je i njegov Ferrari test. Tu je već od 2019...nema se Å”ta viÅ”e čekati. Ili jesi ili nisi, a Hamilton je tu kao osigurač.

Nakon 2026 i jedan i drugi mogu otići, ako to ne bude to. Na papiru imamo kao "najjači" par na gridu, ali to je sve relativno.
I onda 2027. Max Verstappen u Ferrari. :gandalf: :gandalf:

:vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 5 mj
BatteryVolttas je napisao/la: 11.03.2025., 22:33
Dodi napalm je napisao/la: 11.03.2025., 20:07 JoÅ” malo...
;)
Nemam niÅ”ta za reć nego ovaj "dodi napalm" nadimak mi je poznat joÅ” tamo iz 2006 , s početaka nekih foruma u Hrvatskoj,i nismo se slagali jer nisam cjenio MS-a.. drago mi je da si živ joÅ” uvijek čovječe..
Ako se dobro sjecam kolega je na formulino hr bio kao i ononj stranici koja je bila prije formulina :pivo: :pivo:

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Helmut Marko opisuje Bortoleta kao ā€œB-tierā€ vozaca, Zak Brown 24h nakon potpisivanja Piastrija kaze da ulazimo u ā€œNorris eruā€, a sve u svemu vesel cetvrtak. Svi su puni komentara. Za Helmuta me, medutim, ne cudi nimalo iako zanimljiv komentar s obzirom kakvi su sve vozaci prosli kroz njegove bolide.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: McLaren
Evo nam i intra za nadolazecu sezonu.
Geiroge ostao kod sirenja ruku , Sainz voli kroz kosicu prolazit rukama. A kraj bas izgleda kao direktan okrsaj Landa i Maxa.
Uglavnom , nelose napravljeno

slikaslika slika

BatteryVolttas
Karting
Karting
CrashOverride je napisao/la: 12.03.2025., 13:24
avetma je napisao/la: 12.03.2025., 11:32 Kakav je to Å”ampion koji vozi ovisno o raspoloženju i motivaciji? Čuj, "totalno nezainteresiran", a na kacigi stoji "never give up"...
@Ante , Takav !

@crash , baÅ” tako, i ja mislim da ima tu crticu baÅ” na kacigi...

Uglavnom,već ste upisali svi kako je Leclerc u 2025 počistio pod lewisom,ali ja koji nisam fan niti jednog niti drugog uopće ne mislim da će biti tako.
Pokazat će Lewis ono Å”to stalno tvrdim...od postojećeg grida,samo Max i Lewis su na tom nekom "levelu", ostali su druga liga..
Tek treba vidjeti jel George prvi u toj drugoj ligi...
Opet..ne znam gdje bih Alonsa svrstao... on kuca na vrata tog posebnog levela,ali nikad nije bio na njemu...možda u 2 Renault sezone s početka karijere..

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
BatteryVolttas je napisao/la: 13.03.2025., 15:31
CrashOverride je napisao/la: 12.03.2025., 13:24
@Ante , Takav !
Protiv takve argumentacije se ne može šŸ‘

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 5 mj
tek sam sad skuzio da imamo 5 utrka u 6 tjedana.

sezona bas pocinje jako i necemo morati cekati 2 mjeseca da prodje 4-5 utrka da vidimo gdje je tko

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 5 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hamilton izgleda već otpisan od strane TifosijašŸ˜‚šŸ˜‚
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
BatteryVolttas je napisao/la: 13.03.2025., 15:31 .
Pokazat će Lewis ono Å”to stalno tvrdim...od postojećeg grida,samo Max i Lewis su na tom nekom "levelu", ostali su druga liga..
..
Max je vec obriso pod Lewisom u slabijem bolidu..
Sad cekaj i gledaj sta ce Leclerc napravit u istom
Fino Alla Fine

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 13.03.2025., 18:38 Hamilton izgleda već otpisan od strane TifosijašŸ˜‚šŸ˜‚
Jedno je sigurno, ako ima motivacije on će gristi i biće stari Hami. Lane smo imali anomaliju tipa 2011, jedino fale random udesi sa Felipe Massom. Uveren sam 110% da će Hami biti jak i pobediti kao prvo Leclerca samo ako ima motivacije. Ono sam objektivno kucko, a sad subjektivno velim da verujem u Lewisa.

Mora se uzeti u obzir da u ovi bolidi ne paŔu, 2022 je dokaz, ali ko zna koliko je vozio eksperimentalnih trka a la Alonso lane (Stroll ga preŔao za krug bre u Imoli!), kliknuo 2023 a 2024 je dokaz da mu je sveg dosta. Poencionalno motivacija ista kao Seb u RB 2014 godine. Seb je blistao 2015 da se ne zaboravi. 2014 Seb i 2015 Seb nisu iste osobe...
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nakon 40 godina mog praćenja F1, idem jako u ovu sezonu, i jako sam nestrpljiv da počne.
Pa ja, iako sam navijač Fernanda i preferiram Oscara Piastrija ( i neŔto, i nekako dovoljno Ocona ), prognoziram za prvu utrku na PP, Lewisa Hamiltona. Dovoljno je "lud" da ide jako u u ovu sezonu.....sada mu je biti ili ne biti 8. puta svjetski F1 prvak s obzirom da je 2026. nepoznanica.
S tim, ako ostane vremenska prognoza za kiÅ”u u nedjelju, tu sam nemoćan za pogađanje..... možda moj Fernando pobjedi. Samo naprijed, Fernando - Newey je tu, i radi prekovremene; zaÅ”to ti ne bi uzeo svoju treću?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Alen13ASC je napisao/la: 13.03.2025., 19:43
LH44 je napisao/la: 13.03.2025., 18:38 Hamilton izgleda već otpisan od strane TifosijašŸ˜‚šŸ˜‚
Jedno je sigurno, ako ima motivacije on će gristi i biće stari Hami. Lane smo imali anomaliju tipa 2011, jedino fale random udesi sa Felipe Massom. Uveren sam 110% da će Hami biti jak i pobediti kao prvo Leclerca samo ako ima motivacije. Ono sam objektivno kucko, a sad subjektivno velim da verujem u Lewisa.

Mora se uzeti u obzir da u ovi bolidi ne paŔu, 2022 je dokaz, ali ko zna koliko je vozio eksperimentalnih trka a la Alonso lane (Stroll ga preŔao za krug bre u Imoli!), kliknuo 2023 a 2024 je dokaz da mu je sveg dosta. Poencionalno motivacija ista kao Seb u RB 2014 godine. Seb je blistao 2015 da se ne zaboravi. 2014 Seb i 2015 Seb nisu iste osobe...
Od svega jedino znamo da je Lewis star :prcnjau:
Fino Alla Fine
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se āš”