CrashOverride je napisao/la:Koliko su fulali 2014? 2 utrke i mislim da je obe uzeo Ricciardo..
2015 - 3 koje je mislim uzeo Vettel
2016 pamtim Spanjolsku i ne znam koja jos je bila
Ove godine bi svakako mogli uzet sve
Samo visa sila ih moze zakinut ili kako rece Hamilton covid19
2014 su 3
Kanada-problem sa zadnjim kočnicama
Mađarska-vrijeme je odigralo ulogu i to što je Lujo iz pit lejna startao
Belgija-Niko "namjerno" udara Luju, ovome pukne guma a ovaj sjebe prednje krilo
2015
Malezija-nakon 30 sekundi kašnjenja u Australiji Mercedesu odjednom nestaje brzina u trci
Mađarska-isto odjednom Ferkan pronalazi brzinu u trci
Singapur-Nakon Monce i niskih pritisaka Mercedes se opet muči sa gumama i opet Seb to "jedini" iskorištava
Šansa da Mercedes osvoji sve utrke ove sezone je itekako velika, ali vidimo da se i u te prve tri najdominantnije sezone uvijek nešto dogodilo - malo kvarovi, malo sudari, malo neki off-vikendi...Kao što je rekao Bata, jučer su zamalo već ostali bez niza, tako da je uspjeti nešto tako u F1, čak i u ovoj skraćenoj sezoni (iako na kraju ni neće biti pretjerano kratka), jako teško. Možda Bottas na jednom startu zaboravi pustiti gas i ode 100%-tni niz
...pa mislim da ste dobro identificirali problem...bottas i održavanje njegovog psihičkog stanja u konstantnom čuvanju drugog mjesta...ja sam nakon lanjskog 'to whom it may concern' očekivao njegovo davanje otkaza ali ne znam kao ni vi 99% detalja...mislim pogledajmo utrku jučer...u 5-6 zavoja merc već ima 2s ispred rb-a...odu na 10s a poslije samo kontroliranje tempa i čuvanje guma...
Možda sad ova naredna trka koja i nosi ime 70. godišnjice F1, i bude legendarna, vidjećemo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.